Şimdi Ara

CM Seidon 120V'yi Fan Kontrolcüye Bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Seidon 120v aldım ve bana aşırı sesli geldi. Sistem boşta da yükte de ses seviyesinde değişme yoktu hep sesli hep sesli idi. Yalnız fanlardan bahsetmiyorum zaten hali hazırda bir kontrolcüm( CM Seidon 120V'yi Fan Kontrolcüye Bağlama
    ) vardı ve fanları ona bağlamıştım. Bu ses pompadan geliyordu. Ben de dün gözümü kararttım ve pompayı direkt fan kontrolcüye bağladım. Devir saati 2300 civarında idi onu da 1500'lere çektim ve ses istediğim/olması gereken düzeye geldi. Şimdi durumlar iyi gibi BF4 gibi oyunlar oynadım OCCTPT gibi yazılımlarla CPU'ya yüklendim herhangi bir sorun çıkmadı. Sistem boşta sıcaklık 40 yükte 60. Radyatör fanını durdursam bile değişmiyor hep aynı aralıkta hemen hemen. Bu konuda bir sorunum yok.
    Benim merak ettiğim bu piyasada satılan pompa kontrolcüler o kadar pahalı iken böyle Scyete Ace Master gibi bir cihazın bunu daha ne kadar kaldırıp kaldıramayacağı. Bu Ace Master gücünü molex kablodan alıyor bunu da belirteyim. İlerde bir patlama yaşanırsa size buradan haber veririm artık. :)
     CM Seidon 120V'yi Fan Kontrolcüye Bağlama
     CM Seidon 120V'yi Fan Kontrolcüye Bağlama







  • Selam Hocam,

    bende de 140xl var, aynı şekilde pompadan böyle azalan artan bir sinus eğrisi şeklinde hızlı tıkırtılı ve rahatsız edici bir gürültü geliyor (bilmiyorum tarif edebildim mi haha ). bu bahsettiğini ben de bir deneyeyim, tşkler paylaşım için. bu arada halen böyle mi kullanıyorsunuz, performansa bir etkisi oldu mu çok ısınma vs?
  • KG K kullanıcısına yanıt
    Halen aynı şekilde kullanmaktayım herhangi bir sıkıntı oluşmadı. Bilgisayar o kadar sessizleşti ki gece vakti hoparlörü güç düğmesinden kapatmak zorunda kalıyorum statik sesinden dolayı. Tek duyulabilen şey o oluyor artık...
    Günlük kullanım oyun oynarken filan da hiç sıkıntı yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.