Şimdi Ara

clio 3 1.5 85 bg dizel bvr kullanıcı yorumları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
43.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: impress

renault un 1.5 dci motoru kullana arkadaşlar kızacak ama oldukça kalitesizdir. turbo bozulduğu anda motorun 1 ve 4. silindirlerini aşındırarak bitirir. ayda en az 1 tane dci motor yapıyorduk. kullananların araçları güzeldir toz kondurmazlar ama işin içinde olmadıklarından ben yalan söylüyor olurum ama gerçek budur. alacak olanların bilgisine...

haklısınız inanırım
    geçen sene yaz (2008 yazı) antalyada 1.5dci megane kullanmıştım...yokuşta bip bip ötüp iki kere kalmıştı, motoru sağutup öyle hareket edebildik.......sonra kışın tanıdığımızın motor yaptırdığını öğrendik, hemen arkasından sattı zaten

• ara sıra istanbulda taksi kullanırım ve genelde hep megane seçerim binmek için

bu güne kadar en düşüğü 200 000 en çok km lisi ise 506 000 di...

hiçbiri aracından şikayetçi değildi motora anahtar bile değmemiş..kullananların çoğu da şoför araç sahibi de değil
    hatta bir taksici bana toyota corolla'dan sonra renault megane aldığını söyleyip "attan inip eşeğe binmek gibi" demişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 21 Eylül 2009; 23:24:29 >
  • Yeni aldım vites olarak oldukça konforlu.hele trafikte çok işe yarıyor.bazı araçlarda bu vites sistemi kendi kendine gitmez gaz vermeniz gerekir ama clio öyle değil eğer vites 1 de ise araç tam otomatikmiş gibi kendi kendine ilerliyor fakat bu özellik dik yokuşlarda yeterli olmuyor yani gaza aldanıp aracı kendi kendine kalkması için bırakırsanız geri kayıyor ilk kalkışta.Fakat gaz vererek giderseniz sorun olmuyor.
    M konumunda elle müdahale edebildiğiniz gibi A da ki özelliklerde geçerli örneğin 4, vitese çıktınız fren yaptığınızsda vites kendi otomatik düşüyor elle müdahale etmeseniz bile.Ama artarken öyle mi tam denemedim sanırım değildi o zaman M konumunun anlamı olmazdı.
    A konumunda da yine viteslere elle müdahale edebiliyorsunuz.
    Ben motor freni yapmak için vites küçültüyorum bazen A da bile olsa.
  • o mu bumu derken. ford fiesta 1.4 dizel normal vites aldım arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasher

o mu bumu derken. ford fiesta 1.4 dizel normal vites aldım arkadaşlar

hayırlı olsun

Orijinalden alıntı: |_-0zZie-_|

quote:

Orijinalden alıntı: fasher

o mu bumu derken. ford fiesta 1.4 dizel normal vites aldım arkadaşlar

hayırlı olsun

teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.