Şimdi Ara

CLİO SYMBOL GRUBU (1037. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27.471
Cevap
84
Favori
1.923.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10351036103710381039
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: escape_
    Mp3 elde etme konusunda sorunum yok ama yine de tavsiyeler için teşekkür ederim. mp3 cdsi ve audio cd yapmak karmaşık veya zor bir iş değil ve aracımda denedim. Başka bir kullanıcı teyit edene kadar bilginizi güncellemiş olun, symbol 2011 authentique mp3 çalmıyor.

Olsa olsa cd ye mp3 yazan uygulama hatalı yazıyor olabilir, bu sebeple düşük bir ihtimal de olsa nero ile yazıp yeniden deneyeceğim.

bakın aracınız authentick olduğu halde idda ediyorum mp3 çalıyor. kestirmeden authentick modelmiş yazmaz demiyorum dememde.

nasıl dönüştürüyorsunuz, nasıl yazdırıyorsunuz, nasıl cd kullanıyorsunuz bilmiyorum ama sorun sizden kaynaklı.
    cd çalarada suç atmıyorum, track çalan mp3 de çalar. track çalmasaydı ozman cd çalarda problem var derdim ama yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullah09nazilli

klima konusunda bende yolda giderken debriyaja basıp 2-3 saniye bekliyorum klimayı öyle açıyorum. zaten devreye girdiği belli oluyor ondan sonra devam ediyorum. yalnız benim gaz bitmiş galiba. araç dururken klimayı açarsam soğutuyor. yolda açarsam soğutmuyor. bir ara gaz bastırcam. 70 tl ydi en son.

quote:

Orijinalden alıntı: sercelik
    Evet hocam dururken çalıştırmakla seyir halinde çalıştırmak arasında fark var bende de 2 senedir yaz mevsimi hariç hiç açmadım klimayı o yüzden gaz eksildi sanırım bende de

klima gazından pek anlamam ama söylediklerine göre klima gazı boşsa fiyatı biraz yüksek oluyor, yarı boşsa üzerini tamamlayıp 50-70 tl alıyorlar.
    yalnız benim anlamadığım bir durum var eski gazın üstüne yeniz gaz bascaklarından dolayı, klima gazı ne yeni nede eski duruma gelcek. yine belirli yılda yine gaz basılması gerecek ve yine ne eski ne yeni gaz olcak.

gazı komple boşaltıp ,yeni gaz basılsa daha iyi soğukluk ve daha uzun ömürlü olurmu diye düşünüyorum. nekadar doğrudur bilmem.
    yangın tüplerinden yola çıktım onlarında kullan kullanma belirli ömrü vardır ve içerisindeki gaz kendi kendine nötürize oluyor ve ateşe sıksan bile söndürmüyor,
    bu yüzdende belirli aralıklarla komple yeniliyorlar.
  • Merhaba,

Renault Clio 2 ve Symbol 2'lerin ön balatası TRW olarak kampanyada.

49 TL yerine sadece 19 TL.
    Kaçırmayın

http://www.otostart.com/index.php?option=com_otostart&task=kampanya&kamp=Super-Fiyat-Sinirli-stok
  • quote:

Orijinalden alıntı: leon_312

quote:

klima konusunda bende yolda giderken debriyaja basıp 2-3 saniye bekliyorum klimayı öyle açıyorum. zaten devreye girdiği belli oluyor ondan sonra devam ediyorum. yalnız benim gaz bitmiş galiba. araç dururken klimayı açarsam soğutuyor. yolda açarsam soğutmuyor. bir ara gaz bastırcam. 70 tl ydi en son.

quote:

Orijinalden alıntı: sercelik
    Evet hocam dururken çalıştırmakla seyir halinde çalıştırmak arasında fark var bende de 2 senedir yaz mevsimi hariç hiç açmadım klimayı o yüzden gaz eksildi sanırım bende de

klima gazından pek anlamam ama söylediklerine göre klima gazı boşsa fiyatı biraz yüksek oluyor, yarı boşsa üzerini tamamlayıp 50-70 tl alıyorlar.
    yalnız benim anlamadığım bir durum var eski gazın üstüne yeniz gaz bascaklarından dolayı, klima gazı ne yeni nede eski duruma gelcek. yine belirli yılda yine gaz basılması gerecek ve yine ne eski ne yeni gaz olcak.

gazı komple boşaltıp ,yeni gaz basılsa daha iyi soğukluk ve daha uzun ömürlü olurmu diye düşünüyorum. nekadar doğrudur bilmem.
    yangın tüplerinden yola çıktım onlarında kullan kullanma belirli ömrü vardır ve içerisindeki gaz kendi kendine nötürize oluyor ve ateşe sıksan bile söndürmüyor,
    bu yüzdende belirli aralıklarla komple yeniliyorlar.

