Şimdi Ara

CloudyG2 3.3 UX4.0 Arayüz ROM/Stock LP ROM/Kernel/Mod/Yardımlaşma Konusu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.334
Cevap
28
Favori
53.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam tam sizin mesajınızı okudum haydaa dedim bi tek bende mi bu sorun demeye kalmadı ekranı kapattım yanlıslıkla açarken ne göreyim düzelmiş Ama geçen gün ilk kurduğumda da sorunluydu ertesi gün düzelmisti. Sonra ne ara bozuldu yine kaçırdım. Temiz kurulum desen kralını yaptım bundan fazlası partition lara tuz ruhu falan dökmek olur. Neden oluyor anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makify -- 8 Temmuz 2015; 14:40:25 >
  • Xcam Yüklememiz için link verebilecek olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makifylmzz

Cloudy 3.3 te bu hava durumu hatasını düzeltebilen var mi ?

sadece bir şehir olunca düzgün çalışıyor diye okudum xda forumunda. yerler kısmında tek şehir olsun
  • quote:

sadece bir şehir olunca düzgün çalışıyor diye okudum xda forumunda. yerler kısmında tek şehir olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceza_61

quote:

Onu bende okumuştum zaten 1 tane şehir var gps ile kaydettiğim. Kimsede şikayet etmiyor bi bende var galiba
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ceza_61

quote:

Onu bende okumuştum zaten 1 tane şehir var gps ile kaydettiğim. Kimsede şikayet etmiyor bi bende var galiba

yau arkadasim acacan apk disyasini bulut animasyonlarinin ismini gunesinkilerle degistirecen tamamdir. bende pc yok olsa yapardim.
  • Jinjin hocam bu kernel tam olarak ne ise yariyor tam anlamsdim da
    Bir de stok 5.0.2'nin uzerine dorimanx 2.8 (umarim yanlis yazmadim ) kuruluyor degil mi?
  • Jinjin hocam bu kernel tam olarak ne ise yariyor tam anlamsdim da
    Bir de stok 5.0.2'nin uzerine dorimanx 2.8 (umarim yanlis yazmadim ) kuruluyor degil mi?
  • Hangi apk olduğunu, ismini değiştirmem gereken dosyaların dosya yolunu söylerseniz işe yarar bi mesaj atmış olursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makify -- 8 Temmuz 2015; 16:44:43 >
  • B_O_S_S kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam sadece flashlayın :)
  • Hocam bunu benim hangi mesaja karşılık yazdınız O kadar çok cevap veriyorum ki unuttum valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: FantomİçinF

Jinjin hocam bu kernel tam olarak ne ise yariyor tam anlamsdim da

Bu videoda anlattığım işleri yapıyor Dorimanx v3.8

• Hocam rashr da sadece kernel yedegini almam yeterli mi? Diğer recovery sanırım twrp yedegini aliyor.
  • SmartNotice'ye GPS ile yer ekle, widgeti kaldır, tekrar ana ekrana koy, güncelle butonuna dokun birkaç saniye sonra bilgilerin gelmesi lazım
  • B_O_S_S kullanıcısına yanıt
    Evet evet sadece Kernel yedeği alın Recovery gerek yok
  • FastCharge Manual olacak kardeşim
  • Kerneli yükledim şimdi senin vidyoyu izleyip seni soru bombardımanına tutayım
  • quote:

Hangi apk olduğunu, ismini değiştirmem gereken dosyaların dosya yolunu söylerseniz işe yarar bi mesaj atmış olursunuz

edit: system/app/lgweather
    icindeki apk yi 7ziple ac res klasoru icinde anim klasoru var onu ac partially cloudy nin ismini fair day fair dayin isminide partially cloudy ile degistir tamamdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mağdur Adam -- 8 Temmuz 2015; 17:28:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jinjin

quote:

Orijinalden alıntı: FantomİçinF

Jinjin hocam bu kernel tam olarak ne ise yariyor tam anlamsdim da

Bu videoda anlattığım işleri yapıyor Dorimanx v3.8

Tamam hocam izleyecegim

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.