Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (648. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.617.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 646647648649650
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2005 Clio 1.4 otomatik vites hatchback benzinli 55000 km ön kaput ve arka bağaj değişmiş (garaja park ederken bayan ön tarafı vurmuş heyecanlanıp geri vites de arkayı vurmuş :) arkadaşım son 17 bin tl istedi ben de eşim için düşünüyorum internette pek bir ilan bulamadım ( otomatik vites olarak ) düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fcd1919

2005 Clio 1.4 otomatik vites hatchback benzinli 55000 km ön kaput ve arka bağaj değişmiş (garaja park ederken bayan ön tarafı vurmuş heyecanlanıp geri vites de arkayı vurmuş :) arkadaşım son 17 bin tl istedi ben de eşim için düşünüyorum internette pek bir ilan bulamadım ( otomatik vites olarak ) düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Kazasiz boyasiz bu aracin piyasasi 18.500 -19500 civari falan eger kaza denildigi gibi yapildiysa eger fiyat normal tabi motor aksamini iyice kontrol edin ve satarkende biraz ugrastirir sizi cunku on yargi mutlaka olucaktir insanlarda 16.750 ye falan alma sansiniz olursada satarken de zarar etmessiniz bence 17binde normal fiyat olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_MuKa

quote:

Orijinalden alıntı: cashuva

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

valla hocam 1.4 motor için 31 kuruş normal duruyor bence birde havalar soğudu biraz onuda hesaba katmak lazım aracım 21 kuruş yakıoyor demişsin ama bence bu değer fakir karışımı ifade ediyor bana şu anda ki değerin oln 31 kuruş bence çok normal

Yanlız gazdan bahsediyorum birbuçuk ay önce 21 hadi en fazla 22 krs yakiyordu yazin uzun yolda 18.5 krs yaktirdim 25 tlik gaz ile 110-120 km arasi gidiyordum gaz 2.50 idi şimdi 2.66 ve 25 lira ile 80-85 km bana cok fazla geldi yoksa benmi paranoyak oldum para yok diye

benim 1.2 16v araçta 38-40 kuruş yakıyor şehir içinde ve genelde hep yokuşlu yollar bende devirli kullanıyorum sanırım .sizinkinde bi gariplik var bence 22kuruştan 31 kuruşa çıkan bi tüketim olmuş

Sizinkisi benzinde okadar yakıyor dimi?
    Benimkinin gazda 21 kuruslardan 30 31 kuruslara cikmasi cok garip bana cok geldi gaz ayari yapılırken mi acaba yanlış birşey yaptılar

Evet benzinde bu kadar yakiyor sizin bakim sirasinda ayarlarda oynama olabilir bencede

• quote:

Orijinalden alıntı: 1.4 RXT

quote:

quote:

quote:

quote:

valla hocam 1.4 motor için 31 kuruş normal duruyor bence birde havalar soğudu biraz onuda hesaba katmak lazım aracım 21 kuruş yakıoyor demişsin ama bence bu değer fakir karışımı ifade ediyor bana şu anda ki değerin oln 31 kuruş bence çok normal

Yanlız gazdan bahsediyorum birbuçuk ay önce 21 hadi en fazla 22 krs yakiyordu yazin uzun yolda 18.5 krs yaktirdim 25 tlik gaz ile 110-120 km arasi gidiyordum gaz 2.50 idi şimdi 2.66 ve 25 lira ile 80-85 km bana cok fazla geldi yoksa benmi paranoyak oldum para yok diye

benim 1.2 16v araçta 38-40 kuruş yakıyor şehir içinde ve genelde hep yokuşlu yollar bende devirli kullanıyorum sanırım .sizinkinde bi gariplik var bence 22kuruştan 31 kuruşa çıkan bi tüketim olmuş

Benimkinin gazda 21 kuruslardan 30 31 kuruslara cikmasi cok garip bana cok geldi gaz ayari yapılırken mi acaba yanlış birşey yaptılar

1.4 rxt aracımda lpg de km de max 22.5 kuruş yakıyor şehiriçi.Yaklaşık 9-10 depodur takip ediyorum.çok agresif kullanmıyorum.haa çok sakinde kullandığım söylenemez.litre fiyatı 2.670 tl...tam depo ile 32.3 litre, 380-385 km gidiyor...

