Şimdi Ara

CloudyG2 3.3 UX4.0 Arayüz ROM/Stock LP ROM/Kernel/Mod/Yardımlaşma Konusu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.334
Cevap
28
Favori
53.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu konunun ilk sayfasında Quetzal v1.3
  • quote:

Orijinalden alıntı: jinjin

Bu konunun ilk sayfasında Quetzal v1.3

anladım hocam Quetzal v1.3 romunu kullanmıştım güzel rom ama 2 gün kullanımdan sonra şişme kasma olayını yaşadığım için vk romunu kurdum sıkıntı yok pek
  • jinjin kullanıcısına yanıt
    Sa ustam lg g4 temayı kurdum ama beyaz ve pembe tema geldi g4 teması gelmefi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coco1912 C kullanıcısına yanıt
    Hocam ana ekrandayken tekrar bi Kare tuşa basılı tutup Tema seçeneklerine girin çok garip bende şu an 7 tema var :S
  • muhammettuncer kullanıcısına yanıt
    Hava temasını kaldırın, titanium backup ile, Stock Rodaymışsınız zaten, Uygulama Merkezini açın LG'nin oradan tekrar indirebilirsiniz
  • quote:

Yeni modlar eklenmiştir. İyi eğlenceler

LG Health from G Flex 2:https://docs.google.com/uc?export=download&id=0B09IyZFWDAWnMG8tQ1RhX1ZIYUk

LG Taskmanager Lollipop Styled:https://docs.google.com/uc?export=download&id=0B09IyZFWDAWnSHZULTlPb3JYalk

CloudyG2 3.3 UX4.0 Arayüz ROM/Stock LP ROM/Kernel/Mod/Yardımlaşma Konusu

LG G4 Rehber + Çağrı Ekranı + Dosya Yöneticisi:https://mega.co.nz/#!ed5SRRzC!qs-JufwyoDejbcrReWzqtpgi9k7xq3SwYdNSP03BcC4

CloudyG2 3.3 UX4.0 Arayüz ROM/Stock LP ROM/Kernel/Mod/Yardımlaşma Konusu CloudyG2 3.3 UX4.0 Arayüz ROM/Stock LP ROM/Kernel/Mod/Yardımlaşma Konusu

LG G4 Ana Ekran ve Temaları:https://docs.google.com/uc?export=download&id=0B09IyZFWDAWnXzlQOFd2M3FmTGM

CloudyG2 3.3 UX4.0 Arayüz ROM/Stock LP ROM/Kernel/Mod/Yardımlaşma Konusu

***G4 Ana ekran uygulaması cihazımda kurulu fakat ilk açılışta durduruldu hatası veriyor. Peş peşe Tamam seçeneğine dokununca sorunsuz kullanmaya devam ediyorum. Bunu bilerek kullanınız, sizde tamamen çalışmayabilir.

G4 ile ilgili modlar vk 3.3.1 de çalışıyor az önce denedim sorunsuz, tek hatası file manager da System ui tinted değil

• Hangilerini denediniz tam olarak ? bir de son mesajinizi editler misiniz cok fazla resim alintisi olmus sayfa gezerken kasiliyor hocam :)

• Benim icin ozgurlukle paralel, oradan cikti :)

• quote:

Hangilerini denediniz tam olarak ? bir de son mesajinizi editler misiniz cok fazla resim alintisi olmus sayfa gezerken kasiliyor hocam :)

Hocam başkaları da görsün konuyu diye bilerek koydum resmi bu arada ayıp hocam ya G2 nasıl kasar gezerken boru değil snapdragon 800 Modlara gelince lg home ve file manager, rehber, dialer çalışıyor temaları denemedim gerek duymadığım için

• Ilk sayfayi okudunuz mu mesela, orda paylastigim bir suru sey var, ha iste onlarin hicbirini Rootsuz yapamiyorsunuz :)

• Selamlar,
    Telefounu pc suite ve lg support tool üzerinden günceleyemedim konu :Dhttp://forum.donanimhaber.com/m_105863456/f_//tm.htm

bende orjinal kdz yikurayım dedim. download mode açmak için telefon kapalıyken ses açma tuşu basılı tutarak pc ye bağladım ama naparsam yapayım telefon download moda geçmedi ses kısma vs de denedim bi türlü olmuyor
    buna yardımcı olurmusnuz güncellemem lazım.
  • Eyvallah hocam sagolun o zaman :D

Anasayfaya bunlarin tarafinizca o romda denensigini ve calistigini yaziyorum tesekkur ediyorum ilginize

• Mkfzdmr M kullanıcısına yanıt
    Telefonu tamamen kapatın, kabloyu telefona takın daha sonra bilgisayara takın USB'yi
  • quote:

Eyvallah hocam sagolun o zaman :D

Anasayfaya bunlarin tarafinizca o romda denensigini ve calistigini yaziyorum tesekkur ediyorum ilginize

Ben teşekkür ederim hocam bende referans olması için belirttim

Konu çok başarılı olmuş hocam,ellerine sağlık.

• Tesekkurler guzel dilekleriniz icin, bilgi daginikligini son guncellemeden sonra Lollipop adina gidermek istedim kendimizce bu cikti ortaya :)

• forumber 10c den bu roma nasıl geçiş yapabilirim. Yapmam gerekenler neler tam olarak sorunsuz geçebilmek için. Otg usb belleğim mevcut.
  • uguroz89 U kullanıcısına yanıt
    Hocam doğrudan flashlayabilirsiniz. Ama şu an kullandığınız Romda Root ve TWRP var mı ? TWRP varsa önce 2.8.6.1 sürümüne güncelleyin, ilk sayfada anlatımını yaptım. Eğer Rootlu değilse cihaz Kitkat'a güncelleyin ve ordan başlayın adımlara.
    anlamadımm beyefendi zaten böyle yapıyorum download mod açılmıyor ?
  • Mkfzdmr M kullanıcısına yanıt
    Su an telefonda Root, TWRP var mi ?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.