Şimdi Ara

clio III dizel otomatik geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
5.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: TSMC

quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

quote:

Orjinalden alıntı: Loop

quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

Tamam artık Reno coşar. 40 - 45 YTL fiyat çekerler. Şampiyon oldu ya..

İşin ilginç yanı, bu fiyatlara rağmen gene alanlar var. Etraf clio3 kaynıo

Alınır tabi oyak indirimi var.

liste fiyatını çek 45 e ver 42ye .oyak indirimi de yap olsun 37

hem vatandaşı indirimden dolayı mutlu et.hem de araba sat.

bu ülkede bu işi en güzel yapan reno.

hem fiyatları yüksek tutabiliyor hem de büyük indirim verdiği halde kar edebiliyor.

reno nun bu ülkedeki imajı bence bmw den bile yüksek.

adamın elinde bmw alıcak parası olsa bile gidip megane alıyor.bizim yollara bu diyor.

Oha artık, Renault ile Bmw aynı kefeye konulurmu hiç Renault deyince aklıma Toros, R12 felan geliyor benim Trafikte bu renault'lar dolaştığı sürece "reno" renodur.

Bmw deyince aklıma hiç külüstür bir araba gelmiyor, hep bmw'nin ismi yeter, bmw dedinmi aklına mercedes'te gelir.

Birde Renault Clio 1 ve 2 güzel araçlardır tasarım olarak ( RS bir efsane olmuştur çoğu gencin gözünde ) ama Clio III tamamen saçma bir araba olmuş, o tasarım ne öyle.

Sana zaten araba beğendiremiyoruz.. V8 motorlu bi araba olsunda ne olursa olsun sana..

• quote:

Birde Renault Clio 1 ve 2 güzel araçlardır tasarım olarak ( RS bir efsane olmuştur çoğu gencin gözünde ) ama Clio III tamamen saçma bir araba olmuş, o tasarım ne öyle

Bana göre de sen saçmasın, saçmalıyorsun geçen gün de sırf rönoyu karalamak için röno f1 de nerde diyordun

Benim zevkime insanların beğenip aldığı arabaya saçma diyemezsin tamam mı? Altında olduğunu iddia ettiğin araba çok mu mantıklı? Güvensiz verimsiz yakar gitmez.. Gerçi ben sende onunda olduğuna inanmıyorum ya neyse.. yazılıların başlamadı mı senin

• Clio'ya verilen fiyatlar abartı, yuh, çüşş. Baz donanım dizel arabaya 36 milyar verilir mi bee..

Bu arada Amerika'da Cherokee'ler için jiplerin eşşeği derler. Orada herhangi karizmatik bir tarafı yok onların.
    Amerika'da jip denince Ford Explorer, Lincoln Navigator vs. akla gelir. Cherokee'leri de bang bros'da görürüz ancak
  • auto show da varmı?
  • 1.5 dci100 hp satışa çıkacakmı?
  • nedemisler esseğe semer taksan eşşek yine essek... r12 nin moderninin otomatiği cikmis
  • altındaki fil yavrusuna bak
    quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

nedemisler esseğe semer taksan eşşek yine essek... r12 nin moderninin otomatiği cikmis
  • asilx
    ben yaris cok tipli mukemmel demedimki en azindan renonun cikardiği problemin yarisindan az problem cikartir..... ayrica clio 3 kullandim yarisi kullanmak daha zevkli... en azindan abs opsiyonel değil arabamda... yada kaset calarim yok

gel biziim sirketteki 90.000 km deki megane 2 sedana bin gelen seslerden senfoni orkestrasi elde edebilirsin yada sürekli direksiyonda sorun var diyen yada bazen ben calismam bugun diyen bir arac gostereyim sana 2004 model daha arac....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunberber -- 7 Kasım 2006; 14:59:40 >
  • bende yaris kullandım iğrenç bir konsola sahip ve Clio III kullanmak daha zevkli..
    Clio III, Micra platformunda Japon ar-ge ürünü ve ABS de standart
    quote:

asilx
    ben yaris cok tipli mukemmel demedimki en azindan renonun cikardiği problemin yarisindan az problem cikartir..... ayrica clio 3 kullandim yarisi kullanmak daha zevkli... en azindan abs opsiyonel değil arabamda... yada kaset calarim yok