benim aracımda yazın bu sekilde az yakıyordu ama ne olduysa son bir bucuk aydır oldu hatta lpg bakımından sonra iyice sapıttı ben aldıgımdan beri bukadar yuksek degerleri görmemiştim uzun yolda 18-20 krş şehiriçi en fazla 22-23 krş civarı kesinlikle hızla işim olmaz otobanda bile 90ı gecmeyen biriyim :) pazartesi muayneden sonra lpg bakımını yaptırdıgım yere bir gidip kavga edeyim adamlarla gaz ayarı yapıcaz diye gazını kacırdılar arabanın

• bende çok uğraşmıştım gaz ayarını tutturaana kadar.. ayardan sonra hiç elletmedim. 26 litre ile min.300 maks.360 km yol yaptım. ama hep ş.dışı.Konya ovasının düz yollarınnda..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet benzinde bu kadar yakiyor sizin bakim sirasinda ayarlarda oynama olabilir bencede

Alıntıları Göster
    Cashuva ya cevabı için teşekkür ederim. Kontrol için servisemi gitmeliyim yoksa bir tamirciye göstermem yeterlimidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fcd1919 -- 24 Kasım 2013; 12:02:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fcd1919

Cashuva ya cevabı için teşekkür ederim. Kontrol için servisemi gitmeliyim yoksa bir tamirciye göstermem yeterlimidir?

tanıdık tamirciniz varsa ona gösterebilirsiniz yoksa computeste sokmak sizin için iyi olur ne var ne yok çıkıyo çünkü araç hakkında içinizde rahat etmiş olur.birde tramere msj atıp sorgulatın aracın ne kadar hasarı çıkıyo
  • 1999 model 1.4 rta clio klimalı bir araç buldum.araç lacivert tavanda ufak tefek solmalar var kaputu boyatmıs solmadan 11.750 ye anlaştık aracı yarın göstermeye gidecem.muayene bıtımıne 2 ay var ama muayene yaptırıp verıcek.araçta atiker marka tüp var.lastikler yeni.diskler balatalar yeni değişmiş.ne dersiniz alınırmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gwy

1999 model 1.4 rta clio klimalı bir araç buldum.araç lacivert tavanda ufak tefek solmalar var kaputu boyatmıs solmadan 11.750 ye anlaştık aracı yarın göstermeye gidecem.muayene bıtımıne 2 ay var ama muayene yaptırıp verıcek.araçta atiker marka tüp var.lastikler yeni.diskler balatalar yeni değişmiş.ne dersiniz alınırmı?

bendede 2000 modeli olani var hocam.Fiyati iyi gibi tabi piyasayi surekli takip edenler daha net bisi soyleyebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalhan

Herkeze merhabalar Arkadaslar
    2001 model rta clio aracimda sinyalleri yada 4 lu flasorleri actigimda yanip sonmesi gerekirken ışıklar sürekli yanıyor. Sorun ne olabilir?

Benzer bi sorunda bende vardi.Sase yapmisti.Bi oto elektrikcisine goturun hemen yapiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak81s

quote:

Orijinalden alıntı: Gwy

1999 model 1.4 rta clio klimalı bir araç buldum.araç lacivert tavanda ufak tefek solmalar var kaputu boyatmıs solmadan 11.750 ye anlaştık aracı yarın göstermeye gidecem.muayene bıtımıne 2 ay var ama muayene yaptırıp verıcek.araçta atiker marka tüp var.lastikler yeni.diskler balatalar yeni değişmiş.ne dersiniz alınırmı?

bendede 2000 modeli olani var hocam.Fiyati iyi gibi tabi piyasayi surekli takip edenler daha net bisi soyleyebilir

aracı bugun aldım almadan önce muayenesinide yenılettım onuda atlattı bı kac ufak kusurla.hemen bi uzun yola cıkdım elektırık arıza lambası yandı klimada pek sağlıklı durmuyordu.gittim elektirikciye akünün kutup başları bitik haldeydı yenıledı.klimanın filtresi hiç değişmemiş.onu yenılettım 30 lira verdım cıkdım aracımla şuan bir sıkıntı yok.

