Şimdi Ara

§§§ CLIO 1 CILER BURADA TOPLANALIM §§§ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.970
Cevap
30
Favori
198.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normal kullanımda 550-600km. Spor kullanımda 350-380km. buji hava filitresi yeni ve araçta bir sorun yok ise bu değerler.
  • bugün farkettimki ben aracımı pek zorlamamışım bugüne kadar. gitmiyor diye dertleniyordum fakat bu akşam acele bi yere yetişmemiz gerekiyordu ve araç 5 kişi full dolu halde bizim çekmece bayırını 3ncü viteste 90km hızda babalar gibi tırmandı. maşallah diyelim artık daha ne yapsın gariban :)
  • kuntinelli sizin arabalarınızın motorlarında birşey yok ondan öyle gidiyo benim eski arabayı binseydin araba sürmekten nefret ederdin.Gerçi bunuda süremiyom pek fena benzin yakıyo şehir içinde. nerde güzelim lpg belimi bi doğrultayım ilk işim lpg taktırmak olacak arabaya arabayı çalıştırmaya korkar oldum eski cliomda 20 ytl lik tüp attınmı banamısın demiyodu 100 km gidiyodu buna o kadar benzin attınmı ha bitti ha bitecek yolda kalacam korkusuyla geziyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: kuntinelli

bugün farkettimki ben aracımı pek zorlamamışım bugüne kadar. gitmiyor diye dertleniyordum fakat bu akşam acele bi yere yetişmemiz gerekiyordu ve araç 5 kişi full dolu halde bizim çekmece bayırını 3ncü viteste 90km hızda babalar gibi tırmandı. maşallah diyelim artık daha ne yapsın gariban :)

• selam beyler geçmiş bayramınız mübarek olsun

ben arabayı satılığa çıkarıyorum bugün
    benim arabada sağ ön kapı ve çamurluk deişti bi kaç parçadada boya var
    klimalı lpg li 136000 de teyp üstünde. Lastikler yeni
    şimdi ben ne kadar isteyim arabaya karar veremedim piyasayı bilmediğim için
    En son kaça bıraksam sizce
  • ben benim arabayı 8500 ytl ye alden sattım komple boyalıydı trigeri falan değişmişti klima yoktu 97 model makyajlı kasa idi üzerinde brc tüp vardı sony cd player vardı spor direksiyon vardı dört cant lastik yeniydi ona göre fiyat iste.
    quote:

Orjinalden alıntı: ktorun06

selam beyler geçmiş bayramınız mübarek olsun

ben arabayı satılığa çıkarıyorum bugün
    benim arabada sağ ön kapı ve çamurluk deişti bi kaç parçadada boya var
    klimalı lpg li 136000 de teyp üstünde. Lastikler yeni
    şimdi ben ne kadar isteyim arabaya karar veremedim piyasayı bilmediğim için
    En son kaça bıraksam sizce
  • sence ne eder bu haliyle
    ben hiç bilmiyorum piyasada parça deişince ne kadar fiyat düşeceğini
  • araban kaç model bilmiyorumki
    quote:

sence ne eder bu haliyle
    ben hiç bilmiyorum piyasada parça deişince ne kadar fiyat düşeceğini
  • Selam arkadaşlar ktorun 8-8,5 arası satarsın aracı düzgün yaptılarsa ilanlara bakıyordum 10-11 isteyenler var. Ben bu araca binmeye devam ederim.
  • istedikleri kadar 10-11 istesinler kim verir o kadar parayı bu arabayao paraya 98-99 yeni kasası alınabilir pekala 8.500 verirseler hiç durma sat ben iki ayda zor sattım arabayı 8500 ytl ye
    quote:

