Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (189. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.865
Cevap
77
Favori
1.613.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• teki 137 milyon çift merceklilerin, angel eye biras pahalı 400 milyon civarı
    benim farlar eski tip ben de mercekli alıp taktırıcam önümüzdeki ay..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi two_fast_two_furious -- 25 Ocak 2009; 16:01:35 >
  • far konusunu daha önceki sayfalarda bulabilirsiniz şunu söyleyeyim verilen linkte yansanayi demiş teki için fiyat yüksek yan sanayi 70 lira DEPO marka bulursunuz orjinali 130 lira tek fiyatları bunlar ama angel eyeler 400 civarı çiftleri
    www.netsiparis.com
    Sayfa bulunamadı! - Online Alışveriş - Netsiparis.Com
    http://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=19291410108

• arkadaşım benim araban Clio ll 1,2 16v 40.000 km de bu arabamda 12. arabam ne kadar lastik degiştirdiğimi de anlaşılıyor herhalde pirelli p 3000 energy ve pirelli kış lastiklerini 2008 ocak ayında aldım geçen yazın p3000 ile bütün ege yi dolaştım 2300km yol yaptım ses seviyesi iyi yol tutuşu cok iyi kesinlikle tavsiye ederim bende metro dan almıştım metro praktikre göre %10 daha ucuz.kesinlikle avrupa lastik alma kendi ülkelerinin yol koşullarına göre yapılmış bizim yollarımıza uyumlu degil.avrupa lastikler kaymak asfalta göre yapılmış bizim otoban bile kaymak asfalt degil.
    kış lastiğine gelince pirelli Winter kış lastiği kullanıyorum 15 santim kara kadar coooook iyi yol tutuyor buzda da hariha kesinlikle karda ve kışın bu lastikleri şiddetle tavsiye ediyorum Ben geçen ocak ayında p3000 i 70ytl den kış lastiğinide 75 ytl den almıştım .
  • elf 10/40 5 lt alıyor geçen gün değiştirdim yağ filtresi,hava filtresi,5 lt yağ,0,5 lt antifiriz hepsi 88 tl tuttu
    quote:

Orjinalden alıntı: brnky

arkadaşlar yağ değişim zamanı geldi hangi yağı almamı önerirsiniz. bizim araçlar kaç lt. alıyor ve fiyatları ne kadar. teşekkürler.
  • kolay satamazsın demesinin sebebi araca hasta olursun satmak istemezsin anlamdında herhalde ben onu anladım.satamazsın diye birşey yok mesela benimkine 15750 verdiler vermedim arkadaş.
    quote:

Orjinalden alıntı: huseyinder07

abi anlamadım hem kolay satamassın demişsin hemde al demişsin bu yaman çelişki

sanırım beğeneceğin için satmassın demek istedin şimdi anladım
  • quote:

Orjinalden alıntı: starpower

kolay satamazsın demesinin sebebi araca hasta olursun satmak istemezsin anlamdında herhalde ben onu anladım.satamazsın diye birşey yok mesela benimkine 15750 verdiler vermedim arkadaş.
    quote:

abi anlamadım hem kolay satamassın demişsin hemde al demişsin bu yaman çelişki

sanırım beğeneceğin için satmassın demek istedin şimdi anladım

verenler oluyor ama iş cıddıyete bındıgı zaman ortada kımse kalmıyor

• arkadaşlar geçen hafta aracıma hafiften biraz modifiye yaptım,ön-arka tampon,üst spoiler-ve yan maşpiyel taktırdım,bunları sizinle paylaşmak istedim..

• ÇOK YAKIŞMIŞ ALLAH KAZA BELA VERMESİN ORTAKATRO
  • saol arkadaşım,amin cümlemizi allah,kazadan beladan korusun..
    quote:

Orjinalden alıntı: yahyademirci

ÇOK YAKIŞMIŞ ALLAH KAZA BELA VERMESİN ORTAKATRO
  • Orjinalden alıntı: ortakatro

arkadaşlar geçen hafta aracıma hafiften biraz modifiye yaptım,ön-arka tampon,üst spoiler-ve yan maşpiyel taktırdım,bunları sizinle paylaşmak istedim..

Güzel görünüyor hayırlı olsun ne kadarara çıktı ,üst spoiler-ve yan maşpiyel bende taktırmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biz -- 27 Ocak 2009; 17:39:37 >
  • sagol arkadaşım,toplamı 400 lira tuttu,yani her parça 100 lira boyalı olarak,tabi maşpiyelin çifti 100 lira ;) ama benden tavsiye yaptıracağın yeri iyi seç,ilk gittiğim yer tam renk kodunu verdiğim halde rengini tutturamadı,yeniden boyandı yine tam olmamıştı,3. ye boyanacağı zaman benzin kapağını örnek olsun diye bıraktım yinede tam tutmadı,gidip elmekten sıkıldığım için en sonunda tam tutmasa bile takmalarını söyledim,bu seferde kalıp tam oturmadı,bu süreç yaklaşık 1 ay sürdü ve adam gibi bişey yapamadılar,bende ücret iadesi aldım ve başka biyerde yaptırdım tekrardan,şükürler olsun bunlar sorunsuz yapabildi,bu arabaların gri rengi sedefli boya olduğu için renk tutturmaları bayağı bir zor oluyormuş,aynı renk kodunda 3-4 farklı ton olabiliyormuş,bunuda bilmenizi isterim.
    Orjinalden alıntı: biz

Orjinalden alıntı: ortakatro

arkadaşlar geçen hafta aracıma hafiften biraz modifiye yaptım,ön-arka tampon,üst spoiler-ve yan maşpiyel taktırdım,bunları sizinle paylaşmak istedim..

