Şimdi Ara

CM Seidon 120XL vs CM Hyper 212X

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu bir "hangisi daha iyi, hangisini alayım" sorusu değildir arkadaşlar :)

    Elimde 4-5 ay garantili, kutusu açılmamış bir Cooler Master Seidon 120XL var ve daha çok bilinen 120V'den tek farkının kutudan 2 fan çıkması diye biliyorum. Daha önce Thermaltake Water 3.0 Pro kullanıyordum, bozulunca servis ücretsiz olarak bana bunu gönderdi dengi olarak. Kullanmak ve satıp başka bir soğutucu almak arasında kararsız kaldım.

    Satmayı düşünmemin sebebi hem ürün bozulunca hazır sıvı soğutuculara olan güvenimin azalması hem de ürünü kullanırken bir CM Hyper 212'nin göstereceği performastan çok da aman aman bir üstünlük sağlamadığını görmüş olmam. Satarsam, emin değilim ama 400 TL civarı satabileceğimi düşünüyorum ve o zaman alacağım yeni soğutucu da çok büyük ihtimalle Hyper 212X olacak, 200 lira civarı fiyatı var. O olmazsa da yine de hava tipi bir CPU soğutucu olacak.

    Siz olsanız ne yapardınız diye merak ettim. "Üstünlüğü az olsa bile yine de Hyper 212'den daha iyi o yüzden kullan." mı dersiniz yoksa "Aradaki performans farkı, fiyat farkına değmez. Sat gitsin." mi dersiniz?

    Edit: Intel i7-4790K, MSI Z97 Gaming 5'te OC Genie ile çalışıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demeo Nade -- 30 Ocak 2017; 20:57:49 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.