Olabilir hocam geçen klimayı açtım 10 dakikalık bi yol için 2 dakikada içeriyi normal serinliğe ulaştırdı ama bakalım tatmin etmeyecek gibi olursa baktırırım illaki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam cd çalar mp3 çalıyorsa trak çalabilir. ama trak çalıp mp3 çalamayabilir. eniştenin 2008 connect de de aynı şekilde mp3 çalmıyor track çalıyor.iş arkadaşımın 2007 era da ikisini de çalıyor. dayımın 2007 antik megane da trak çalıyor mp3 çalmıyor.teypler orjınal.

mp3 diski yaparken kullanılan programın çok farkedeceğini sanmıyorum. ben media playerden yapıyordum mesela.
  • quote:

hocam cd çalar mp3 çalıyorsa trak çalabilir. ama trak çalıp mp3 çalamayabilir. eniştenin 2008 connect de de aynı şekilde mp3 çalmıyor track çalıyor.iş arkadaşımın 2007 era da ikisini de çalıyor. dayımın 2007 antik megane da trak çalıyor mp3 çalmıyor.teypler orjınal.

mp3 diski yaparken kullanılan programın çok farkedeceğini sanmıyorum. ben media playerden yapıyordum mesela.

hocam elbette dediğin doğru, illa mp3 çalcak diye bir kayde yok. track yasal olan formattır zaten. artık pek önemsenmediği için mp3 formatına izin veriliyor.
    bunları es geçtim aracın kataloğunda bile
    authentik için direksiyondan kumandalı 2x15 radyo-CD MP3 (ayrı göstergeli) diye belirtirken
    expresion için direksiyondan kumandalı 2x15 radyo-CD MP3 (entegre göstergeli) diye belirtilmiş.

göstergeler doğru yazılırken MP3 çaların yanlış yazılcagını zannetmiyorum.

katalogda yanlışlık olabilirde eyvallah.
    ....

cd yazmadırmak basit bir işlem ama yinede bu detayı atlamamak gerekir.

ben bunun yanıtı başka bir authentik 2009+üstü kullanıcısındanda duyarsam inanırım. tek kişinin hata yapma oranı fazladır.
  • Selam arkadaşlar,

Aracımın fren ve park lambası için 1157 soket aşağıdaki ürün aldım. Led lambayı yuvasına oturtunca ne parklar açıkken ne de frene basılınca lamba yanmıyor. Yerine oturtmak için hafif sağa çevirmeniz gerekiyor biliyorsunuz. Yerine oturmayıp el ile tutunca ampul hem parkta hem frende yanıyor. Ampulün alt tarafındaki duy kısmı mı yamuk takılmıştır sizce ? Nasıl çözebilirim bu durumu bir fikriniz var mı ? O kadar para verdim boşa gitmesin.

http://dx.com/p/1157-9w-500lm-120-smd-3528-led-white-car-steering-brake-tail-backup-lights-2-pcs-190937

