Şimdi Ara

Clio 2 dış ısı göstergesi... (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
25.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet var dostum.Aynayı içine katla sonra en arka tarafındaki kasayla birleşen yerden düz tornivada yardımıyla kaldırarak çıkar.Korkma biryerleri kırılmaz Tabi çıkartırken dikkat et genede çıkartırken nereleri takılıyor bakarak çıkart ki saglıklı olsun.
  • Kardeş dediğin gibi aynayı çıkarmayı başardım ama üzülerek söylüyorum herhangibir çekilmiş hat yok içerisinde.

O zaman ben sana başka bişey sorayım. Bu ekranın arka girişlerine bir yere bu sensörü taksak en azından içerideki sıcsklığı gösterse. (taaa aynanın oraya hat döşemektense) Böyle birşey mümkün olurmu acaba??????
  • Eger ekranın arka girişine ulaşabilirsen zaten dış hattı çekmek çok kolay şöyle bir bak bakalım dostum.O ekranın arkasına ulaşmak kolaymı.Bence çok zor bir servise sor bakalım çıkartma işlemi nasıl oluyormuş.Bence çok zordur.Zaten arkasına fişini taktınmı gerisi çok kolay.birde içerinin sıcaklıgını ögrenmenin sana bir artısı yok.

quote:

Orjinalden alıntı: todar

Kardeş dediğin gibi aynayı çıkarmayı başardım ama üzülerek söylüyorum herhangibir çekilmiş hat yok içerisinde.

O zaman ben sana başka bişey sorayım. Bu ekranın arka girişlerine bir yere bu sensörü taksak en azından içerideki sıcsklığı gösterse. (taaa aynanın oraya hat döşemektense) Böyle birşey mümkün olurmu acaba??????

• quote:

Orjinalden alıntı: biz

köksaldı teşekürler yarın bakıcağım... ancak ekranda görünüyorsa sağlamdır diyorsun ben ekranda göründüğünü ve 20-25 derece gösterdiğni söylemiştim
    boşuna sökmüş olmayalım..
    megan dcı lerde yok sanırım.

öyle birşeymi olur ya motor seçeneğine göre özellik yok versiyona göre özellik olur
  • ilk başlarda bende sormuştum burada,sonra servise sordum,sportway lerde yok dediler bu özellik
  • quote:

Orjinalden alıntı: köksaldı

Eger ekranın arka girişine ulaşabilirsen zaten dış hattı çekmek çok kolay şöyle bir bak bakalım dostum.O ekranın arkasına ulaşmak kolaymı.Bence çok zor bir servise sor bakalım çıkartma işlemi nasıl oluyormuş.Bence çok zordur.Zaten arkasına fişini taktınmı gerisi çok kolay.birde içerinin sıcaklıgını ögrenmenin sana bir artısı yok.

Kardeş ben ekranın arkasına ulaştım orada tek bir soket var ve bir çok kaopla çıkıyor. Muhtemelen hepsi teyp kaplolarıdır diye düşünüyorum. Soketi inceledim arada boşluklar var muhtemelen onlardan bazılarına sansör takılınca çalışacak ama hangilerine :)
  • köksaldı benim concorde de de aynı termometre sorunu var. Ama aynayı nasıl sökerim bilmiyorum. ntc yi hangi değerde alacağım, ve aynayı nasıl sökerim? yardımcı olabilir misin? şimdiden teşekkür ederim.
  • concord da dış ısı göstergesi bildiğim kararı ile yok.. oto marketlerde satılan var onu al yapıştır.

Clio 2 dış ısı göstergesi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biz -- 5 Mart 2007; 10:18:57 >
  • olmaz mı yol bilgisayarının beşinci ya da altıncı fonksiyonu o servise sordum aynanın altındaki göz kırık 115 ytl ye değiştiririz dediler. sanırım siz bu modelleri bilmiyorsunuz. yinede ilginiz için teşekkür ederim.değitiririz
  • degerini ve resmini yukardaki mesajda belirtmiştim.Anlamadıysan sana yardımcı olurum.Ok
    quote:

