Şimdi Ara

Cm Punk vs John Cena WWE İstanbul

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://m.youtube.com/watch?v=JL-sGNy3HIU

ADAMIN CM PUNK DİYE BAĞIRMASI ÇOK FENA YA

LAN ADAMLAR TÜRKİYEYE GELMİŞ O ARKADAKİ KOLTUKLAR NİYE BOŞ BİDE CM PUNKI YUHALAMIŞLAR BEBELER

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yıl omuş 2015 hala wwe gerçek diyener var.en son edge ölünce bıraktım izlemeyi.lan çok kotüydü be,veriyolar dopingi veriyorlar protein tozunu veriyorlar sucuklu cevizi,işten ayrilip onları kesince tabi o kaslar bitiyor zamanla.
    o karıyla yorganda öpüşurken basildigi sahneyi untamiyorum ya.unutmadik ustad

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survival -- 6 Mayıs 2015; 23:23:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: levelOne

yıl omuş 2015 hala wwe gerçek diyener var.en son edge ölünce bıraktım izlemeyi.lan çok kotüydü be,veriyolar dopingi veriyorlar protein tozunu veriyorlar sucuklu cevizi,işten ayrilip onları kesince tabi o kaslar bitiyor zamanla.

Gerçek diyen kim? Zaten neden gerçek olsun? Adamlar niye birbirine bilerek vursun. Olay bir şov. Wwe sadece şov değil. Hikayesi de var sonuçta. Kaliteli bir diziden farksız. Tabii ki ilaç kullanıp o kasları yapacaklar. Onun dışında o kadar kas olmaz zaten. Sana da o kadar para verseler sen de basarsın ilaçları hocam.

Youtube'da böyle vücut geliştiren birinin bir videosunu izlemiştim. Karın kasları su toplamış artık, göbeği var gibi duruyor. Adam yatmadan önce 20 tane ilaç içti. Spor yapıyoruz diye ölecek gerizekalılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Kirk

quote:

yıl omuş 2015 hala wwe gerçek diyener var.en son edge ölünce bıraktım izlemeyi.lan çok kotüydü be,veriyolar dopingi veriyorlar protein tozunu veriyorlar sucuklu cevizi,işten ayrilip onları kesince tabi o kaslar bitiyor zamanla.

Gerçek diyen kim? Zaten neden gerçek olsun? Adamlar niye birbirine bilerek vursun. Olay bir şov. Wwe sadece şov değil. Hikayesi de var sonuçta. Kaliteli bir diziden farksız. Tabii ki ilaç kullanıp o kasları yapacaklar. Onun dışında o kadar kas olmaz zaten. Sana da o kadar para verseler sen de basarsın ilaçları hocam.

Youtube'da böyle vücut geliştiren birinin bir videosunu izlemiştim. Karın kasları su toplamış artık, göbeği var gibi duruyor. Adam yatmadan önce 20 tane ilaç içti. Spor yapıyoruz diye ölecek gerizekalılar.

hepsi basmıyor güreşçilerin belli başlı kişiler

Cm Punk vs John Cena WWE  İstanbul

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Kirk

quote:

meter o dediğin kişi sanırım

• Şimdiki nesil Fatih Atlı bilmiyor .
     Cm Punk vs John Cena WWE  İstanbul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi double_kil -- 6 Mayıs 2015; 23:51:49 >
  • Ayıp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • REZİLLİK. Salonda 300 kişi anca vardır. 300 kişiden 200 ü 15 yaşın altında. Liselerde yapılan turnuvalara bile daha fazla izleyici geliyo. Annesiyle falan gelenleri gördüm üzüldüm. CM Punk resmen 20 saniye geç çıktı rezillik tavan yaptı. Adamlar heralde umursamıyo organizasyon zaten zayıf diye. Çok kötü acınacak durumda. İzlemeyeli 6-7 yıl oldu ama bu ikisi hala duruyo demek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.