Evet cm 03/04 bayaga oynuyanı var bence cm serisinin en iyisi bende bıraktım bu aralar bayadır oynamıyom oynayan varsa yada oynayıp bırakanlar kadrolarımızı yazalım dedim cvp gelirse bi üstekinin kadrosuna 10 üzerinden puan verelim ama Not:Hilesiz yaptıgınız en iyi kadro ve ilk sene olusturdugumuz takım olsun
---------------------------------Frey----------------------------------- ---Fatih Akyel-------Mexes---------Servet-------De La Cuesta---- ---Gökdeniz---------Okan Koç------Yobo---------Kemal Aslan----- -----------------Temur Altunhan--------Roncatto--------------------
Yedekler:Kerem-Tahir Alegöz-Alpay-Uğur İnceman-Muhammet Akıncı-Yattara-Serhat Akın Not:Temuru oyunda bilmeyen varsa almasını tavsiye ederim bitiriliciği 20 ve 10 maç oynasın 15 üzerinde gol roncattoda öle
Tutmaz
quote:
Orjinalden alıntı: |_ÖmeR_|
Tutmaz
farketmez bir sürü konum var eski ama hortlatmıyom tutma gibi bir amacım yok
Tamam dostum kızma
quote:
Orjinalden alıntı: |_ÖmeR_|
Tamam dostum kızma
yok ya nie kızayım aslında gereksiz bir konu ama ben cm bu versiyonu cok oynadıgım ıcın acmak ıstedım
ben beşiktaşı alırım hep cm ve fmlerde.cm 03/04 harbi efsaneydi kadromu veriym yıllar önceden.yada kadromu vermiym süper oyuncularımı söyliym sadece.temur altunhan-babangida-toledo-okan koç.
quote:
Orjinalden alıntı: inonu88
ben beşiktaşı alırım hep cm ve fmlerde.cm 03/04 harbi efsaneydi kadromu veriym yıllar önceden.yada kadromu vermiym süper oyuncularımı söyliym sadece.temur altunhan-babangida-toledo-okan koç.
babangida sağa-toledo ortaya-temur forvete-ölesine rizeyi almısdım napacam die temur kac mac oynadıysa 2 katı gol attı sampiyon yaptım kume duscek takımı suan bayadır oynamıyom babangidayı galiba 200kagıt toledo 1 temur 1.5 ediyordu 2.lig oyuncusuydı ama satmıyorlar
evet süper oyuncular bi kere tolede galatasaray maçında kaleci dahil 10 kişiyi(hayır abartmıyorum) çalımlayım gol attı hemde ortadan girdi.bide adamın topu önüne atıp hayvan gibi koşması,sağdan içeri süzülmesi(nedense kimsede açılan topa dokunmuyo) sağ çaprazdan yaradana sığınıp çakıp golü atması meşhurdur.
okan koçu aşırı abartmışlar top ne zaman ayapına gelse içimden aha b.ku yediniz derdim..
babangida acayip bi oyuncu çin ligindenmi ne 29 yaşında alıyosun kainatın en iyi sağ açığı çıkıyo.
temur altunhanın kankasıymış galiba cmciler.
quote:
evet süper oyuncular bi kere tolede galatasaray maçında kaleci dahil 10 kişiyi(hayır abartmıyorum) çalımlayım gol attı hemde ortadan girdi.bide adamın topu önüne atıp hayvan gibi koşması,sağdan içeri süzülmesi(nedense kimsede açılan topa dokunmuyo) sağ çaprazdan yaradana sığınıp çakıp golü atması meşhurdur.
okan koçu aşırı abartmışlar top ne zaman ayapına gelse içimden aha b.ku yediniz derdim..
babangida acayip bi oyuncu çin ligindenmi ne 29 yaşında alıyosun kainatın en iyi sağ açığı çıkıyo.
he ya babangida mesela ceza sahası içinde top sürmesi 20 adam bi ileri atıyo topu nerdeyse kalecinin dibine kadar geldi top ama kaleci bekliyo atıyo golunu buda top surme 20nin ozelligi işte
okan kocu gercekde hic izlemedim eskiden iyiydi galiba oyunda en iyi amc sayılır cm 03/04ün %70den fazlası dedigi oyuncular saten yıldız cıktı en iyi örnekde tromsolu morten gamst petersen her atılan frikikde gol olurmu ama
quote:
Orjinalden alıntı: John Rambo
quote:
he ya babangida mesela ceza sahası içinde top sürmesi 20 adam bi ileri atıyo topu nerdeyse kalecinin dibine kadar geldi top ama kaleci bekliyo atıyo golunu buda top surme 20nin ozelligi işte
okan kocu gercekde hic izlemedim eskiden iyiydi galiba oyunda en iyi amc sayılır cm 03/04ün %70den fazlası dedigi oyuncular saten yıldız cıktı en iyi örnekde tromsolu morten gamst petersen her atılan frikikde gol olurmu ama
evet bende şaşırıyorum gerçekten adamlar bütün yıldız adaylarını doğru thamin ediyo temur altunhan hariç.bence bu adamlar klüplerin altyapı sorumluluğunda görev almalılar.ciddiyim
sol beke taribo westi alırdım.defansın ortasına ibrahim said ve assane ndiaye yi alırdım. hey gidi günler hey.sabahlara kadar oynadığım günler olmuştu bu oyun için.
quote:
Orjinalden alıntı: recep41
sol beke taribo westi alırdım.defansın ortasına ibrahim said ve assane ndiaye yi alırdım. hey gidi günler hey.sabahlara kadar oynadığım günler olmuştu bu oyun için.
bende suan cdsi yok pcde yuklu degıl ama bu online de oynanıyomus karsılıklı hıc denemedım benle mac yapcak olursa kurarım pcye online cm 03/04 turnuvası bıle duzenleyebılırız
transfer olmucak herkes 1 takım seccek o kadroyla oynucak ciddiyim online karsılıklı hic deneyen varsa yazabilirmi
toledo-temur-roncatto-fatih şen-kasper schmeichel-irfan başaran(çocuk hala büyüyemedi)
napıp edip toplardım bunları akçaabat sebatı ikinci sezon şampiyonlar ligine götürmüştüm bi kaç sezon sonrada şampiyonlar ligini almıştım..
bu temur çok enteresan bi adam, maldiniyi bi kez çalımlayıp önü açıkken dönüp bi daha çalımlamıştı her sezon gol kralı oluyodu ama serbest bırakınca dandik bi takıma gidiyodu
harbiden o oyunda irfan 13 yaşında a takımdaydı bide tekniği 20ydi.yuh maradonanın tekniği 13 yaşında 20 olamaz.
quote:
harbiden o oyunda irfan 13 yaşında a takımdaydı bide tekniği 20ydi.yuh maradonanın tekniği 13 yaşında 20 olamaz.
yok be ilk sene 8-9larda irfanın gücü sonradan artıyor
arkadaşlar size kaleci tavsiyem olsun kesper forvet isterseniz ise cesar delgado todorov 2lisini oynatın derim