Orjinalden alıntı: nexsuslord

Selam arkadaşlar ktorun 8-8,5 arası satarsın aracı düzgün yaptılarsa ilanlara bakıyordum 10-11 isteyenler var. Ben bu araca binmeye devam ederim.
  • Merhaba arkadaşlar sizin araçlarda 5. vites ile giderken 100 km hızla vitez kolu ileri geri hafif hareket ediyormu sanki lastik yamukmuş gibi.
  • şafak onda sadece beşinci viteste değil tüm viteslerde eder onu vites ileri geri gider gelir daha doğrusu renonun kronik sorunları arasında vites problemi benim şimdiki arabadada aynısı oluyo
    quote:

Merhaba arkadaşlar sizin araçlarda 5. vites ile giderken 100 km hızla vitez kolu ileri geri hafif hareket ediyormu sanki lastik yamukmuş gibi.
  • bende öyle bir sorun olmuyor

bu arada arabayı birine sattım gibi
    8000 e anlaştık
    pazartesini bekliyorum bakalım
  • hayırlısı olsun inşallah bi sorun çıkmaz
    quote:

bende öyle bir sorun olmuyor

bu arada arabayı birine sattım gibi
    8000 e anlaştık
    pazartesini bekliyorum bakalım
  • ktorun hayırlısı inş. satarsın. Yahya gaza basıp çekince yapıyor onu demiyorum benimki gaza basınca yapıyor sadece elimi tutuyorum ileri geri hafiften gidip geliyor km saatide 80km hıza kadar titreyerek çıkıyor arabada aynı şekilde komple söküp bakmak lazım kurban bayramında hallederiz
  • ha ben gaza basıp çekince yaptığını sandım seninde nedir ufaklıktan çektiğin
    quote:

ktorun hayırlısı inş. satarsın. Yahya gaza basıp çekince yapıyor onu demiyorum benimki gaza basınca yapıyor sadece elimi tutuyorum ileri geri hafiften gidip geliyor km saatide 80km hıza kadar titreyerek çıkıyor arabada aynı şekilde komple söküp bakmak lazım kurban bayramında hallederiz
  • ya adam kaporayı verdi aramadı sormadı
    gelmicek galiba
    bugün sabah işe giderken arabanın gaz ışığı yandı söndü yandı söndü gitti bi daha gelmedi
    sigortası attı sanırım. Tüpün sigortası nerede oluyor. Tüpün üzerindemi acaba.
    Sizce başka neden olabilir fikriniz varmı
  • yakıtın normal gazı biraz daha kıstırıp yakıtı azaltabilirsin ama arabanın çekişi iyice düşer birde arabayı nasıl sürdüğünede bağlı yakışı 3000 devirlerde vites değişirsen gaza birden abanmayıp yavaş yavaş gaz versen yakıtın dahada düşer rolanti motorundan değil ben rolanti motorunuda değiştim yine aynı oluyodu araba 800 devirlerde çalışıyo normalde arabayı boşa attığında 500 devire kadar düşüyodu arada istop bile ediyodu gazla alakalı
    quote:

Orjinalden alıntı: Chan ctin

kaç tane lpgciye gittiysem hepsi 220 yakması normal dedi acaba sizin sistem sıralımı yoksa normalmi

o ralanti sorunu aynen bendede var ama sadece benzinde araç giderken boşa aldığımda 1200 devirlerde çalışıyo sonra hız düştükçe devirde düşüyo banada rolanti motorunda sorun var dedi tamirci

• regülatörün oralarda oluyo kaputu aç görürsün
    quote:

ya adam kaporayı verdi aramadı sormadı
    gelmicek galiba
    bugün sabah işe giderken arabanın gaz ışığı yandı söndü yandı söndü gitti bi daha gelmedi
    sigortası attı sanırım. Tüpün sigortası nerede oluyor. Tüpün üzerindemi acaba.
    Sizce başka neden olabilir fikriniz varmı
  • ktorun sigorta panelinden kablo çekmedilermi. Benimde başıma geldi elektrik gitti araba stop etti. gaz düğmesinin arkasındaki kablo soketini çıkardım taktım sigorta panelindeki kabloyu oynattım çalıştı seninkide öyle olabilir.
  • selam clio almayı düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.