Şimdi Ara

CloudyG2 3.3 UX4.0 Arayüz ROM/Stock LP ROM/Kernel/Mod/Yardımlaşma Konusu (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.334
Cevap
28
Favori
53.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O romu kullanıp Download moda giremeyen görmedim ben
  • Download moda giriyorum orada rooted yaziyor ama flashtool basladiginda com(123vs) gelip rom yukleme baslamiyor
  • palaxdine P kullanıcısına yanıt
    Ekran görüntüsü paylaşır mısınız ?
  • -Ana Sayfaya CloudyG2 3.3 Stock Statusbar Flashlanabilir zip eklenmiştir. IOS barı beğenmezseniz dönüş yapabilirsiniz. Tarafımca hazırlanmıştır.

https://mega.nz/#!wBATSSyC!_A2qENkJzqTQx4riKVwcM3oLWDrp253gkHf0Y6Omq0I

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinjin -- 9 Temmuz 2015; 0:56:33 >
  • Çok sağol hocam yalnız senin şu 200-250 sms e rağmen 4.30 saat ekran süresi alma olayın beni üzdü daha doğrusu senin adına sevindim ama kendi adıma üzüldüm çünkü son zamanlar da ekran süremden memnun değilim. Siz hangi browserı kullanıyorsunuz. Ayrıca Dorimanx da hızlı şarj olayını kapatmak nasıl bir etki yaratır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AytacFx

Arkadaşlar bir konu kafamı çok karıştırdı.

Şimdi Cloudy 3.3 e update edıcegım temız bır şekilde fakat KK bootloader diye tutturmuşlar. Ben 3.2 yi stock 30b Lolipop yukleyıp SRKtool ile rootlayıp son TRWP versıonunu yukledım ve sorunsuz bır sekılde kullanıyorum.

Peki neden illaki KK BOOTLOADER ?? Anlam veremedim. Sonuçta 5.0.2 tabanlı rom..

LP Bootloader BUMP edilmedi, KK Bootloader uzerinde calisiyor Rom, sebebi budur. LP Bootloader guvenlik onlemlerine sahip bunu hackleyen yok henuz, KK Bootloader hacklenene kadar hep JB bootloader kullaniyoduk Kitkat romlarda mesela, Siz LP romdan geciyorsaniz onu Root Edip TWRP yuklediyseniz zaten sorun yok zaten, KK Bootloader var

@AytacFx arkadasima saygilarimla bunu paylasiyorum bilgi vermesi acisindan, belki merak edilen bir konudur. Ilk sayfaya da ekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinjin -- 9 Temmuz 2015; 1:09:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• B_O_S_S kullanıcısına yanıt
    Greenify ve Amplify ile destekliyorum telefonu ayri bir video cekeyim onun icin de. FastCharge'nin bi zarari yok batarya kendini koruyarak sarj oluyor %95'e ulasinca yavasliyor ve verimli sekilde kendini Full hale getiriyor. Gelistirici kodlarla bunu kontrol ediyor.

• Hocam cm12 den (rr) romdan cloudy roma nasil gecis yapabiliriz anasasayfa da gerekli aciklama bulamadim eklerseniz sevinirim.
  • Hocam bir de sizin browserı sormuştum, biliyorsunuz browserlar da şarjı bayağı sömüren uygulamalar. Belki sizin browser da bu konuda olumlu etki yapıyordur. Ayrıca yeni video hazırlamanıza sevindim yine faydalı olacaktır.
  • B_O_S_S kullanıcısına yanıt
    Ben Google Chrome normal surumumu kullaniyorum :/ Baya da girerim goruyorsunuzdur cevaplarimin cogunlugu Mobil Araciligiyla

• muhammettuncer kullanıcısına yanıt
    Bir KK Tabanlı Stock Rom'da ve AOSP tabanlı Romda iseniz ilk

Soyle yazi olan kisim var orada patch var, onu flashlayip recoveryden cikmiyorsunuz ve Cloudy flashliyorsunuz hocam

• Önceki sürümde ana ekrana dönüşte hafif bir lag vardı düzeltildi mi acaba?
  • Stock Lolipop da xposed icin neleri dondurmak gerekiyordu? Biraz lolipop kullanicam. Guncelleme gelene kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bienvenue -- 9 Temmuz 2015; 2:09:47 >
  • /system/priv-app/LGCover klasöründe bulunan dosyaları silmelisiniz.@bienvenue

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinjin -- 9 Temmuz 2015; 2:14:45 >
  • Hocam ilk sayfadaki ios status barı yükledim. Ancak ilk sayfadaki resimde hız göstergesi var bende gelmedi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makify -- 9 Temmuz 2015; 3:32:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jinjin

Bir KK Tabanlı Stock Rom'da ve AOSP tabanlı Romda iseniz ilk

Soyle yazi olan kisim var orada patch var, onu flashlayip recoveryden cikmiyorsunuz ve Cloudy flashliyorsunuz hocam

Hocam cevap icin tesekkur ederim fakat ben lollipop rom dayim ressurrection rom 5.1.1 sizin paylastiniz romu indirip recoveryden wipe yapip romu kurdum ama giris ekranin da kaldi nerde hata yapiyorum anlamadim.
  • Batarya ve kamera performansı 4.2 ye göre nasıl?
  • Arkadaslar telefonunu benim gibi gunluk sadece whatsapp ve internette dolasmak icin kullananlar icin dorimanx ayarlari vericem. Bunlari telefonu oyun icin kullananlar uygulamaya kalkmasinlar kasabilir. Hazirlarken jinjin hocamin videosundan baya bir yardim aldim. AYARLARI UYGULAMAYA KARAR VERIRSENIZ BUTUN SORUMLULUK SIZE AITTIR.

PROFILES SEKMESI
    Battery profiline bir kez tiklayin

MASTER CORE SEKMESI
    Default cpu0 governer: ondemand
    Default cpu1 governer: ondemand
    Default cpu2 governer: ondemand
    Default cpu3 governer: ondemand
    Touch boost frequency: 1497600
    Cpu touch boost duration: 30 ms
    Cpu touch boost interval: 300 ms
    Affected cores on touch boost: 2 cores
    Max cpu0 frequency: 2265600
    Max cpu1 frequency: 1728000
    Max cpu2 frequency: 1497600
    Max cpu3 frequency: 1267200
    Max screen of cpu frequency: 1497600

GPU CORE SEKMESI
    Gpu active governer: simple_ondemand
    Gpu max speed: 389mhz
    Gpu min speed: 200mhz

CRON SEKMESI
    Ram cache clean every hour: tikini kaldirin

TWEAKS SEKMESI
    Sweep2sleep: tikini kaldirin

Lag olusuyor diyenler max cpu1 ve cpu2 1 deger ustunu secsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morpheause -- 9 Temmuz 2015; 4:28:44 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morpheause -- 9 Temmuz 2015; 10:03:56 >
  • Bu amplifyi kurup aktif ettigimizde kendi isini direk kendisi mi yapiyo? Ayar yapmamiza gwrek yok mu ? Birde bu program ne ise yariyor acaba onuda aciklarmisiniz
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.