Ayrıca daha önce üstünde konuştuğumuz araç boya koruma olayını ziebartta yaptırdım. Sadece Ultra Boya koruma ve çizik giderme ypatırttım. 1100 TL 6 taksit yaptılar. Ben sadece boya koruma için gitmiştim ama araca bakıp bu şekilde boya koruma yapılamaz mutlaka çizik giderme yapılmak zorunda dediler. Araç koyu renk olduğu çizikler belirginleşirmiş. Seneye boya korumaya bakım yapılacak çizik gidermeye gerek yok dediler. Bir defaya mahsus çizik giderme yapıldı. Kaportadaki daha önce resmini gönderdiğim astara kadar olan beyaz kısım gözüken çizik dahi gitti. Aracın boyası kendine geldi. Bir tek kötü yanı kuş pisliklerinden kaynaklı oluşan aracın üstündeki boyanın zarar görmüş yerleri beyaz şekilde belirginleşti. Görünüşü güzel oldu aracın. Bütün hareler ve çizikler kayboldu. Senelik bakımda 200 tl civarı birşey tutuyormuş. Bunları yaparken farlar çok mat durduğu için farları da parlatmışlar ve ayrıca motoru da temizlemişler. Güzel bir görünüme kavuştu araç. İşçilik süper hiç sıkıntılı yer yok. Herkese tavsiye ederim ziebartı.
  • quote:

quote:

hocam cd çalar mp3 çalıyorsa trak çalabilir. ama trak çalıp mp3 çalamayabilir. eniştenin 2008 connect de de aynı şekilde mp3 çalmıyor track çalıyor.iş arkadaşımın 2007 era da ikisini de çalıyor. dayımın 2007 antik megane da trak çalıyor mp3 çalmıyor.teypler orjınal.

hocam elbette dediğin doğru, illa mp3 çalcak diye bir kayde yok. track yasal olan formattır zaten. artık pek önemsenmediği için mp3 formatına izin veriliyor.
    bunları es geçtim aracın kataloğunda bile
    authentik için direksiyondan kumandalı 2x15 radyo-CD MP3 (ayrı göstergeli) diye belirtirken
    expresion için direksiyondan kumandalı 2x15 radyo-CD MP3 (entegre göstergeli) diye belirtilmiş.

göstergeler doğru yazılırken MP3 çaların yanlış yazılcagını zannetmiyorum.

katalogda yanlışlık olabilirde eyvallah.
    ....

cd yazmadırmak basit bir işlem ama yinede bu detayı atlamamak gerekir.

ben bunun yanıtı başka bir authentik 2009+üstü kullanıcısındanda duyarsam inanırım. tek kişinin hata yapma oranı fazladır.

İsin aslı soylediklrrin dogru cıksın istiyorum, insallah calıyordur. Deneyecegim ins.

Bu arada 40 lt lik gaz deposu var, kac tl ile dolar? Ben bos depoyu 57 tl ile doldurdum, bir hata mı var?

• Arkadaşlar bende 2007 clio sembol sedan var. şu linkteki balata yı alsam işime yararmı. tavsiye edermisiniz. teşeşkkürler
    fiyatı uygun geldi bana.
    http://www.otostart.com/index.php?option=com_otostart&task=kampanya&kamp=Super-Fiyat-Sinirli-stok
  • quote:

Orijinalden alıntı: fagala

..şu linkteki balata yı alsam i..

Bende önlerde şu an aynı marka takılı 5 bin km önce sanayide 40 tl almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amras

Selam arkadaşlar,

Ayrıca daha önce üstünde konuştuğumuz araç boya koruma olayını ziebartta yaptırdım. Sadece Ultra Boya koruma ve çizik giderme ypatırttım. 1100 TL 6 taksit yaptılar. Ben sadece boya koruma için gitmiştim ama araca bakıp bu şekilde boya koruma yapılamaz mutlaka çizik giderme yapılmak zorunda dediler. Araç koyu renk olduğu çizikler belirginleşirmiş. Seneye boya korumaya bakım yapılacak çizik gidermeye gerek yok dediler. Bir defaya mahsus çizik giderme yapıldı. Kaportadaki daha önce resmini gönderdiğim astara kadar olan beyaz kısım gözüken çizik dahi gitti. Aracın boyası kendine geldi. Bir tek kötü yanı kuş pisliklerinden kaynaklı oluşan aracın üstündeki boyanın zarar görmüş yerleri beyaz şekilde belirginleşti. Görünüşü güzel oldu aracın. Bütün hareler ve çizikler kayboldu. Senelik bakımda 200 tl civarı birşey tutuyormuş. Bunları yaparken farlar çok mat durduğu için farları da parlatmışlar ve ayrıca motoru da temizlemişler. Güzel bir görünüme kavuştu araç. İşçilik süper hiç sıkıntılı yer yok. Herkese tavsiye ederim ziebartı.