Yalnız araç sanırım tupte sönmesın diye devri fazla gibi 1.2 lerde falan ayarlanmış devri bu bana sıkıntı yaratırmı ne yapmam gerekıyor?

• şu an forumda otomatik clio kullanan biri varmı acaba? Eğer varsa bir sorum olacak clio otomatik vites araç normal yokuşta geri bırakmıyor fakat dik bir yokuşta geriye kayıyor bu normalmi yoksa bir sorunmu var
  • fcd1919 F kullanıcısına yanıt
    Normal bir durum bu.
    Yük artınca normal yokuşta da yapar. Eğer bu kaymada bir artma görürseniz yağını kontrol ettirin. 90bin'de şanzıman yağı eklenmedigi için 120bin'de yanmış bir clio 2 otm şanzımanı gördüm geçenlerde.
    3000 liraya tamir oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leki -- 26 Kasım 2013; 17:26:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leki

Normal bir durum bu.
    Yük artınca normal yokuşta da yapar. Eğer bu kaymada bir artma görürseniz yağını kontrol ettirin. 90bin'de şanzıman yağı eklenmedigi için 120bin'de yanmış bir clio 2 otm şanzımanı gördüm geçenlerde.
    3000 liraya tamir oldu.

Cevap için teşekkür ederim
  • arkadaşlar 1.5 dci cliomla 1 depo ile 1250 km yol yaptım. 200 km si şehiriçi, 1050km si şehirdışı.
  • Arkadaşlar merhaba bugun 2006 model clio2 hb dinamik alarak aranıza katıldım. Kapılarla ilgili ufak bir sorunum var araç hareket halindeyken otomatik kapılar kilitleniyor durduğumda ise kapılar aracın içindeki merkezi kilit tuşuna bassam dahi açılmıyor ne yapmam gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: olgu

Arkadaşlar merhaba bugun 2006 model clio2 hb dinamik alarak aranıza katıldım. Kapılarla ilgili ufak bir sorunum var araç hareket halindeyken otomatik kapılar kilitleniyor durduğumda ise kapılar aracın içindeki merkezi kilit tuşuna bassam dahi açılmıyor ne yapmam gerek

otomatik kilitlemeyi devredışı bırakıp tekrar devreye alın belki düzelir
    otomatik kilitlemeyi devredışı bırakmak için kontagı cevirin merkezi kilit tuşuna 6-7 saniye basılı tutun
  • Sa. arkadaşlar triger seti alacağım 135,00-tl fiyat olarak nasıl sizce yakın zamanda alan var mı ?

ürün linki aşağıda,

www.renaulttoptancisi.com
    Triger Seti Clio 2-3 1.4 16V 1.6 16V 130C17529R 130C13191R ORİJİNAL MAİS Renault Mais Orijinal » RENAULT YEDEK PARÇA | renaulttoptancisi.com
    http://www.renaulttoptancisi.com/Triger-Seti-Eksantrik-Triger-Kayisi-Clio-II-Clio-III-14-16v-16-16v,PR-752.html

• selam arkadaşlar, 200o model rte aracımın bir farı hafif çatladı servis orjinaline 400 tl diyor sanayide orjinal diye satılanı 80 tl ,

bende zaten aydınlatmadan memnun değilim mercekli fara geçiş yapacagım

gene sanayide depo marka yan sanayi mercekli farın çiftini 150 tl ye buldum

parçacıda yaptıgımız karşılaştırmada iki far arasında biraz fark var, bu farklar far ayarlarken , montajda ne kadar problem olur

daha önce forumda bu degişimi yapan arkadaşlar olmuştu

muayenede sorun olmayacak şekilde iyileştirme yapmayı düşünüyorum

tavsiye bekliyorum, hangi marka ampul alayım, zenon taktırayımmı taktırmayayım mı, depo iyi bir marka mıdır vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakiiin -- 2 Aralık 2013; 21:37:14 >
  • selam bnde 2003 clio 2 hb 1.5 dci ile araniza katilmaya qeldim araniza :)
    gerci biraz hata yaptim aldigima ama artik yapcak bisey yok

• 
Sayfa: önceki 646647648649650
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.