Orjinalden alıntı: commonwealth

olmaz mı yol bilgisayarının beşinci ya da altıncı fonksiyonu o servise sordum aynanın altındaki göz kırık 115 ytl ye değiştiririz dediler. sanırım siz bu modelleri bilmiyorsunuz. yinede ilginiz için teşekkür ederim.değitiririz
  • Senin alacak oldugun NTC degerleri 2.5 K (Kilohom) degerlerine sahip dostum.Birde ben hiç concorde aynasını incelemedim.

quote:

köksaldı benim concorde de de aynı termometre sorunu var. Ama aynayı nasıl sökerim bilmiyorum. ntc yi hangi değerde alacağım, ve aynayı nasıl sökerim? yardımcı olabilir misin? şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Senin alacak oldugun NTC degerleri 2.5 K (Kilohom) degerlerine sahip dostum.Birde ben hiç concorde aynasını incelemedim.

quote:

köksaldı benim concorde de de aynı termometre sorunu var. Ama aynayı nasıl sökerim bilmiyorum. ntc yi hangi değerde alacağım, ve aynayı nasıl sökerim? yardımcı olabilir misin? şimdiden teşekkür ederim.

çok teşekkür ederim dün senden sonra clio inceledim aynı gibi görünüyor. Yardımcı olduğun için çok teşekkürler:)
  • Önemli degil dostum yeterki işlerimiz görülsün
  • quote:

Orjinalden alıntı: koksal09

quote:

Orjinalden alıntı: stuka

yaw bende megane2 dci 2005 sportway var,oradaki göstergede saat var,radyoyu açıncada kanallar,rds falan çıkıyor ama dış ısı göstergesi falan yok??? bir yerden ayarı falan mı var acaba???yardımcı olacak var mı??

Olması lazım, benim önceki arabam olan 2003 Megane I Expressionda bile vardı, ark. ın 2006Megane II Aut. de de mevcut.

benimkinde öyle bişiiii yok bendede 2006 megane II aut. var
  • köksaldı arkadaş benim araçta 2001 megane bazen ısı göstergesi gelip gidiyor ve doğru göstermiyor.senin dediğin gibi sağ yan aynanın kapağını söktüm ama ne o aletten var ne bi şey sadece arada elin giremeyeceği bir yerde iki uç var bişeyler lehimlenmesi gerek gibi iki uç boşta duruyor başka hiç bi şey yok hatta soluda söküp baktım onda hiçbişey yok.peki resmini koyduğun şey bende yok ama içerde ısı gösteritor baya yanlış gösteriyor ama yinede bi şeyler gösteriyor ne yapmalıyım bi yardım etsen sevinirim
  • aynayı söktüm ama içinde birşey yok

önpaneli sökme işinihalletik zatenhttp://forum.donanimhaber.com/m_6890275/mpage_17/tm.htm
    bundan sonra kendimiz eklemek için neler yapmalıyız kablo çekmek yeterlimi yada başka bişiiler

• ha bide unutmadan eğer o aletten alıp takıcaksam diğer arkadaş yazmışsın değeri nedir 2,5 homlu bişey yazmışsın
  • arkadaş tamda resim koymuş onun üzerinden anlatayım bare saolsun teşekkür.resimdeki gibi aradan görünen bir parça iki boş lehim yeri var ve onun yanında rezistansa benzer sarı parçalar var
  • quote:

Orjinalden alıntı: todar

quote:

Eger ekranın arka girişine ulaşabilirsen zaten dış hattı çekmek çok kolay şöyle bir bak bakalım dostum.O ekranın arkasına ulaşmak kolaymı.Bence çok zor bir servise sor bakalım çıkartma işlemi nasıl oluyormuş.Bence çok zordur.Zaten arkasına fişini taktınmı gerisi çok kolay.birde içerinin sıcaklıgını ögrenmenin sana bir artısı yok.

Kardeş ben ekranın arkasına ulaştım orada tek bir soket var ve bir çok kaopla çıkıyor. Muhtemelen hepsi teyp kaplolarıdır diye düşünüyorum. Soketi inceledim arada boşluklar var muhtemelen onlardan bazılarına sansör takılınca çalışacak ama hangilerine :)

Köksaldı kardeş bu yazdığım mesaja cevap alamadım ama...... bildiğin bir konu ise yardımını bekliyorum.

• tamam dostum ben sana gereğini pm attım

Köksaldı kardeş bu yazdığım mesaja cevap alamadım ama...... bildiğin bir konu ise yardımını bekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.