Güzel görünüyor hayırlı olsun ne kadarara çıktı ,üst spoiler-ve yan maşpiyel bende taktırmak istiyorum.

• ortakatro kardeşim gerçekten çok güzel olmuş bu tamponları özel işçilikle yaptırdın sanırım hazırı yoktur diye tahmin ediyorum İzmirdede bu işi yapan bi yer var ama biraz tuzlu fiyatları ama adamlar gerçekten on numara iş yapıyorlar resmen aracı baştan yaratıyorlar, allah kaza bela vermesin güle güle kullan.
    ayrıca eksoz abartımı yoksa sadece kafamı takılı? bizim burada trafik acayip takmış durumda çünkü, bu abartı egsoz olayına gördükleri yerde cezayı yapıştırıp vizeye gönderiyorlar aracı onun için sordum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodwater -- 28 Ocak 2009; 0:39:07 >
  • arkadaşlar dün bir araç çekapına girdim orada fren hidroliini ölçtüler ve ölçüm sonrası hidroliğin değişmesi gerektiğini ömrünü tükkettiğini söyledi servis yetkilisi ben bu zamana kadar hiç duymamıştım bunu hidrolik azalır bizde üzerine takviye yapardık bu konu ile ilgil bilgisi olan varsa paylaşmasını beklerim hem bilgilenmiş oluruz
    birde şu buji kabloları ne kadar sürede değiştirilmeli bu konudada net bişey yok
  • arkadaşım tamponlarıda hazır aldım,özel işçilik değil yani,hatta ben gittiğimde komple tampon değilde,tampon ekleri siparişi vermiştim,adamlar elimizde hazır olarak komple tampon var sana bunu verelim,hemde daha güzel duruyor dediler,görünce hak verdim ve kabul ettim :) eksoz sadece kafa,abart eksoz benide rahatsız ettiği için sevmiyorum,yakın zamandada cıta ve orjinal tamponlarınıda kendi renginde boyatmayı düşünüyorum,birde film cektirmek istiyorum ama cezadan korkuyorum,burada da filme takmış durumdalar polisler :s
    Orjinalden alıntı: bloodwater

ortakatro kardeşim gerçekten çok güzel olmuş bu tamponları özel işçilikle yaptırdın sanırım hazırı yoktur diye tahmin ediyorum İzmirdede bu işi yapan bi yer var ama biraz tuzlu fiyatları ama adamlar gerçekten on numara iş yapıyorlar resmen aracı baştan yaratıyorlar, allah kaza bela vermesin güle güle kullan.
    ayrıca eksoz abartımı yoksa sadece kafamı takılı? bizim burada trafik acayip takmış durumda çünkü, bu abartı egsoz olayına gördükleri yerde cezayı yapıştırıp vizeye gönderiyorlar aracı onun için sordum....

• geçen gün ilk defa 1 yılın sonunda film yüzünden polis durdurdu oda neden trafik polisi değildi gece saat 4buçukda kimsenin olmadığı bi caddede önümde ekip gidiyordu ağır oldukları için solladım tabi az ilerleyince sellektör yaptı biraz daha bekledim devam etti sellektöre bende sağa çektim camı açtım tek polisdi indi arabanın içi hiç gözükmüyor tabi yanaşdı dedi filmden araba görünümür bende evet kusura bakmayın dedim kimsin nesin dedikten sonra meslek falan derken tamam git dedi tafik olaydı sanırım bişiler çıkardı ordan

• Şu lastik olayı için başka tavsiye yok mu arkadaşlar. Uygun fiyat, yüksek performans, üstün yol tutuş tercihlerimdir.
  • ucuz atlatmışsın hüseyin :) bende sırf bu yüzden film çektirmekten kaçıyorum biraz :s
    quote:

geçen gün ilk defa 1 yılın sonunda film yüzünden polis durdurdu oda neden trafik polisi değildi gece saat 4buçukda kimsenin olmadığı bi caddede önümde ekip gidiyordu ağır oldukları için solladım tabi az ilerleyince sellektör yaptı biraz daha bekledim devam etti sellektöre bende sağa çektim camı açtım tek polisdi indi arabanın içi hiç gözükmüyor tabi yanaşdı dedi filmden araba görünümür bende evet kusura bakmayın dedim kimsin nesin dedikten sonra meslek falan derken tamam git dedi tafik olaydı sanırım bişiler çıkardı ordan

• Arkadaşlar ben aralık ayında 2 adet önlere Lassa Miratta aldım.Şu anda gayet memnunum.Islak performansı kuru performansında daha iyi, yanlış anlaşılmasın kuru performansınıda yabana atmamak gerekiyor.Ben lastik alırken ilk planda güvenlik ve dayanıklılığı göz önüne alarak aldım.Şu anda piyasadaki lastik üreticilerilerini bir çoğu lastilerinde tek set sırt atıyorlar(bu grubun ilk başında Mıchelin geliyor).Lassa ve Brıdgestone lastiklerinde çift sırt kullanırlar.Yani lastikte ne kadar sırt o kadar dayanıklılıktır.Bu arada tanesini 90 Tl ye kredi kartına 3 taksitle aldım.
  • Merhaba,
    Zorunlu trafik sigortası yaptırmam gerekiyor. Sigorta şireketleri farklı farklı fiyatlarmı veriyor yoksa hepsi aynımı acaba? En ucuzu hangisidir?
    Teşekkürler.
  • Arkadaşlar kornam çalışmıyor.

Dün son bir kaç kez dıt dıtt yaptı ondan sonra ses seda yok.

Sorun ne olabilir. ?
  • 
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.