Şimdi Ara

Clio III sahipleri ve sevenleri bilgi paylaşım platformu (372. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.469
Cevap
47
Favori
955.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 370371372373374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EN USTTEKI RESIM GICIK ALDIGIM HORTUMLAR SARI OLANLAR

ALTAKIDE CLİO ÖZEL BIR VERSIYONUN İPOD BAĞLANTISI OBURUDE OZEL VERSIYON ARKADASLAR.....

JANTLARI GUZELMİŞ

http://www.youtube.com/watch?v=sIJKxvUmh-M bu videoyu izlemenızı isterim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clio_TR -- 12 Mayıs 2007; 17:25:00 >

• herne ftilse işte ama gıcık durmuyor mu? bırde bızım arabanın park oyunu vardıya yeniclio da siteye gıremıyorum arkdaslar sizdede aynı sorun var mı

modifiyeli arladas hanı resımler???
    Bu renaultun aksesuar eksiltip arttırmasından bir çok arkadaşımız müzdarip durumda. bizim araçlarda kaset çalar vardı mesela 20 gün sonra satılanlarda cd çalar vardı biz arkadaşlarla çok uğraştık ama bir sonuç elde edemedik.
  • Ersin kardeş kılıflar çok güzel olmuş. bugün bende kılıf için döşemeciye gitmiştim bizim clio için kılıfları olmadığını ama özel dikebileceklerini söyledi maliyetini sorduğumda ise kumaşına göre 120 ile 250 arası değişir dedi. heralde altımızda sıfır arabayı görünce bizi keklik zannetti.

sen kılıfı alırken belli bir model mi araştırdın yani uyumlu model sorununu nasıl hallettin? cuk diye oturmuş gerçektende.

• Arkadaşlar bugün 470 km yol yapıp ankara abant oradan bolu gölcük ankara otobandan dolaştık kaçtık metropolden doğa ve sessizlik.

fotoları normal ekleyemedim büyük dedi bende böyle yaptım. ilki abant ikinci gölcük iki yerde birbirinden güzelde ben türkiyede şu yaşıma kadar gölcük ve kurşunlu şelalesi kadar cennetin tanımına uyan bir yer görmedim arkadaşlar gitmeyenlere duyrulur.
    Jantlar kapaklı ama idare edin borcu azaltalımda halledecez artık
    1-aban 2- gölcük
    http://img525.imageshack.us/img525/331/grnt076am9.jpg
    http://img524.imageshack.us/img524/677/grnt102hg5.jpg

Wep sitesine şiddetle taraftarım. Çok iyi bir fikir sonuna kadar destekliyorum.

Erim kardeş bu arada bugün arabanın debriyajına biraz dikkat ettim araba vitesteyken ve haraket ederken eğer ayağını hafif debriyaja koyarsan titreme yi hissediyorsun. değiştirirken bir sorun yok, gazdan ayağını çekip haraket halindeyken debriyajı yoklarsan titreşim kayboluyor. heralde bir miktar yardımcı olmuşumdur.

otobanda 100 - 110 km civarı hızla gittim geldim yakıt 4.8 e düştü evin önüne çektim. Yolda gelirken bir önceki kasa civik le kapıştık genelde yapmam, biraz fazla havalı gelince irinti duydum, yol çok müsaitti 1 dk falan 150-170 km gitmişim hanım 170 deyince irkildim sonra düştüm tabi bu arada civik takipteydi ama vaz geçti, bu işte yokuş çıkarken oldu, düze çıkınca bende 110 a geri düştüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz1 -- 12 Mayıs 2007; 23:16:16 >

• selamlar arkadaşlar,

dostum ben renault mais'te takdırdım.
    60 ytl doğru fakat orjinal olarak siyah geliyor haberin olsun

fikir oluşturması açısından resimleri tekrar ekledim (resimler geçen seneden, yapılan ufak değişiklikler yok )

quote:

Orjinalden alıntı: dafkanat

ya arkadaşlar geçen hafta uşağı alt üst ettim bir paçalık(tozluk) bulamadım iğnternette var ama hep kredi kartı ile satıyorlar ve ben kredi kartı kullanmıoyrum. serviste orjinaline 60 ytl diyorlar. ne yapsak acaba taktıran ya da gören var mı satılan yerleri istanbulda falan yok muki biri yerime alsada ben parasını iş bankasından hesaba havale yapsam. internette 8.5 diyor ama orjinali 60. şöyle 10 ytl ye falan bulsan tam süper olacak gibi.

