Şimdi Ara

¶¶¶ clickandbuy ve yasanan problemler çözümler ¶¶¶ (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
707
Cevap
0
Favori
63.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: osandinho

quote:

Orjinalden alıntı: mertftceza

quote:

quote:

quote:

quote:

bence esn kodu ile almak daha iyi

bencede

oo buralara hiç uğrarmıydın
    konu yokt heralde düzgün

uraşmıorum

uğraşma kas sen

peki patr10

ee sonuçta benim fikrim patr10 olcaz tabi

birde birşey sorucam ş bedava pre topiclerinden pre alsam charım banlanırmı?

• 2 AYRI HESAP ACTIM 1 CISINDE 1 GUN BEKLEDIM 50 KERE DENEDIM KOD GELMIYOR .. KREDI KARTI EKSTRELERI VE KIMLIK FOTOKOPISINI ISTEDIKLERINI BELIRTTILER..
    2 CI KREDI KARTIMDA DA AYNI OLAY OLDU VE ALAMADIM..
    KREDI KARTLARIM BONUS CARD (GARANTI)

HIC BIR SEY YAPAMIYORUM BI YARDIM EDIN ?
  • ben ban yiyeli 1ay oldu ve şimdi 3 hafta daha bekledikten sonra banımı açtırıcam abim üni.den gelicek ve havale edices parayı bu kadar zaman bekledim acaba bişey olur mu yani ban yedikten 1.5 ay sonra yatırıcam parayı kesin açılır deil mi???
  • ben premıum yüzünden ban yemiştim ama şimdi sitedeki ban yazısı kalkmış hala havale şansım warmı??? yatırırsam acılır mı ve bir üstte yazmıştım size ban yedikten 1.5 ay sonra actırıcam banımı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3va3n3sc3nc3 -- 25 Haziran 2007; 14:30:13 >
  • bende de kalkmişti , açılır merak etme
  • theguitarist - cep telefonuna bak ve kartına kayıtlı numarayı yazıcaksın kart hesabındakı cep numaranı bılmıyorsan bankamatıklerden gıdıp bılgılerı guncelle kısmından cep numaranı değiştirebilirsin clickbuy cep tlf numaranı bu yüzden kabul etmiyor olabilir

3va3n3sc3nc3 --- tabi açılır bıldırmen gereklı yatırdığında ve 15 ytl havale ücretide eklenir üzerine onu belirtiyim netten yapabilirsin bu havaleyi ama kartından çekeriz derlerse telefon edip çekim yaptırabilirsin ...
  • ya peki hangi bankaya gidicem bi arkadaşım bankadan hawale yaptırmış 59ytl havale ücreti almışlar bana banka önerebilir misiniz acaba ve banımı açtırmam için gerekenler nelerdir?ve bunu telefonla arıycam ama hani daha ne konusucaımı bilmediim için yardım ederseniz memnun olurum...bu arada bu char bnm deildi bi abimindi oda bilgisayarcısının kredi kartıyla çektirtmişti premıumları... yani bana hangi bilgiler gerekli onları öğrenebilir miyim acaba?
  • ne kadar borcum olduunu da nasıl öğrenebilirim acaba ban yerken 8.95 yaazıordu ama mykolda faturaların tarihini gözden geçir die bi bölüm wardı tıkladım 31 dolar yazıor ama hepsinde yatırmak yazıor onlar yatmış mı demek yatırımam gerekior mu demek
  • ya c&b ye üye olucam herşeyi doğru yazıom adres kısmında lütfen caddenizi girin dio daha önce de başıma geldi bu sadece cadde yazınca oluodu şimdi olmuo ne yapmalıyım başına gelen varmı bu durum ?
  • slm beyler benim bi sorum olacak benim charıma 3 ay önce eniştemin kartından bronz pre almıştım şimdi charı banladılar prenin parasını alamamışlar vede kredi kartını blocklamışar benden 7euro yatırdıktan sonra banımı acacaklarını sölüyolar dün bankaya gittim havale için benden extra 60 euro istediler vede bankada hesabımın olmasını şimdi 7 euro için 69 euro cok zoruma gidiyo bunun başka bi yolu yokmu yardımcı olun pls :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: halil870

ya c&b ye üye olucam herşeyi doğru yazıom adres kısmında lütfen caddenizi girin dio daha önce de başıma geldi bu sadece cadde yazınca oluodu şimdi olmuo ne yapmalıyım başına gelen varmı bu durum ?

