Şimdi Ara

§§§ CLIO 1 CILER BURADA TOPLANALIM §§§ (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.970
Cevap
30
Favori
198.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ön Kaputta hafif bi matlık var orasınımı boyadın .Ne bileyim şafak ben kime sorduysam açık hava filtresi yakıtı arttırır diyo benim araba şu an şehir içi 270-280 ykr yakıyo oda arabayı kasmıyom hiç şehir dışındada 175-180 ykr arası yakıyo doksanı geçmesem
    quote:

Orjinalden alıntı: nexsuslord

Benim araç hep yetkili servise girmiş kayıtları var tabi yetkili servise gitmediyse km ile oynamış olabilirler. Açık hava filitresi ile şu an kullanıyorum 48ytl gazla 315 km, 20ytl benzinlede 85km yol yaptı bakalım şimdiki testte ne kadar çıkacak fakat aracın performansı arttı güzel oldu bide buna uygun boru bulabilsem güzel olacakta neyse aspiratör borusu ile idare ediyoruz

Arabanın kaputunu kendim boyadım anlaşılıyormu resimden

• http://www.otokritik.com/fabrika-teknik-verileri-model/1287-1997-model-Renault-Clio-14i-RT.html
    verdiğim linke bi tıkla orada teknik veriler var modelini bilmiyorum seninkinin ama diğer yılların teknik verileride var sitede ayrıca sormak istediğin şeyler varsa bildiğimiz kadarıyla yardımcı oluruz sana
    quote:

Orjinalden alıntı: ovuz

arkadaşlar clio 1 lerle ilgili teknik dökümana ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz

• aslında benim sormak istediğim kullanma klavuzu gibi bişeydi. bir tane buldum pdf formatında ancak ispanyolca pek bişey anlıyamadım
  • quote:

Yahya hazır almışsın kullansana bakalım değişiklik oluyormu. Aracımdan memnunum satmaya kıyamıyorum subap ayarı yaptırdım katalizör iptali bide açık hava filitresi benzinde ve lpg'de titreme kalmadı az yakıyor deli gibi gidiyor küçük porche

Chddemirel aracın çekişi düşmedimi o lastiklerle.

uzun yol yapmadım henuz aracla ama sehir icinde ve kalkıslarda hissedilir bi kayıp yok .... ayrıca bugun sanayide yaklasık 4 saatlik bir işlem sonucu aracı dusurdum istanbuldaki en surungen clio 1 oldu sanırım :)
    arka torsiyonları 6 cm indirdim onlerdende 1,5 bakla kestik spor yaya gerek duyarsam yay takacagım kesmeyi denedim ancak su an ıcın sorun yok gibi gorunuyr s virajında bir denemem oldu gayet iy:) 195/50/15 lastiklerle sıfır oldu parmak girmiyor araya :)

• model 1997 eklemeyi unutmuşum
  • bu araçlarda abs varmıdır

• uzun yol yapmadım henuz aracla ama sehir icinde ve kalkıslarda hissedilir bi kayıp yok .... ayrıca bugun sanayide yaklasık 4 saatlik bir işlem sonucu aracı dusurdum istanbuldaki en surungen clio 1 oldu sanırım :)
    arka torsiyonları 6 cm indirdim onlerdende 1,5 bakla kestik spor yaya gerek duyarsam yay takacagım kesmeyi denedim ancak su an ıcın sorun yok gibi gorunuyr s virajında bir denemem oldu gayet iy:) 195/50/15 lastiklerle sıfır oldu parmak girmiyor araya :)

aracı bu şekilde alçaltınca sarsıntı artmıyormu peki?
  • yakıt konusunda şehirler arası yolda 15 -16 km de bir litre lpg yakıyor normalmidir
  • kullanım kılavuzu bende yok zaten bende sizin cliolardanda yok iki ay evveli sattım ama işine yarayacak pek bi bilgi yoktu kullanıcı kulavuzundan ben ufak tefek tamirleri fikir yürüterek yapıyodum yada forumdaki arkadaşların yardımıyla.
    quote:

aslında benim sormak istediğim kullanma klavuzu gibi bişeydi. bir tane buldum pdf formatında ancak ispanyolca pek bişey anlıyamadım
  • ovuz bende kullanım kılavuzu yok tamiratla ilgili veriler var onlardan istediğin bir şey varsa gönderebilirim.