• wicked aracının son resımlerınıde beklıyoruz.artık eskısı kadar gorunmuyosun.ozlettın kendını.
    arkadaslar bu arada aklıma geldı madem toplu halde bı organızasyon planlıyoruz mekan olarak bolu golcuk olabılır.tabı baska fıkırler warsa onlarada acıgız ama su site işinden sonra bu organızasyon ısıde guzel olur.erim beklıyoruz haberlerini seninde.
  • metheen kardeş işlerim yoğun bu aralar, kısmetse en kısa zamanda ayarlıycam sana sözüm var zaten

ErimNB teşekkürler, hoş geldin sen de aramıza bu arada.
    arka tampon krom kaplama. sitedeki arkadaşımız gökhan 'dan aldım.
    http://www.s-dizayn.com web adresleri

sorumda şu.....neden video çekimlerinde ya da resimlerde plakaları göstermeyin falan diyolar ....ne gibi bir sakıncası olabilirki...
    ya şafak abi video güzelde keşke arabanın plakalarını göstermeseydin diyolar bazen ...anlamadım gitti valla ...sizce neden olabilir ..hırsızlar ya da polisler bu siteleri takip edip mi bu arabaları buluyorlar.başka bişey aklıma gelmiyo ....

resim koyan herkese teşekkürler....valla böyle resiler olunca kendi arabamızla karşılatırmalar yapabiliyoruz ..bazen unuttuğumuz resimler oluyo tekrar hatırlıyoruz ve yeni gelen arkadaşlarada haksızlık etmemiş oluyoruz ...bi çoğumuz bu resimleri gördü ama yeni geenler bu resimleri kaçırmış olabilirler ...
    (hani diyolar ya 46 kadr baktım dahada bakamadım ....gibi )
    meesela ben yaptırdığım kolluğu koyacam şimdi ama unuttum valla kaça yaptırdığımı..40 ile 50 arasında bişeymiydi neydi ..metin sen hatırlıyomusun ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sporcu22 -- 13 Mayıs 2007; 1:58:42 >

• http://www.youtube.com/watch?v=te8Sd5jOwNg&mode=related&search=

http://www.youtube.com/watch?v=mPmxAA7HKHU

2. ÇOK HOŞUMA GİTTİ ..BENİM ARABAYA KIRMIZI YAPSAM VALLA NE GÜZEL OLUR ....ÇOK İLGİNÇ VE GÜZEL GÖRÜNMÜŞ BENCE ....

SİZE BİR FİKİR...JANTLARDA ORTADA Bİ ANAHTAR YERİ VARYA ORDAN JANTIN ORTA KISMINI SÖKÜP ARABANIZIN RENGİNE BOYARSANIZ (SADECE ORTA KISMINI )NASIL OLUR SİZCE ...HADİ BAKALIM FOTOCULAR YAPIN KOYUN ..BEN DENİYECEM ..BAKALIM NASIL OLACAK ...

• Geçenlerde farlara bi leke buaşmaş onları temizleyim derken birde farkettim ki bizim farlar plastik. inananamadım bir daha biraz sert bastırdım esnedi. expression modellerinde farlar plastik arkadaşlar yoksa tüm modellerde mi. bu arada o leke çıkmıyor ne yapmam lazım. sanki kirli bişey süzülmüş gibi.

Orjinalden alıntı: turhank

Geçenlerde farlara bi leke buaşmaş onları temizleyim derken birde farkettim ki bizim farlar plastik. inananamadım bir daha biraz sert bastırdım esnedi. expression modellerinde farlar plastik arkadaşlar yoksa tüm modellerde mi. bu arada o leke çıkmıyor ne yapmam lazım. sanki kirli bişey süzülmüş gibi.

