Arkadaşlar bir hafta önce Ankara Antareste birkaç genç tatile gidiyormusunuz diye anket yapıyorlardı. Ben de gençleri kırmamak için ankete katıldım. Bana bir kupon verdiler ve hediye tatil çekilişine katıldığımı söylediler. Bu gün de bir bayan aradı ve çekilişi kazandığımı ve bir yıl içerisinde kullanabileceğimi söyledi. Ama hediye tatil sertifikasını alabilmem için eşimle birlikte kendilerinin bildirecekleri bir yerde toplantıya katılmamız gerekiyormuş. Eşimin burada olmadığını sadece benim gelebileceğimi söyleyince kabul etmedi ve eşinizle birlikte gelmelisiniz dedi.Bu işte bir iş var diye düşünüyorum. Acaba bu şekilde başka aranan var mı
evet ben de arandım ve bize 3.5 saatlik bir tanıtım yaptılar
devremülkü kabul etmemiz için uğraştılar biz kabul etmedik hediyeyi aldık
ben eşim sadıcım eşi ve iki bebğimiz katılacağız inşallah
bize bir tatil hediye belgesi verdiler üzerinde 3 adet tarih bölümü var biz 3 farklı zaman vereceğiz ve onlara bu belgeyi fakslayacağız. onlar da uygun haftayı seçerek bize tekrar faklayacaklar
buraya kadar herşey normal
yol ve yeme bize konaklama ve tm aktiviteler onlara ait.
sadıcımla beraber olacağımız için yol masrafı paylaşılacak
kalacağımız yer otel değil ikiz villa yani mutfağı falan var yeme işinide genel olarak kendimiz yapacağız
şimdi gelelim probleme
google de tarama yaparken bu kuruluş ile ilgili hep şikayet ve eleştiri okudum
kafam karıştı bakalım hayırlısı
herkese saygılar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme