Şimdi Ara

CM Ultra Auro Neon Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu gün vatandan cm ultra auro 2 li beyaz neon aldım sese duyarlı fakat ben ayarlayamadım birisi bana yardım etsin yoksa kafayı yicem kaç saat oldu uraşıyorum.Yardım etmek isteyen olarsa msn dende olabilir
    şimdi den teşekkürler

• neyi varda ayarlayamadın ?
  • abi ne biliim hiç tepki vermiyo on a alıyorum yanıyo sc ye alıyorum sönüyo bu
  • sc ye alınca müzik açıyormusun ? Birde o arkasına taktığın parçada siyah yuvarlak bişey var ona parmağınla vur hareket verir.
    Hareket vermezse bi soun vardır.Hoperlörü yaklaştır hareket verirse.
  • sc ye alınca müzik açıyorum o arkasında ki siyah şeye parmağımla dokundum bi ekti vermedi hoparlörü taa dibine kadar soktum ama yok
  • baba tamamdır yaptımmmmmmmmmmmmmmmmmm mükemmellllllllllllll oldu ya
    büyüksün abi çok saol ya en basit şeyden olmuyo arkaya bakmadan deniyodum sc yerine off a alıyomuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaToRi -- 6 Mayıs 2007; 22:46:38 >
  • Ortasında ayarlaması var onu sona getirdinmi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaptım abi tamamdır çok çok güzel oldu

çokçokçok soal
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaToRi

yaptım abi tamamdır çok çok güzel oldu

çokçokçok soal

Önemli değil arkadaşım
  • Abicim dikkat etsene Sevindim
  • bu neonlar bayağı tutuldu ya stok bitmeden vatandan 10-15 tane alıp bitince karaborsa yapmak lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: LONELY UNDERGRAD

bu neonlar bayağı tutuldu ya stok bitmeden vatandan 10-15 tane alıp bitince karaborsa yapmak lazım

bu forumdan baya satın alan oldu.
    Msne youtube videosu koydum 3 kişi nerden aldın dedi söyledim,
    3üde aldı bugün 1 kişi daha almaya gitti 2 tane kalmış birini o almış :D
  • ben vatan-elmadağ dan almıştım hangi şb. de 2 tane kalmış bilgin varmı
    ben ciddi ciddi gidip 2-3 tane alcam yarın öbür gün patlar çatlar bişey olur bi daha bulamayız da
  • Abi bende almak istiom Bu akşam içerisi full karanlıkken (monitörü de kapattım) bi şarkı açtım gözümün şaftı kaydı ya Çok yüksek ışık verio bi çift daha alıp gözlerimi kör etmek istiom
  • 2 çift ( 4 tane) arabanın bagajına takmayı düşünüyorum, biraz tesco da var hazır
  • Ankarada 1 tane kalmış...
  • yaff hocalrrr banada lazım yaa mutlaka almam lazımm ama daha alamadımmm
  • Hemen SipaRiş VeRmek LAzım. İnş 1 Haftaya KadaR Bitmez 15'inde AnakaRt Alacam OnLa BiR ALıRım :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: ELeCtRiCkChi

Hemen SipaRiş VeRmek LAzım. İnş 1 Haftaya KadaR Bitmez 15'inde AnakaRt Alacam OnLa BiR ALıRım :D

arkadaşlar biraz önce m.köyden geldim abi 3 yerde buldum ama yeşil sarı ve lila onlarda uv değil ve de sese duyarlı değil vatanda da bitmiş durumda ben son anda aldım ama sorun değil satarım 30 ytl ye:D:D:D:D

yaw hocam böle şey satılır mı mükemmel oldu

bu arada m.köy pc piyasası diye geçinmesin (gerçi daha kadıköye gidicem) abi adama uv neon diye soruyorum one diyo bi saat anlat:D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.