Şimdi Ara

CloudyG2 3.3 UX4.0 Arayüz ROM/Stock LP ROM/Kernel/Mod/Yardımlaşma Konusu (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.334
Cevap
28
Favori
54.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dorimanx 3.9.1 Çıkmıştır, herbirimize hayırlı uğurlu olsun

Bu arada jinjin hocam hemen sorumu da ileteyim, KitKat'tan geçerken D802_PATCH_GO_LP_V1.1_droidth.zip Flashlayın demişsiniz ancak biraz altta KK Bootloader linki:http://www.dorimanx.com...0H-D802-BOOT-LOADER.zip vermişsiniz. hangisini indirip kullanacağız anlamadım ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FantomİçinF -- 10 Temmuz 2015; 7:59:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmet3807 kullanıcısına yanıt
    Baska uygulama yukleyemezsiniz, telefona ES Dosya Yoneticisi yukleyin videodaki degisikligi yapip yeniden baslatin telefonu o markalar da gorunecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FantomİçinF kullanıcısına yanıt
    D802_PATCH_GO_LP_V1.1_droidth.zip flashalayın onun içinde var KK Bootloader ben harici olarak lazım olursa diye linki koydum hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinjin -- 10 Temmuz 2015; 8:03:32 >
  • jinjin kullanıcısına yanıt
    Peki hocam teşekkürler.

• Hocam 1 soru daha LP Temalı görev yöneticisi demişsiniz, nedir bu ne değildir?? Ekrana sığmayan font'u mu düzeltiyor tam anlamadım.

• FantomİçinF kullanıcısına yanıt
    Rom'un içinde görev yöneticisi yok, onun LP Material Dizaynlı olanı. Son uygulamalar kısmında DPI yüzünden sığmıyor sanırım.
  • jinjin kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkürler

• 10- DPI Mod

Uygulaması ilk sayfaya eklenmiştir.
  • Jinjin hocam kk stok 20c kullanıyorum, ısınma çok az oluyor ve batarya tatmin edici.
    Önceki 3.1 versiyonu kullandım bunda ısınma sorunu vardi
    Cloudy 3.3 versiyonunda ısınma ve batarya durumu nedir öğrenebilirmiyim?

• crypto63 C kullanıcısına yanıt
    3.3'te ısınma sorunu yaşamadım ve batarya durumu gayet iyi diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jinjin

3.3'te ısınma sorunu yaşamadım ve batarya durumu gayet iyi diyebilirim.

Hangi kerneli tavsiye edersin hocam?

Birde romun icinde yuklu gelen Viper4Android bende calismiyor?

• .AnasoN. kullanıcısına yanıt
    Dorimanx Kernel kullanin calisacaktir SeLinux Permission yuzunden calismiyor olabilir

• Teşekkürler jinjin hocam

• Şekilsiniz ya kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de var Cloudy G2 3.3 kurdum dönmek istiyorum ama hem flashtool hemde support tool da %2 de hata veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jinjin

Baska uygulama yukleyemezsiniz, telefona ES Dosya Yoneticisi yukleyin videodaki degisikligi yapip yeniden baslatin telefonu o markalar da gorunecek.

Çok işe yaradı, teşekkürler.
  • Tamam şöyle yapalım o halde cihazınız D802TR ise:https://mega.co.nz/#!ddAyCAzK!l7yDFPdVYqlYtDWM2wXQ1VMyaTBMchSbpGuRCbghLnQ

D802 (Paralel İthalat) ise:https://mega.co.nz/#!IN4h1BjT!VghIezoJwLY4QzXoUjV7eABV0ms6tToZnB7CVHU_7xQ

uygun olanı indirin, TWRP'den flashlayın. Cihaz tamamen Stock JB olacak, OTA üzerinden KK güncellemenizi alın sorun çözülür.

@-forumber- teşekkürler onun emeğidir.

Bu uygulamada %2 fixi var ama hiç denemedim çünkü o sorunu yaşamadım. Siz şansınızı deneyebilirsiniz cihaz D802 ise

• Jınjın çok faal adamsın,her sorunu olana bir çözümün var helal olsun sana valla G2 halkı sana minnettar

• @jinjin hocam cok tesekurler yaradi isime sag olun 👏
    @chatin_62 siz de bu metoddan yararlanmami soylemistiniz size de tesekkur ederim 😊

• ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    hocam romu kurarken smart notice i seçmeniz gerekiyor galiba
  • hocam geçen gün kamera uygulaması vardı ilk mesajda fakat şimdi göremedim onun ismi neydi?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.