< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Club Atlético de Madrid Taraftar Başlığı (51. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ein ausländer
Ulan suarez 2,5 alt oynamıştım 90.dk da yatırdın kuponu. Gitti paracıklar. Artık en büyük hasmım sensin. 1000. mesaj da benden olsun :)suarez en buyuk hasmin oldugu icin artik sen de benim en kadim dostumsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Atm sinyal veriyor. Felixin acilen form kazanması lazım. Gealidğinden beri sakatlık kırmızı kart bilmem ne bir türnlü arka arkaya 10 maç izleyemedik.
-
Ohhhh Lemar sapladı
-
Çökmüş barçaya karşı en az 4 gol atmaları lazım.
-
Cristiano Ronaldo söylentileri var. Çok ilginç olacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu adam Uniteda ayıp olur diye Citye gitmedi. Atleticoya gitmesi çok saçma olur.
Simeone hocamla beraber güzel olurlardı ama bu gerçek olamayacak bir rüya ne yazık ki.
-
Felix 3 asiat yapmış gadi be aslanım bu sezon senin sezonun olaun.Tertemiz yeteneğin var
Atletico'nun Ronaldo'ya ihtiyacı mı varmış ki hücum hattı fıstık gibi bence
Aynen ayıp olur diye gitmedi City'e yoksa pep yalvarmıştı gelmesi için :d
Şimdi de sanırım man utd'nin ayağına taş koymamak için takımdan ayrılmaya çalışıyor, vay be ne vefalı adam he.
-
özellikle ikinci cümleye koptum
Kimin yan hesabısın bakayım sen
Bitmiş bu takım. Kalite dolmadı gidenlerin yerine. Felixe bayılan para da bir şey kazandırmadı. Orta saha defans komple değişmeli.
-
Simone 40 milyon euro mu ne maaş alıyormuş. şaka mı bu arkadaş.
Futbol tarihinin en büyük söğüşü.
-
Atletico köy takımıydı bugün clde grupta elenmesine şaşırıyorsaj bile Simeone sayesinde
Ama bir süre ara verseler iki tarafa da iyi gelebilir
Atletico zamanında kök söktürdü millete şimdi eskisi gibi olmasada Avrupa liginden iyi şekilde devam ederler diye düşünüyorum.
Hocanın zamanı geldi mi sorusu ise daha zamanı var.
-
4.oldu grupta veda etti avrupaya komple
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X