a.s. hocam.
    hocam çizik giderme işlemini merak ediyorum. bende yaptırmayı düşünüyorum.
    elinizde öncesi ve sonrasına ait resimler var mı acaba? derin çiziklerde giderildi mi? benim aracımda birkaç derin çizik var, komşu çocukları çizmişler arabayı.
    hangi şehirdeki bayide yaptırdınız? bana en yakın adana var, ordakilerde nasıldır bilemem.
  • 40 litrelik deponun kaç liraya dolacağını bilemem çünkü gaz fiyatları çok değişken.
    ama 32-33 litre gaz alır. gazın litresini kaç liradan alıyorsanız ona göre hesaplayın hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slurozg

quote:

Orijinalden alıntı: fenomen_78

Merhaba arkadaşlar 2007 model clio symbol aracım var. 2 sorum olucak. Birincisi aracımda klima çalışırken motor gürültüsü baya bi artıyor. Acaba bi sorun mu var yoksa normal mi? İkincisi ise 10 bin kilometre rutin bakımı ne kadar tutar? Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.

araç klimalı çalışırken hem biraz daha gürültülü çalışır hem de çekişten düşer ve araba bir üst vites istiyor gibi gelir sanki.

10 bin bakımda yağ-yağ filtresi-hava filtresi değişir istersen polen filtresini de değiştirirsin toplam da max 100 lira tutar ( 30 bin bakımda mazot filtresi-balatalara baktır )

kardeş sen arabadan anllayan bırıne benzıosun..1 ay olmadı 2003 clio dci authentique aldım 14300 tlye..ustaya gosterdım..goturur bu dedı..dun de renault ozel servıse gosterdım..adam dedı bunu tez surede alden cıkartın uzun sure gıtmez bu araba dedı..cok arıza yapıo bunlar dızel araba nıye aldın kac km yol yapıon zaten dedı..araba 140000'de..arıza yapsa 3 ıle 6 mılyar arası degısır dedı..bugun satsam 1 mılyar zarar edecem arabadan..servıs ole deyınce cok sogudum arabadan..butun parayı bu arabaya yatırmıstım..ne yapayım sence?
  • merhaba arkadaşlar bu symbollerin 1.5 85 hp olanları varmı varsa hangi pakette oluyor extrem falan mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zombak82

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar 2007 model clio symbol aracım var. 2 sorum olucak. Birincisi aracımda klima çalışırken motor gürültüsü baya bi artıyor. Acaba bi sorun mu var yoksa normal mi? İkincisi ise 10 bin kilometre rutin bakımı ne kadar tutar? Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.

araç klimalı çalışırken hem biraz daha gürültülü çalışır hem de çekişten düşer ve araba bir üst vites istiyor gibi gelir sanki.

10 bin bakımda yağ-yağ filtresi-hava filtresi değişir istersen polen filtresini de değiştirirsin toplam da max 100 lira tutar ( 30 bin bakımda mazot filtresi-balatalara baktır )

kardeş sen arabadan anllayan bırıne benzıosun..1 ay olmadı 2003 clio dci authentique aldım 14300 tlye..ustaya gosterdım..goturur bu dedı..dun de renault ozel servıse gosterdım..adam dedı bunu tez surede alden cıkartın uzun sure gıtmez bu araba dedı..cok arıza yapıo bunlar dızel araba nıye aldın kac km yol yapıon zaten dedı..araba 140000'de..arıza yapsa 3 ıle 6 mılyar arası degısır dedı..bugun satsam 1 mılyar zarar edecem arabadan..servıs ole deyınce cok sogudum arabadan..butun parayı bu arabaya yatırmıstım..ne yapayım sence?

eski model dizel alirken cok dikkat etmek lazim.keşke alirken iyi bir yere gösterseydiniz. Başka bir ustaya daha gösterin bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: ttfvol

merhaba arkadaşlar bu symbollerin 1.5 85 hp olanları varmı varsa hangi pakette oluyor extrem falan mı ?

