Şimdi Ara

CloudyG2 3.3 UX4.0 Arayüz ROM/Stock LP ROM/Kernel/Mod/Yardımlaşma Konusu (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.334
Cevap
28
Favori
54.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Spotify için mecburen kullanıyorum ben. Havalar bu ara aşırı sıcak, sarı ekranım da var nur topu gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

Spotify için mecburen kullanıyorum ben. Havalar bu ara aşırı sıcak, sarı ekranım da var nur topu gibi.
    Hocam şuan cm12 rom kullanıyorum ama temiz olsun diye önce flashtool ile stock rom flaşlayıp sonra bu roma geçmeyi düşünüyorum. Stock kitkat'tan mı yoksa stock lollipop'tan mı geçmeliyim bu roma?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9C6551D73

quote:

Orijinalden alıntı: birdy2

quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: birdy2

Merhaba,
    Cloudy 3.3 Quick Remote marka listesi boş geliyor. Böyle bir sorun yaşadınız mı?

build.prop 'ta ro.build.target_country= yazısını bulup değeri UK yapın.
    Nasıl yapacağım derseniz, daha önce belki yüzlerce defa yazıldığı için kolaylıkla o mesajları bulup oradaki resimli anlatımlarla yapabilirsiniz.

Nasıl türkiyedeki ürünleri listede görebilirim diye sormadım aslında. Liste tamamen boş.

Hocam sistem uygulamalarından yanlış bir şey sildiniz sanırım benim de başıma gelmişti. Hangi uygulama olduğunu bilmiyorum LG Intelligent Agent olabilir ama emin değilim. Romu tekrar flashlayın gelecektir.

Alıntıları Göster
    merhabalar rom işlerinden bayadır uzaktım en son cloudy 2.2 atıp kenara çekildim değişiklik gerekti şimdide bu romu atmayı düşünüyorum önerirmisiniz acaba stabil olması önemli

• Arkadaslar jb icin autorec varmi ve kk daki autorex jb ye olurmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reymisterioo

merhabalar rom işlerinden bayadır uzaktım en son cloudy 2.2 atıp kenara çekildim değişiklik gerekti şimdide bu romu atmayı düşünüyorum önerirmisiniz acaba stabil olması önemli

yokmu kimse
  • reymisterioo kullanıcısına yanıt
    Rom stabil calisiyor uzun suredir cihazimda.

• winchester88 W kullanıcısına yanıt
    Arastirdigim kadariyla yok. JB Root atip Flashify gibi bi uygulama ile TWRP image dosyasini flashlayabilirsiniz cihaza.

• Illa o yontemle gecmek istiyorsaniz stock LP Rom'dan geciniz

• Not

Bir suredir yogundum foruma bugun bakabiliyorum. Dorimanx 4.4 versiyonu oldukca stabil calisiyor. Takilmalar daha da azaldi dusuk Ram'de cihaz daha stabil calisiyor. Havalar cok sicak isi degerlendirmesi yapmiyorum.

Xceed Kernelin yenj versiyonu cikti ana sayfadan ulasabilirsiniz.

Icerik, bilgi, anlatim talebiniz veya onerileriniz varsa ilgilenmeye baslayabilirim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: jinjin

Not

Bir suredir yogundum foruma bugun bakabiliyorum. Dorimanx 4.4 versiyonu oldukca stabil calisiyor. Takilmalar daha da azaldi dusuk Ram'de cihaz daha stabil calisiyor. Havalar cok sicak isi degerlendirmesi yapmiyorum.

Xceed Kernelin yenj versiyonu cikti ana sayfadan ulasabilirsiniz.