Yahya evet orayı boyadım fazla göze batmıyor siyaha göre senin araçta iyi yakıyormuş zaten

chddemirel resimlerini koysanda bizde görsek :D S virajına kaçla girdin savurma falan yaptımı
  • yakıtın gayet iyi o değerlerin altınada düşmez sanırım benim eski arabada o civarlarda yakıyodu şehir dışı
    yok ya şafak neresi iyi yakıyo fazla yakıyo eski arabada alıştım tüpe şehir dışı falan çok iyidi şehir içindede ayarlı iken 180 ykr leri görmüştüm .Zırt bırt istediğim yere gidiyodum hani derlerya utanmasa tuvaletede arabayı götürecek aynen öyle yapıyodum ama şimdi olmuyo
    Eski arabada zaten psikolojik olarak rahattın 45 ytl ye lpg fulleniyodu insan psikolojik olarak rahatlıyodu buna 50 ytl benzin atıyom çeyrekden biraz daha yukarı çıkıyo
    nerde clio chayenne s turbo :))))
    quote:

yakıt konusunda şehirler arası yolda 15 -16 km de bir litre lpg yakıyor normalmidir
  • nexsuslord tamiratla ilgili verileri gönderebilirsen sevinirim çok işime yarar .her konuda sanayiye gitmek istemiyorum malum. birde bu 97 clionun farları ne kadar bilen varmı ön far
  • Orjinalden alıntı: ovuz

uzun yol yapmadım henuz aracla ama sehir icinde ve kalkıslarda hissedilir bi kayıp yok .... ayrıca bugun sanayide yaklasık 4 saatlik bir işlem sonucu aracı dusurdum istanbuldaki en surungen clio 1 oldu sanırım :)

aracı bu şekilde alçaltınca sarsıntı artmıyormu peki?

bu şekilde konforu unutacaksınız.. arac yolda sekiyor giderken artı olarak kasis ve cukurlarda cok dikkatli olmak lazım

bugun foto cekemedim hava yagmurluydu yarın eklemeye calıscam fotoları ancak imageshack ile yapamadım baska program warmı arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chddemirel -- 30 Kasım 2008; 2:05:30 >
  • http://www.otostart.com/index.php?option=com_otostart&task=arac&aracid=4001&filtre=06.01.01
    bu linkte var far fiyatları valeo marka olanlar 176 ytl
    tyc marka var tayvan malı 100 ytl de onlar
    quote:

nexsuslord tamiratla ilgili verileri gönderebilirsen sevinirim çok işime yarar .her konuda sanayiye gitmek istemiyorum malum. birde bu 97 clionun farları ne kadar bilen varmı ön far

• arkadaşlar hepinizin Kurban Bayramını Kutlarım,
    saygılar sunarım.

LPG ayarı normalde usta tarafından ayarlanıyor.arabamda bildiğim kadarıyla benzin rolantisini otomatik olarak ayarlayan parça mevcut. Benzin ayarı bu parça tarafından devamlı otomatik olarak ayarlanıyor mu yoksa elle ustalar tarafından herhangi bir şekilde ayar yapılması mümkün mü?

bir bilgi verebilirmisiniz? teşekkür ederim.
  • rolanti ayarını rölanti sensörü ayarlıyo ona usta müdahalesi mümkün değil.
    quote:

Orjinalden alıntı: karadeniz2005

arkadaşlar hepinizin Kurban Bayramını Kutlarım,
    saygılar sunarım.

LPG ayarı normalde usta tarafından ayarlanıyor.arabamda bildiğim kadarıyla benzin rolantisini otomatik olarak ayarlayan parça mevcut. Benzin ayarı bu parça tarafından devamlı otomatik olarak ayarlanıyor mu yoksa elle ustalar tarafından herhangi bir şekilde ayar yapılması mümkün mü?

bir bilgi verebilirmisiniz? teşekkür ederim.
  • KİMSE YOK BU ARALAR NEREDESİNİZ YİNE
  • Arkadaşlar Konumuzun Sadece Renault Olduğu Renault Fanatikleri Sitesine Hala Göz Atmadınızmı?? Tıklayın >> Renault Kulübü <<Tıklayın
    Üye Araçlarımız Buluşmalarımız Teknik Bilgiler Servisler Parçacılar Ve Daha Yüzbinlerce Konu

• Yahya şehir dışındaydım :D az daha araba yanıyordu müzik tesisatı yüzünden ucuz yırttık karadeniz2005 yahya nında dediği gibi rolantiyi ecu ayarlıyor elle ayar yapılamıyor.
  • Geçmiş olsun şafak aman dikkat et. Arabaya bişey olması sorun değilde allah göstermesin sana bişey olur.

quote:

Yahya şehir dışındaydım :D az daha araba yanıyordu müzik tesisatı yüzünden ucuz yırttık karadeniz2005 yahya nında dediği gibi rolantiyi ecu ayarlıyor elle ayar yapılamıyor.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.