Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 CM STORM QUICKFIRE XT BLUE SWITCH Satın Al 13 Ekim 2016 12:41 1 1 CM STORM QUICKFIRE XT BLUE SWITCH 1 Hafta önce forumdaki bir üyeden aldığım klavyemi satıyorum. Satma sebebim switchlerinin aşırı ses çıkarması. Kutusu faturası bütün kutu içeriği duruyor, garanti bitti. Fiyat: 200 TL Pazarlık düşünmüyorum. Şehirdışına gönderim olur, kargo alıcıya aittir. GET satışı yapmıyorum, havale kabul ediyorum... Takas g930 veya g710+ (stealth olan) ürünlerle olabilir. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün CM STORM QUICKFIRE XT MEKANIK KLAVYE SIFIR STEAM CONTROLLER *150 TL* *SIFIR* STEAM CONTROLLER -150- *SIFIR* STEAM CONTROLLER -150 TL-
upp upp ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün CM STORM QUICKFIRE XT MEKANIK KLAVYE SIFIR STEAM CONTROLLER *150 TL* *SIFIR* STEAM CONTROLLER -150- *SIFIR* STEAM CONTROLLER -150 TL-
upppppp ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün CM STORM QUICKFIRE XT MEKANIK KLAVYE SIFIR STEAM CONTROLLER *150 TL* *SIFIR* STEAM CONTROLLER -150- *SIFIR* STEAM CONTROLLER -150 TL-