[frndsp] arkadaslar cm bi yasam tarzi olarak dusunenler ile burda cm 03 04 hakkinda konusalim. herkez buldugu kisileri taktikleri solesin, basarilarin anlatsin mesela ben gol atmaktan cok defans kurgusuna cok onem veririm 2 yil tactical training ayni adam 4 lu defans kurgusu ve sonunda oyunculariniz ip gibi oluo defansta ..herkez kendi gorus ve dusuncelerini yazsin
valla başarılar anlatmakla bitmiyoo :---------| :)
ben de 4lü defans oynarım genelde 1 mc 2 ofansif kanat 1 dmc 2 fc çok hoşuma gider.fclerin teki mutu,kaka gibi playmaker forward teki crespo kluivert gibi striker olur.eğer bu taktik işe yaramazsa (nadir yaramaz) defansın tekini amc ye koyarım piskopat bi taktik olur ahhh açıyom menaceri kimse tutamaz beni
ben 2 defans full forvet oynarım bu şekilde 2 yılda büyük şehir belediye sporu süper lig şampiyonu yaptım
2 cd mi
abi görüşlerinize saygım sonsuz ama o oyunda hayatta 4lü defans oynamam:) her top dr ve DL nin arkasında :) ben o yüzden her zaman 5-3-2 atak tercih ediorum .. düzgün bi amc ile almadık kupa kalmıyo..
3 defans da kanatlar çok yiyo bea
hoca aslinda 4-1-3-2 diablo die 1 bug biliosunuz.. bu arada DMC size suleiman mohammed ile pa modou kah bende dmc hastaligida var su an 6 li defans kurgum var.. 2 SWC 1 DR 1 DL 2 DC olmak uzere .. SW:samuel walter SW:ayala DR:puyol DC:lucio DC:Nesta DL:Kleber (Hannover 96 ) cok iyi bi adam. bu arada bunlari editten besiktasa attim yani hile gibi bisi oldu yani bu arada ben hilesiz 2063 yilina gelmistim oyun cildirdi bende AMC soren christensen hoca yaz yaz aklima gelio