Normal kullanımda 550-600km. Spor kullanımda 350-380km. buji hava filitresi yeni ve araçta bir sorun yok ise bu değerler.
bugün farkettimki ben aracımı pek zorlamamışım bugüne kadar. gitmiyor diye dertleniyordum fakat bu akşam acele bi yere yetişmemiz gerekiyordu ve araç 5 kişi full dolu halde bizim çekmece bayırını 3ncü viteste 90km hızda babalar gibi tırmandı. maşallah diyelim artık daha ne yapsın gariban :)
kuntinelli sizin arabalarınızın motorlarında birşey yok ondan öyle gidiyo benim eski arabayı binseydin araba sürmekten nefret ederdin.Gerçi bunuda süremiyom pek fena benzin yakıyo şehir içinde. nerde güzelim lpg belimi bi doğrultayım ilk işim lpg taktırmak olacak arabaya arabayı çalıştırmaya korkar oldum eski cliomda 20 ytl lik tüp attınmı banamısın demiyodu 100 km gidiyodu buna o kadar benzin attınmı ha bitti ha bitecek yolda kalacam korkusuyla geziyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: kuntinelli
bugün farkettimki ben aracımı pek zorlamamışım bugüne kadar. gitmiyor diye dertleniyordum fakat bu akşam acele bi yere yetişmemiz gerekiyordu ve araç 5 kişi full dolu halde bizim çekmece bayırını 3ncü viteste 90km hızda babalar gibi tırmandı. maşallah diyelim artık daha ne yapsın gariban :)
selam beyler geçmiş bayramınız mübarek olsun
ben arabayı satılığa çıkarıyorum bugün benim arabada sağ ön kapı ve çamurluk deişti bi kaç parçadada boya var klimalı lpg li 136000 de teyp üstünde. Lastikler yeni şimdi ben ne kadar isteyim arabaya karar veremedim piyasayı bilmediğim için En son kaça bıraksam sizce
ben benim arabayı 8500 ytl ye alden sattım komple boyalıydı trigeri falan değişmişti klima yoktu 97 model makyajlı kasa idi üzerinde brc tüp vardı sony cd player vardı spor direksiyon vardı dört cant lastik yeniydi ona göre fiyat iste.
quote:
Orjinalden alıntı: ktorun06
selam beyler geçmiş bayramınız mübarek olsun
ben arabayı satılığa çıkarıyorum bugün benim arabada sağ ön kapı ve çamurluk deişti bi kaç parçadada boya var klimalı lpg li 136000 de teyp üstünde. Lastikler yeni şimdi ben ne kadar isteyim arabaya karar veremedim piyasayı bilmediğim için En son kaça bıraksam sizce
sence ne eder bu haliyle ben hiç bilmiyorum piyasada parça deişince ne kadar fiyat düşeceğini
araban kaç model bilmiyorumki
quote:
sence ne eder bu haliyle ben hiç bilmiyorum piyasada parça deişince ne kadar fiyat düşeceğini
Selam arkadaşlar ktorun 8-8,5 arası satarsın aracı düzgün yaptılarsa ilanlara bakıyordum 10-11 isteyenler var. Ben bu araca binmeye devam ederim.
istedikleri kadar 10-11 istesinler kim verir o kadar parayı bu arabayao paraya 98-99 yeni kasası alınabilir pekala 8.500 verirseler hiç durma sat ben iki ayda zor sattım arabayı 8500 ytl ye
quote:
Orjinalden alıntı: nexsuslord
Selam arkadaşlar ktorun 8-8,5 arası satarsın aracı düzgün yaptılarsa ilanlara bakıyordum 10-11 isteyenler var. Ben bu araca binmeye devam ederim.
Merhaba arkadaşlar sizin araçlarda 5. vites ile giderken 100 km hızla vitez kolu ileri geri hafif hareket ediyormu sanki lastik yamukmuş gibi.
şafak onda sadece beşinci viteste değil tüm viteslerde eder onu vites ileri geri gider gelir daha doğrusu renonun kronik sorunları arasında vites problemi benim şimdiki arabadada aynısı oluyo
quote:
Merhaba arkadaşlar sizin araçlarda 5. vites ile giderken 100 km hızla vitez kolu ileri geri hafif hareket ediyormu sanki lastik yamukmuş gibi.
bende öyle bir sorun olmuyor
bu arada arabayı birine sattım gibi 8000 e anlaştık pazartesini bekliyorum bakalım
hayırlısı olsun inşallah bi sorun çıkmaz
quote:
bende öyle bir sorun olmuyor
bu arada arabayı birine sattım gibi 8000 e anlaştık pazartesini bekliyorum bakalım
ktorun hayırlısı inş. satarsın. Yahya gaza basıp çekince yapıyor onu demiyorum benimki gaza basınca yapıyor sadece elimi tutuyorum ileri geri hafiften gidip geliyor km saatide 80km hıza kadar titreyerek çıkıyor arabada aynı şekilde komple söküp bakmak lazım kurban bayramında hallederiz
ha ben gaza basıp çekince yaptığını sandım seninde nedir ufaklıktan çektiğin
quote:
ktorun hayırlısı inş. satarsın. Yahya gaza basıp çekince yapıyor onu demiyorum benimki gaza basınca yapıyor sadece elimi tutuyorum ileri geri hafiften gidip geliyor km saatide 80km hıza kadar titreyerek çıkıyor arabada aynı şekilde komple söküp bakmak lazım kurban bayramında hallederiz
ya adam kaporayı verdi aramadı sormadı gelmicek galiba bugün sabah işe giderken arabanın gaz ışığı yandı söndü yandı söndü gitti bi daha gelmedi sigortası attı sanırım. Tüpün sigortası nerede oluyor. Tüpün üzerindemi acaba. Sizce başka neden olabilir fikriniz varmı
yakıtın normal gazı biraz daha kıstırıp yakıtı azaltabilirsin ama arabanın çekişi iyice düşer birde arabayı nasıl sürdüğünede bağlı yakışı 3000 devirlerde vites değişirsen gaza birden abanmayıp yavaş yavaş gaz versen yakıtın dahada düşer rolanti motorundan değil ben rolanti motorunuda değiştim yine aynı oluyodu araba 800 devirlerde çalışıyo normalde arabayı boşa attığında 500 devire kadar düşüyodu arada istop bile ediyodu gazla alakalı
quote:
Orjinalden alıntı: Chan ctin
kaç tane lpgciye gittiysem hepsi 220 yakması normal dedi acaba sizin sistem sıralımı yoksa normalmi
o ralanti sorunu aynen bendede var ama sadece benzinde araç giderken boşa aldığımda 1200 devirlerde çalışıyo sonra hız düştükçe devirde düşüyo banada rolanti motorunda sorun var dedi tamirci
regülatörün oralarda oluyo kaputu aç görürsün
quote:
ya adam kaporayı verdi aramadı sormadı gelmicek galiba bugün sabah işe giderken arabanın gaz ışığı yandı söndü yandı söndü gitti bi daha gelmedi sigortası attı sanırım. Tüpün sigortası nerede oluyor. Tüpün üzerindemi acaba. Sizce başka neden olabilir fikriniz varmı
ktorun sigorta panelinden kablo çekmedilermi. Benimde başıma geldi elektrik gitti araba stop etti. gaz düğmesinin arkasındaki kablo soketini çıkardım taktım sigorta panelindeki kabloyu oynattım çalıştı seninkide öyle olabilir.