Bütün modellerde bildiğim kadarıyla plastik benimki dinamik ve plastik, Senin lekeyi gazyağı benzin veya mazotla denemek lazım heralde yapışkan bir şey.
  • arkadaşlar kılıf için özel bir araştırma yapmadım çünkü çok ani oldu.oyle kardesımle gezerken kardesım soyledı şu suni deriler den kılıflar varya abi onlardan alalım mı alevlı flan dedıı yok olm dedım ne gerek var yakar falan aksesuarcıların ordaydık zaten gıttık baktık beyefendinin hoşuna gitti aldık. suni derilere 50 ytl dedı 35 pazarlıkla indirdimaldığımada 60 dedi 45 yaptım onuda sonra da 15 ytl ye döşemecıde taktırdım bızım arabalar için olanı vardı döşemecide hatta expiression döşemesının desenınden dı tam aynısıylı benımkının herseyi aynı fıyat sordum 185 dediiiiiiidedım içimden ama eger onu ilk once farketseydım 120 130 a alırdım onu ama gerek yok okadar para vermeye..... sporcu22 hocam senın pedallarda mı kırmızı ne? öyle çizgiler gördüm sanki

• sporcu22 de spor pedal seti var.safak hocam sen 40 ytl ye taktırdın sanırım o kolcagı bende 50 ytl ye benım kolcagı taktırmıstım benımkı bıraz daha pahalıydı ordan hatırlıyorum.farlardaki leke işine gelince benım arac auth.benımkıde plastık ama o leke bendede war nerden kaynaklanıyo bılmıyorum gazyagıyla denemek lazım belkı cıkar.çıkaran arkadas olursa haber wersın cunku bıkac tana daha clioda aynı lekeyı gordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clio_TR -- 13 Mayıs 2007; 13:40:36 >

Orjinalden alıntı: clio_TR

bu işaretlediğim yerler hangı versıyonda var arkadaslar? bırde mp3 çalar teyp bu mu?

bu resımde gorunene privillige yada cabasse versiyonu.ama senın ısaretledıgın yerler dynamique versıyonlarında war.tek bı fark var burdakı cd çalarda 6 lı cd changer var bıldıgım kadarıyla turkiyedekilerde sadece mp3 çalar var
  • quote:

Orjinalden alıntı: metheen

quote:

Orjinalden alıntı: clio_TR

bu işaretlediğim yerler hangı versıyonda var arkadaslar? bırde mp3 çalar teyp bu mu?

bu resımde gorunene privillige yada cabasse versiyonu.ama senın ısaretledıgın yerler dynamique versıyonlarında war.tek bı fark var burdakı cd çalarda 6 lı cd changer var bıldıgım kadarıyla turkiyedekilerde sadece mp3 çalar var

bu initiale versiyon.. en üst versiyon ve sadece Fransada üretiliyor.. evet bahsetilen yerler bizim dynamiquelerde var ama
    6lı cabasse cd çalar mp3 çalmıyor fakat 6x40 çıkışa sahip.. Dynamiquedekiler mp3 çalarlı ve 4x15 çıkışlı

• teşekkür ederim dostum sağolasın.
    ama çok pahalı yauvvvvvv. altı üstü bir plastik. bakalım yan sanayisini bulabilecek miyiz.

quote:

Orjinalden alıntı: wicked

selamlar arkadaşlar,

dostum ben renault mais'te takdırdım.
    60 ytl doğru fakat orjinal olarak siyah geliyor haberin olsun

fikir oluşturması açısından resimleri tekrar ekledim (resimler geçen seneden, yapılan ufak değişiklikler yok )

quote:

Orjinalden alıntı: dafkanat

ya arkadaşlar geçen hafta uşağı alt üst ettim bir paçalık(tozluk) bulamadım iğnternette var ama hep kredi kartı ile satıyorlar ve ben kredi kartı kullanmıoyrum. serviste orjinaline 60 ytl diyorlar. ne yapsak acaba taktıran ya da gören var mı satılan yerleri istanbulda falan yok muki biri yerime alsada ben parasını iş bankasından hesaba havale yapsam. internette 8.5 diyor ama orjinali 60. şöyle 10 ytl ye falan bulsan tam süper olacak gibi.

• 
Sayfa: önceki 370371372373374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.