Icerik, bilgi, anlatim talebiniz veya onerileriniz varsa ilgilenmeye baslayabilirim :)
    Dorimanx 4.2 kerneldeyken xceed flaşladım. Dorimanxın "dorimanx- color control- synapse" ikonları silinmedi(uygulama olarak da kaldırılamıyor). Ayrıca xceed kernelin dorimanxvari ikonları (uygulamalaı) yok mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekoah -- 30 Temmuz 2015; 12:48:40 >
  • Beyler xda forumda xposed için x86 ve x64 var hangisini indirmeliyim? Konudaki linkler ölmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuda -- 30 Temmuz 2015; 15:06:12 >
  • ben optimus g3 ten geçiyordum
    ''
    ***Hangi ROM'dan CloudyG2 3.3'e geçiş yaptığınız ÇOK ÖNEMLİ. Bir KK Tabanlı Custom Rom'da veya AOSP tabanlı Romda (KK, JB fark etmez) veya CM tabanli bir Rom'da (KK, JB) iseniz ilk olarak CloudyG2 3.3 flashlamadan önce D802_PATCH_GO_LP_V1.1_droidth.zip flashlayın mutlaka gerekli. Patch yükledikten sonra TWRP'den çıkmayın, Reboot>Recovery deyin ve Cloudy 3.3'ü yükleyin:

''
    bu aşamayı yapmadım devam ettim tel açılmadı ekran siyah kaldı şu an ne yapmalıyım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan üstteki ışık yanıp sonuyor lg yazıyor fakat açılmadı neden olabilir

üstte unuttuğum şeyi yaptım bu sefer de böyle oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 30 Temmuz 2015; 16:20:08 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

şuan üstteki ışık yanıp sonuyor lg yazıyor fakat açılmadı neden olabilir

üstte unuttuğum şeyi yaptım bu sefer de böyle oldu
    dorimanx 4.4 kullanan var mı 2 gün önce 4.3 kurmuştum sorun yoktu fakat 4.4 kurdum full şarj ettim başta güzeldi fakat %70 şarjdan sonra su gibi gitmeye başladı.

Wipe cache ve dalvik yapıp bugün şarjı fulleyip yarın yeniden deneyeceğim bakalım. Umarım düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takatoshi Tsuda

Beyler xda forumda xposed için x86 ve x64 var hangisini indirmeliyim? Konudaki linkler ölmüş.

İşlemciniz 64Bit ise x64, 32Bit ise x86 olanı indirmeniz gerekir. G2'ler 32 Bittir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takatoshi Tsuda

Beyler xda forumda xposed için x86 ve x64 var hangisini indirmeliyim? Konudaki linkler ölmüş.

Xposed linkleri güncellendi

Ayrıca linklerin altına takip edebilmeniz için orijinal geliştirme sayfasını da koymuştum

quote:

Konuyu takip edeceğiniz orijinal sayfa: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811 buradan gelişimi takip edebilirsiniz.

32 Bit: Asus Zenfone serilerinde kullanılan 32 bit Intel işlemciler için

Arm64: Mesela LG G4'te kullanılan 64 bit Snapdragon 808

Arm: LG G2'de kullanılan Snapdragon 800 gibi.

32 bit bizim cihazlar için değil.

Xposed şeması;

CloudyG2 3.3 UX4.0 Arayüz ROM/Stock LP ROM/Kernel/Mod/Yardımlaşma Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinjin -- 31 Temmuz 2015; 11:25:07 >

• alimmm78 kullanıcısına yanıt
    TWRP'den tüm Wipe'leri yaptınız mı ? Go Patch LP de kurdunuz mu ?
  • kaan_cry K kullanıcısına yanıt
    4.4 Kullanıyorum yapısal olarak Stabil diyebilirim. Şarj konusunda bana yetiyor. Daha iyi şarj süresi için Xceed yeni sürümünü kullanabilirsiniz.
  • quote:

4.4 Kullanıyorum yapısal olarak Stabil diyebilirim. Şarj konusunda bana yetiyor. Daha iyi şarj süresi için Xceed yeni sürümünü kullanabilirsiniz.

Xceed yeni sürümünün linkini bulamadım yardımcı olabilir misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: derwish34

quote:

Xceed yeni sürümünün linkini bulamadım yardımcı olabilir misiniz ?

https://github.com/zeroblade1984/Galbi/releases/

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.