• aa evet standart olmus abs :) kaset calar gibi
    kaset calis performansindan memnunmusun

quote:

Orjinalden alıntı: asilx

bende yaris kullandım iğrenç bir konsola sahip ve Clio III kullanmak daha zevkli..
    quote:

asilx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunberber -- 7 Kasım 2006; 15:04:31 >

• Göstermene gerek yok bende 2003 Megane II de var. Bindiğim Yaris in kapılarından gelen tıkırtılarının yanında ondaki tıkırtıları 0 sayılır.. Ki Yaris 2006 model
    quote:

asilx

gel biziim sirketteki 90.000 km deki megane 2 sedana bin gelen seslerden senfoni orkestrasi elde edebilirsin yada sürekli direksiyonda sorun var diyen yada bazen ben calismam bugun diyen bir arac gostereyim sana 2004 model daha arac....

• bendeki Dynamique.. MP3 player var..
    quote:

kaset calis performansindan memnunmusun

quote:

Orjinalden alıntı: asilx

bende yaris kullandım iğrenç bir konsola sahip ve Clio III kullanmak daha zevkli..
    quote:

asilx

• İYİ de beyler Quickshift şanzıman sadece 1.2 75bglik modelde var...

otomatik dizel olarak renault ilk Espace 2.2dci ı getirdi; sırada makyajlı 1.9dci scenicin 5ileri otomatik versiyonu var
  • çıktı dizel içinde quickshift.. sanırım 86hp lik model için

86lık model otomatik gelirse 80likler kalkar hepsi dci86 olur diye düşünüyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: Team Technical

İYİ de beyler Quickshift şanzıman sadece 1.2 75bglik modelde var...

otomatik dizel olarak renault ilk Espace 2.2dci ı getirdi; sırada makyajlı 1.9dci scenicin 5ileri otomatik versiyonu var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilx -- 7 Kasım 2006; 15:06:58 >
  • asilx

valla bana gore ne yaris ne clio3 parasini haketmiyor..
    ben suan durumum olsa ya ibiza yada... gpunto alirim gerci puntoda da tikirtilar olacak ama ibizadan tik yok 80.000 km deki test aracina bindim...

bu arada benim yariste yok o kapi tikirtisi veya herhangi bir tikirti 9500 deyim....
  • bu arda otomatik scenic de 2.0 150bg için;

clio III dizel otomatik geliyor

clio III dizel otomatik geliyor

• Dynamique Clio gerçekten kaliteli ama şuan gerçekten Clio olsun 207 olsun GP olsun C segmenti kadar fiyatı var. Ben OYAK indirimiyle aldım uygun geldi..
    quote:

asilx

ben suan durumum olsa ya ibiza yada... gpunto alirim gerci puntoda da tikirtilar olacak ama ibizadan tik yok 80.000 km deki test aracina bindim...

bu arada benim yariste yok o kapi tikirtisi veya herhangi bir tikirti 9500 deyim....
  • quote:

asilx

ceyhun gp de tıkırtı dediğin bazı ayarsızlıklar serviste düzeltiliyor.

bütün araçlarda zaten böyle birşey yok.

almayı düşünüyorsan kafan rahat olsun
  • yok onun icin demedim amortisorler cok sert gp nin ilerde kapilardan vs ses gelirmi diye dedim....
    o tikirti sorunu arkadasimdada vardi cozduler direksiyondan gelen ama daha onlar 7000 km de ses yok aracta ilerde nolur bilemem
    yarisi henuz değistirmem anca 2 sene sonra yada kredi bitince durumuma bakicam....

quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

quote:

asilx

ceyhun gp de tıkırtı dediğin bazı ayarsızlıklar serviste düzeltiliyor.

bütün araçlarda zaten böyle birşey yok.

almayı düşünüyorsan kafan rahat olsun

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.