Şimdi Ara

CLİO SYMBOL GRUBU (540. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.484
Cevap
85
Favori
1.953.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: mert karip

ya resim koyuyom dosya başarı ile yüklendi diyo forumda resim çıkmıyo ne biçim iş lan bu

patron ben sana eve gidince detaylı anlatırım :D bu siteye yükleme

@icon33 kapıda 225 bg lik turbolu araba war binemiyoz kahretsin :D birazdan gidip bi merkeze inip gelicem :D paranın gözü kör olsun be :D

@kafkas11 bence hiç alakası yok rot şimdi motordan bağımsız bişey :D tekerlere bağlı :D 2 tane sap yaw :D 15 tlye yapılabiliyor ayarı :D

CLİO SYMBOL GRUBU

CLİO SYMBOL GRUBU

ya resim koyuyom dosya başarı ile yüklendi diyo forumda resim çıkmıyo ne biçim iş lan bu

PATRON ŞİMDİ SAKİN OLUYORSUN AŞŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLIYORSUN

MERT KARİP BURAYA TIKLA

Çıkan siteden dosya seç diyorsun sonra resmi yükle diyorsun biraz zaman geçer yükler sonra sayfanın en altında 4 tane felan link olur url adresi :D

en alttakini tara ve kopyala sonra donanımhaber sayfasına gel yeni msj dedikten sonra yukarda image yazan butona bas :D
    [simage][/image böyle bi yazı gelir tam ikisinin arasına urlyi kopyala zor değil sadece yapamazsan 2 kere oku

mesela resmi yükledim aldım linki

wwwhızlıresimcomdasfafa bu link sayfanın en altındaki kutu satırsan aldım kopyaladım
    buraya geldim yeni msj sonra yukarda image yazan butona basınca buraya bunu attı
    image]wwwhızlıresimcomdasfafa[/image bak tam arasına kopyaladım boşluk olmasın :D aşşağıdanda tamama bas ilk zor gelir amasonra çabuk alışırsın daha sexy garantili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzzy222 -- 21 Ağustos 2010; 8:27:27 >

Orijinalden alıntı: ozzzy222

quote:

PATRON ŞİMDİ SAKİN OLUYORSUN AŞŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLIYORSUN

MERT KARİP BURAYA TIKLA

Çıkan siteden dosya seç diyorsun sonra resmi yükle diyorsun biraz zaman geçer yükler sonra sayfanın en altında 4 tane felan link olur url adresi :D

en alttakini tara ve kopyala sonra donanımhaber sayfasına gel yeni msj dedikten sonra yukarda image yazan butona bas :D
    [simage][/image böyle bi yazı gelir tam ikisinin arasına urlyi kopyala zor değil sadece yapamazsan 2 kere oku

mesela resmi yükledim aldım linki

wwwhızlıresimcomdasfafa bu link sayfanın en altındaki kutu satırsan aldım kopyaladım
    buraya geldim yeni msj sonra yukarda image yazan butona basınca buraya bunu attı
    image]wwwhızlıresimcomdasfafa[/image bak tam arasına kopyaladım boşluk olmasın :D aşşağıdanda tamama bas ilk zor gelir amasonra çabuk alışırsın daha sexy garantili

ya patron kafam karıştı dediklerini yapmaya çalıştım ama olmadı ben en iyisi bildiğim yoldan hallederim yinede sağol

CLİO SYMBOL GRUBU

ya patron kafam karıştı dediklerini yapmaya çalıştım ama olmadı ben en iyisi bildiğim yoldan hallederim yinede sağol

patron karışak bişey yok illa resimlimi anlatak o siteye tıkla oraya yükle resmi :D sonra linki alıp buraya yapıştır o kadar zor olmasa gerek

quote:

patron karışak bişey yok illa resimlimi anlatak o siteye tıkla oraya yükle resmi :D sonra linki alıp buraya yapıştır o kadar zor olmasa gerek

resimleri ben sana göndereyim sen yükle olurmu

resimleri ben sana göndereyim sen yükle olurmu

yaw etme eyleme :D zor olmasa gerek sen yüksek boyutlu yüklüyorsundur ondan oluyordur :D ne resmi yüklüyon bakem sen

.

CLİO SYMBOL GRUBU

bir resim koyamadın ya mert :):)
  • millet geçen gün benim oğlanı okul için lüleburgaz a gidip geldim 50 tl benzin aldım biraz da vardı yarıp depo etti gidip geldim yol boyunca klima açıktı birazda tekirdağ gelince şehir içi dolaştım baktım tam 257 km yakmışım nasıl maşşallh benzini kookuyo

millet geçen gün benim oğlanı okul için lüleburgaz a gidip geldim 50 tl benzin aldım biraz da vardı yarıp depo etti gidip geldim yol boyunca klima açıktı birazda tekirdağ gelince şehir içi dolaştım baktım tam 257 km yakmışım nasıl maşşallh benzini kookuyo

evt tam devirinde güzel kullanmışsın bide arabayı maşallahı var gerçekten kazasız belasız nice 257 km.;)

millet geçen gün benim oğlanı okul için lüleburgaz a gidip geldim 50 tl benzin aldım biraz da vardı yarıp depo etti gidip geldim yol boyunca klima açıktı birazda tekirdağ gelince şehir içi dolaştım baktım tam 257 km yakmışım nasıl maşşallh benzini kookuyo

bende dün bi batıkente gittim geldim gidiş geliş 40 km war yok lanet klimayı korkudan açmadım camları açtım rahat 25 tl yaktı 5.2 motora benzin dayanmıyo gazda gidip geldim benzinle git direk 40 tl

quote:

bende dün bi batıkente gittim geldim gidiş geliş 40 km war yok lanet klimayı korkudan açmadım camları açtım rahat 25 tl yaktı 5.2 motora benzin dayanmıyo gazda gidip geldim benzinle git direk 40 tl

patron yine clio yu lkirayamı verdin clioyla gidip gelseydin ya boşu boşuna vermişsin paraları
  • beyler bakın ne fark ettim bugün hava çok sıcaktı evimin önünr çekiyim dedim arabamı geri vitese taktım geri geri gelirken ayağımı debriajadn çektim gaza basmama gerek kalmadı araba kendi kendi geldi gaza dokunmadım bile

beyler bakın ne fark ettim bugün hava çok sıcaktı evimin önünr çekiyim dedim arabamı geri vitese taktım geri geri gelirken ayağımı debriajadn çektim gaza basmama gerek kalmadı araba kendi kendi geldi gaza dokunmadım bile

nasıl yani anlamadım :):)

patron yine clio yu lkirayamı verdin clioyla gidip gelseydin ya boşu boşuna vermişsin paraları

he yaw isteyen çıktı

Orijinalden alıntı: kafkas11

quote:

beyler bakın ne fark ettim bugün hava çok sıcaktı evimin önünr çekiyim dedim arabamı geri vitese taktım geri geri gelirken ayağımı debriajadn çektim gaza basmama gerek kalmadı araba kendi kendi geldi gaza dokunmadım bile

nasıl yani anlamadım :):)

Trafikteyken sıkış sıkış vaziyetlerde bu yöntemi kullanırım. Ayağım frendeyken yarım debriyaj yapıp frenden çekerim dediğiniz gibi ağır ağır hareket ederim
    2011 FOCUS COMFORT HB-------FIRTINA GRİ
    FOCUS TAKIMI
  • Hiç gaz vermeden mi ?
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.