türkçe karakterleri ve noktalama işaretlerini kullanma aralarda boşluk bırak mesela no:1 değil no 1 şeklinde yaz...aynı şey benimde başıma gelmişti,dediğim gibi yaptım düzeldi
  • DİREK KONUYA GEÇEYİM..

3 SENEDİR KULLANDIĞIM KREDİ KARTINDAKİ BORCUMU TAMAMEN KAPADIM DÜN..KNIGHT PREMIUM FALAN HEP ONDAN ALIODUM..VE GENELDE HER AY ALIRIM PRE..BU SABAH CLİCK AND BUY SAYFASINA GİRDİM
    YENİ KART EKLEYİP(ARTIK KULLANACAĞIM KART) ESKİ KULANDIĞIM KARTI SİL DEDİM...
    ŞİMDİ ORDA YENİ BİR KART VAR...OTOMATIK OLARAK ALICAK WARSA GECEN AYDAN BU YENİSİNDEN
    ALINIR MI YOKSA ESKI KARTI KAPATTIĞIM WE ONDA BORÇ GÖZÜKÜYOSA CHARIM BAN YERMİ?
    DERDİM BU..YENİ KARTI KOYDUM AMA BU SENİN ESKİ KARTTAN PARA ÇEKİCEKTİK ONU KAPATMIŞIN
    CHARIN BANLANIR GİBİ Bİ DURUM SÖZ KONUSU OLURMU?

CEWAP İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER
  • quote:

Orjinalden alıntı: dream_theater_07

quote:

Orjinalden alıntı: halil870

ya c&b ye üye olucam herşeyi doğru yazıom adres kısmında lütfen caddenizi girin dio daha önce de başıma geldi bu sadece cadde yazınca oluodu şimdi olmuo ne yapmalıyım başına gelen varmı bu durum ?

türkçe karakterleri ve noktalama işaretlerini kullanma aralarda boşluk bırak mesela no:1 değil no 1 şeklinde yaz...aynı şey benimde başıma gelmişti,dediğim gibi yaptım düzeldi

yok be abi yine olmadı yine " Lütfen caddenizi giriniz " dio sinir oldum ya
    Maximum kartla üye olmaya çalışıom

• Menthalion --- beklemekte olan hesapların güncel kartından çekilir o yüzden bir sorun yaşamazsın

halil870 ----- bankandan yada en yakın bankamatikten kayıtlı olduğu caddeye bakabilirsin fatura adresinde ne yazıyorsa onu kabul ediyor ...
  • givenchi bizede bi yardım etsen yarın telefonla arıcam ama ne sorucaımı bilmiorum ve banı açtırmam için neler yapmam gerektiini bilmiyordum birde en az havale parası alan banka hangisi
  • ya arkaadaslar sürekli e mail adresime ulasılamıyo hatası veriyo bu yüzden premium alamıyom yardım plsssssssssssssss
  • saol
  • bişey sorucam ben bugün arıcamda telefonla bnm ban yedi ya charım premıumdan bu chara kayıtlı kredi kartı kapalı kapattırıldı o bnm önümde bir engel olur mu??
  • saygılar
  • 3 gündür telefonuma pin gelmedi arıyorum hep hatları dolu mail attım cevap gelmedi ne biçim şeymiş bu c&b
    bu gün sabah 9 dan beri arıyorum saat 1 oldu hala hatlar dolu bunların vereceği hizmet bu mu
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.