oyuncular ilk yarı sonucu farkı açınca kafada bitiriyor bence maçı takım konuşmalarınla motive et
hocam CM 01-02 de öyle bir özellik yok bildiğim kadarıyla... var da biz mi bilmiyoruz ???
quote:
Orijinalden alıntı: kemalyigit
quote:
Orijinalden alıntı: buraksson
adam taktik sormuş siz futbolcu öneriyorsunuz hey Allahım ya :)
kardeş hangi ligi oynuyosun bilmiyorum ama genel olarak 4-1-3-2 ve ya 4-3-2-1 taktiği her takıma ve lige uyar. Aynı zamanda dengeli bir taktiktir. Çok şut çekmek oyunda iyi değildir, long shots özellikleri yani uzun şut özellikleri iyi olmayan (14 ve altı) oyuncularına uzaktan şut çektirme sonra kaleci kalesinde devleşiyor. Atak oynama derim ben normal de tut. Ya da illa atak oynamayı severim ben diyorsan sadece kendi sahanda ilk 20 dakika atak oyna. Çünkü deplasmana gelen takımlar ilk 20 dakika defansif oynadıktan sonra normal yada atak oyun benimsiyorlar, bu yüzden bolca gol yersin özellikle italya vb. güçlü liglerde.
Oyunla ilgili sorun olursa özelden yazabilirsin, 12 senedir aralıksız bu oyunu oynadım biraz deliyimdir yani :)
hocam bende 12 senedir oynuyorum 25 yaşındayım.. bazen bıraksam da oynamayı, bir şekilde tekrar bu oyuna dönüyorum şuanda da oyun başındayım Beşiktaş Ve Gençlerbirliği ni yönetiyorum :))) bu oyunda ilk zamanlarda 4-1-3-2 yada 4-3-1-2 taktiklerini kullanırdım ancak şuanda Shiza2 yada iodineCF taktiklerini kullanıyorum ve kesinlikle işe yarıyor haberiniz vardır illaki... yani burda anlatmak istediğim madem taktik soruluyor sıradan oyuncularla bile benim söylediğim taktikleri kullanarak başarılı olmak çok kolay..
Vallahi şu ana kadar kaç sezon oynadım artık bilmiyorum ama internette hiç taktik falan araştırmadım. Ben ilk sezonda hep 4-1-3-2 taktiğini kullanırım, sonra kendi kadromu oluşturunca with ball- without ball ayarlarıyla oynayarak kendi taktiğimi yaparım taktiklerim simetrik olmaz oyuncuya göre olur ve maç içinde taktik değiştiririm. Sen söyledikten sonra baktım iodine cf taktiği zaten 4-3-2-1 taktiğine çok benziyor da shiza 2 taktiği çok komik yaa ortadan saldır allah saldır :D
Cm 01-02 çok güzeldir.
2013 için menejerlik önerebilecek olan var mı en iyisi hangisi?
beyler cm 01 02 3.9.68 versiyonunun crackini bulabilen bana yollayabilirmi .
quote:
Orijinalden alıntı: lickshotr
beyler cm 01 02 3.9.68 versiyonunun crackini bulabilen bana yollayabilirmi .
arkadaşım ben de mevcuttur nerden yollayak...
bi anlayan çıkıpta cm3-4 e güncel oyuncu yaması yapsada zevkle oynasak
Ricardo Diaz
kullanıcısına yanıt
1-Oyuncu o kadar yorgun olmuyor diyorsun ancak dk 60larda oyuncularının kondisyonları 75lere gerilemiş ise söylediğin oldukca olağan. -Bunun 1 numaralı nedeni uygaladıgın antreman programı -2 numaralı neden takımında psyio olmaması -3 numaralı nedeni kadrondaki adamların gizli sakatlıgı bulunması. gizli sakatlıgı dk60da kondisyonu 70 olan bi oyuncuya tıkladıgında görürsün injuries kısmında potential foot injury vs seklinde yazar. Mac esnasında 2 3 tane adamın eger bu kondisyon yada sakatlık sorununu yasıyor ise tempon duser ve soyledigin olaylar gerceklesir cunku eksik oynuyorsundur.Bu adamları cıkar 2-Bir diger faktor takımını 1surekli atak oynatman 2 ileriye okları kullanman 3takıma pres yaptırman bu 3 kombinasyonu aynı anda takımına yaptırırsan mac 2-0 3-0 a geldginde takımının 2. yarı pasiflestigini gorebilirsin. Anlattıgın olay tamamen ilk yazdıgım konuya baglı bana sorarsan ancak takımını daha verimli kullanmak istiyorsan mac esnasında oyuncuların butun istatistiklerini takip etmen gerekir ayrıca ne yaparsan yap ilk yarı 4-0 a gelmis macı 10-0 a tasıyabilecek sihirli bi formul maalesef yok tempo oyunun datasına baglı otomatik dusuyor. Oyuncu kondisyan ve istatistiklerini okumada önerecegim tavsiyeler; 1-dk 60-65 civari kondisyonu 80 altina dusmus oyuncuları cıkar 2-Kanat oyuncularının istatistiklerin 2. kısmında run İnt degerlerini dikate al gene dk 60-65 0 RUN 0 İNT yabmıs bi kanat oyuncusu bundan sonrada bisiy yapamaz(ancak buyuk ihtimalle) 3-Ayrıca her ne kadar senin dikat etmedigine emin olsamda bazen rakip 2. yarı taktik degistirecektir 2. alternatif dizilimin olmasını siddetle oneririrm her ne kadar 01-02de taktik istikrarı önemli olsada mac icinde taktik degistirmek oldukca önemlidir rakibe cevap vermen sart. 4-Sorunun kondisyonla ilgili olduguna eminim ancak dediğim diger husularada dkkat etmen sart
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme