Arkadaşlar bilindiği üzere Sony Ericsson artık sadece Sony olarak devam ediyor.Ve bende en çok beğendiğim ve Nisan ayında teslimata başlanacağı duyurulan ''P'' modelini çok beğendim.Sanıyoru ilk kez bahsettiğim site ön sipariş almakta ve fiyat 315 Euro.Tabii diğer telefonların oradaki ve ülkemizdeki garantili fiyatlarını kıyasladığımda fiyatın 1200 Tl civarı olacağı anlaşılıyor.Bende bu siteden almayı isterim ancak daha önceden hiç bir şekilde yurtdışı elektronik alış verişi tecrübem olmadığından sizlere sormak istedim.Bildiğim kadarı ile telefon almak yasak ama bana ulaşma şansı nedir?Ulaşmazsa para iadesi alabilecek miyim?Geldiğinde imei numarası ve garanti kapsamı ile alakalı sıkıntılar nelerdir?
Eğer cihazı bu şartlar altında alamayacak isek, o tarafa yolu düşen bir eş dost (belki buradan bir arkadaş) bulup bize de getir desek o kişinin ve bizim açımızdan ne gibi olumlu olumsuz durumlar doğar?Biliyorum çok soru sordum ama siz değerli forum üyelerinden özür diler konuyu hassasiyetle takip ederek bu konuda bilgi sahibi olabilecek kişileri de buraya paylaşım yapmaya davet etmenizi rica ediyorum.
SAYGILARIMLA...
Onbinlerce forum üyesinden bu kardeşinize yardım edecek bilgi sahibi kimse mi yok?Üzülüyorum ama... :(
2- cep telefonu kesinlikle yurda posta kargo ile sokulamiyor. senin dedigin gibi yurtdisina gidip siparisle telefon geirenler var forumda onlarla irtibata gecebilirsen sorununu halledersin.
Teşekkür ederim bu tarz işlemlerle ilgilenen arkadaşlardan bu mesajı görenler ve sizlerin bildiği arkadaşlar benimle irtibar kurarlarsa sevinirim.