85 bglik symbollü yeni kasalarda bulabilirsin, eski kasalardaki 65 bglik olması gerekiyor. emin olmamakla birlikte 80 bglik var diye hatırlıyorum.
    yeni kasada bile 85 bglik bulman zorken, eski kasada bulman hayliyle zor olcagını düşünüyorum.

piyasanın geneli 65 bglik dizelle kaynıyor.
    seni kandıra bilirler bu 80 lik felan diye. aracı teste sokmadan emin olamazsın çünkü kaputu açtığında anlayamıyorsun. ayrıran varsa söyler zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amras

led ampul olayından hiç anlamam ama jetta,astra formunda led takıncaarıza ışığının yaktığını felan söylüyorlardı, bunun içinde extra bir parçası olması gerektiğini belirtmişlerdi.
    burdan yola çıkarsam sende arıza ışığı yanmıyor , giden elektriği kesiyor anladığım kadarıyla.
    duyun yanlış bağlayacaklarını sanmam çünkü ampul patladığında nasıl diğerleri yanıyorsa , bundada aynı olurdu gibime geliyor.
    çift led almışsın diğerinin duyusu yanlış bağlandı peki diğerinin yanlış bağlanma olasılığı %1 e iner.

.....
    pasta çila olayına gelince, eskimiş çizilmiş boyaya direk boya koruyucu uygulanmaz. ilk önce kılcal çiziklerin içine giren görülmeyen kirler alıncak (kil uygulaması) daha sonra çiziklere bağlı olarak çizik giderici uygulanıp, üstüne cila ve boya koruyucu uygulanıp sana aracını teslim etcekler.

1100tl ye çok çok pahalı yaptırmışsın. boya parlatma ve ultra koruma 499tl yazıyor ziebart sayfasında. işin içeriğini sen daha iyi bilirsin, 2 kat fiyat oynaması için illaki bir şey yapılmış olması gerekir.

senelik 200 tl iyi para, cila, boya koruma yapıp gönderirler sanırım, daha önceki yorumda belirttiğim gibi sürdükleri cilaydı boya korumaydı,çizik giderici topu topuna 50 tl bile tutmaz. geri kalan işçilik demiştim.

elbette sen daha iyisini bilirsin, yapılan uygulamayı işçiliği sen gördün.
    aracına dikkat et nazar değmesin.
  • quote:

quote:

merhaba arkadaşlar bu symbollerin 1.5 85 hp olanları varmı varsa hangi pakette oluyor extrem falan mı ?

85 bglik symbollü yeni kasalarda bulabilirsin, eski kasalardaki 65 bglik olması gerekiyor. emin olmamakla birlikte 80 bglik var diye hatırlıyorum.
    yeni kasada bile 85 bglik bulman zorken, eski kasada bulman hayliyle zor olcagını düşünüyorum.

piyasanın geneli 65 bglik dizelle kaynıyor.
    seni kandıra bilirler bu 80 lik felan diye. aracı teste sokmadan emin olamazsın çünkü kaputu açtığında anlayamıyorsun. ayrıran varsa söyler zaten.

bir kaç kişiyle görüştüm tam emin olmamakla beraber ya 80 yada 85 hp lik olması lazım fakat ilanlarda hep 65 hplikler var kafam karıştı aşağıdaki ilanda 85 lik diyor mesela :S
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-symbol-exp.dizel-85-beygir-ilk-sahibinden-servis-bakimli-43binkm-124096623/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

quote:

Orijinalden alıntı: zombak82

quote:

quote:

eski model dizel alirken cok dikkat etmek lazim.keşke alirken iyi bir yere gösterseydiniz. Başka bir ustaya daha gösterin bence.

sagol kardeşim..az once reno yetkılı servısı aradım..test yaptırcam dedım..2 test varmıs..bı mekanık bı de kalıbrasyon..herbırı 120 tl..hangısını tavsıye edersın?ıkısını de mı yaptırayım..eger bısey cıkarsa satacam zararı goze alıp..bu para cope gıdıo da olabılır..
  • quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_53174566/tm.htm

mkarpuz61 16 Ocak 2013; 13:02:31

"... motorda intercooler varsa o araç 85liktir.bunu da motorun üstünden orta kısımdan geçen borudan çok rahat anlayabilirsin. 65liklerde intercooler yok "
  • 
Sayfa: önceki 10351036103710381039
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.