Şimdi Ara

CLİO SYMBOL GRUBU (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.468
Cevap
83
Favori
1.896.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bugun gittim servise ilk 15.000 bakımı için

    -motor temizleme ilacı
    -motrid cam temizleme suyu
    -Motor Yağı 5w30 4lt
    -Yağ filtresi
    -polen filtresi
    -hava filtre elemanı
    -karter tapa contası

    parça toplamı : 117,18
    işçilik : 63,58
    kdv : 32,54

    Toplam : 213,30 YTL
    -------------------------

    yücelir otomotiv maltepe



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damonbounce -- 14 Ağustos 2008; 13:34:55 >
  • Bu gün bende katıldım aranıza. 2005 model 1.4 8v. authentque daha önce hiç kullanmamıştım. İlk izlenimlerim fena değil bakalım birbirimize alışırız yakında.
  • damonbounce 5w30 epey pahalı bir yağdır ben 10w40 kullanıyorum bence birdahakine özel serviste bakımını yaptır arada en az 100 lira oynar
    hselcuk66 aramıza hoşgeldin
  • @CLİO SYMBOL garantisi bitmeden götüremiyorum özel servise malesef ...hselcuk66 aramıza hoşgeldin
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hselcuk66

    Bu gün bende katıldım aranıza. 2005 model 1.4 8v. authentque daha önce hiç kullanmamıştım. İlk izlenimlerim fena değil bakalım birbirimize alışırız yakında.


    Hoş geldin aramıza. Benim arabamla aynı senin araban da. Ben Ekim 2004'de aldım ve şu an 33 bin küsür km. deyim. Memnunum şahsen. Araba işte, çok şükür beni her yere götürüyor. DAha fazlasını beklemek bu arabadan yanlış olur zaten.

    Damonbounce arkadaşım;
    Ben 2006 Kasım ayında 15 bin km. bakımına gitmiştim ve aynı senin arabana yapılanlar yapılmıştı ve ilave şikayetim de yoktu. 180 lira vermiştim.
    2 ay önce de 30 bin km. bakımına gittim ve bu işlemlere ek olarak ön fren balatalarım, viraj demirim değişmişti ve 340 lira ödedim. Fiyat normal olabilir yani.
  • hoşbulduk arkadaşlar. Lpg taktırmayı düşünüyorum taktıran ve deneyimlerini paylaşanlar olursa sevinirim. Birde hangi markayı kaç liraya taktırdıklarını. Şimdiden teşekkürler
  • bence LPG forumundan ilgili yerlere yazarak en iyi cevapları alırsın ben taktırmış olsaydım 1200 YTL verip ATİKER taktırırdım üstelik ayda 100 YTL taksitle benzin 3.5 YTLyi geçmediği sürece LPGye ihtiyaç duymuyorum çünki yılda 9.000 km yol yapıyom
  • Bende yılda 10 bin km. yol yapan biri olarak Dİzel veya LPG'ye ihtiyaç duymuyorum. Bir depo ile (genelde 44-46 litre alırım) İstanbul içi 500-550 km. yapıyorum. Şehirler arası ise 700-720 hatta bir kere 740 km. yol yapmıştım. Ortalama 110 km hız ve TEM'de 140 ortalama hız ile.
  • @hselcuk66 kardeş bak ne diyo adam:

    • Renault aracıma LPG sistemi monte ettirebilir miyim ? Ediliyor ise araç garantisi devam eder mi ?

    Oyak Renault Otom. Fab. A.Ş. Bursa tarafından üretilen ve Renault S.A. Fransa'dan ithal edilen otomobiller arasında LPG ile çalısan Renault araç bulunmamakla birlikte satış sonrasında da yakıt sisteminde modifikasyon yapılmamaktadır. Ayrıca Renault Şebekesi tarafından bu tarz uygulamaların yapılması onaylanmamaktadır, müşterilerimize de önerilmemektedir. Bunun yanında garanti ve bakım belgesinde de belirtildiği gibi, “imalatçı tarafından, izin verilmediği ya da öngörülmediği halde araç üzerine parça takılması, değişiklik veya adaptasyon yapılması,” garanti yükümlülüğünü ortadan kaldırmaktadır. Buna rağmen, tamamen müşteri inisyatifinde araca monte edilen ve sorumluluğu satış ve montajını yapan firma veya kuruluşa ait LPG sistemi ile ilgili olarak araç garantisinin, sözkonusu sistemin motor ve mekanik aksam garantisi, montaj ve çalışması ile ilgili direkt veya dolaylı yoldan etkilenen parça ve sistemlerde oluşabilecek arızalar hariç garanti ve bakım karnesinde belirtildiği şekli ile devam eder.

    o yüzden boşver lpgyi falan hele bizim symboller için gerek yok bence...yinede seçim senin
  • ayrıca benzini nerden alıyosunuz?renonun tavisye ettiği gibi totalden mi alıyosunuz?bende başlarda total alıyodum.baktım shell olsun po olsun hepsi üzretsiz araç yıkıyor bizim totalde yok???buna müreakip po dan alıyorum abicim benzini ben mis gibi yıkıyolar arabayı.yıkattıktan sonra bide sonax hızlı vizyon cilayla siliyosun manyak oluyor



  • SHELLden çok memnunum
  • 1995 yılında şu anda vatan bilgisayarın bulunduğu yerdeki (bostancı) shellden babam eski reno 9 GTC model arabamıza benzin almıştı.herif havamı bastı ne yaptı bilmiyorum benzin lambası 10dakkaya kalmaz tekrar yandı. o günden kalan kötü izlenim var bende şele karşı
  • kandilinizi tebrik eder mutlu yarınlar dilerim..
  • Günaydın arkadaşlar.. 4 günlük tatilden sonra yine burdayım
  • günaydın salı günü İnşallah bende tatile çıkıyorum yakıt verilerini aktarıcam tatil sonrası
  • Ben pek anlamıyorum yakıt hesabından alıyorum 50 ytl lik akaryakıt sonra en alta gelmeden bı daha alıyorum..
    Nasıl hesaplıycam ?
    sizce tahmini ş.dışı ne yakar ??
  • 12-13 Ykrş benim hesabım cebimden çıkan para tabi benzin alınca km sayacını sıfırlıyorum
  • Bu sıcaklar ve klima yakıt tüketimini bayaa arttıryor herhalde.. 100 ytl'lik benzinle (ortalama 27.7 lt) sürekli şehir içinde ve sürekli klima açık 250 km gittim.100 km.de 11 lt gibi bir rakam..KORKUNÇ...Bizim araba kendini 2000 cc. falan sanıyo herhalde:)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: targocid

    Bu sıcaklar ve klima yakıt tüketimini bayaa arttıryor herhalde.. 100 ytl'lik benzinle (ortalama 27.7 lt) sürekli şehir içinde ve sürekli klima açık 250 km gittim.100 km.de 11 lt gibi bir rakam..KORKUNÇ...Bizim araba kendini 2000 cc. falan sanıyo herhalde:)



  • Ben klima sürekli açık olarak İstanbul içinde 500 km. yapıyorum. Ama bu 44 litre benzin ile. Kışın 50 km. daha uzuyor rakam.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.