Şimdi Ara

Click & Buy hakkında ko'nın resmi sitesinden açıklama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Click & Buy FAQ

    Genel
    Nasil Click&Buy Hesabi Acabilirim?
    Click&Buy hesabi acmak icin, Click&Buy websitesiwww.clickandbuy.com a gidip, ekranin sol tarafindaki New Registration (Yeni Kayit) linkini secin veya alisveris aninda "Not Registered with Click&Buy? Click here to continue" linkine tiklayiniz.

    K2 Network neden Click&Buy'i kullanmaya basladi?
    K2 Network, musterilerine daima daha iyi odeme yollari sunmaya calismaktadir. Click&Buy tekil erisim noktasindan bircok odeme secenegi sunmaktadir.

    Click&Buy hesabim neden calimiyor?
    Click&Buy sizden bilgilerinizi dogrulamaniz icin onlarla irtibata gecmenizi isteyebilir. Bu islem kimsenin sizin bilgilerinizi kullanmadigini veya kredi kartinizdan izinsiz islem yapilmamasini kesinlestirir. Eger bilgileriniz dogrulanmadiysa, Click&Buy hesabinizi bilgileriniz dogrulanana kadar durdurabilir. Lutfen email'inizi eger bu konuyla ilgili direktifler alip almadiginizi gormek icin kontrol edin. Eger hala Clik&Buy hesabinizla sorun yasiyorsaniz, Click&Buy websitesine gidip help (yardim) menusundeki "Help for Customers" i seciniz.

    Alisveris yapmaya calisiyorum ama yapamiyorum.
    Click&Buy hesabiniz aktif hale gecmeden once yapmaniz gereken ilave islemler olup olmadigini gormek icin, lutfen mailinizi kontrol ediniz. Eger hala Clik&Buy hesabinizla sorun yasiyorsaniz, Click&Buy websitesine gidip help (yardim) menusundeki "Help for Customers" i seciniz.

    Click&Buy hesabimla problem yasiyorum, nasil yardim alabilirim?
    Eger odeme secenegizle ilgili problem yasiyorsaniz, lutfen Click and Buy'in musteri destek hattini +90 212 414 2797 arayiniz. Turk musteri hizmetleri yetkilileri, odeme sorunlarinizda yardimci olacaklaridir. Bu yetkililerin sadece fatura ve odeme konularinda yardimci olup oyun konusunda size yardim edemeyeceklerini lutfen unutmayin. Oyunla ilgili problemler icin lutfen Knight Online musteri destek hattiyle irtibata geciniz.

    Click&Buy ne gibi odeme secenekleri sunuyor?
    Click&Buy bir cok odeme secenegi sunmaktadir. Bu bizim bir sozumuz degildir, lutfen asagida Click&Buy'in bu konuda ne dedigini okuyunuz:

    "Click&Buy, Click&Buy hesabinizda odenen miktara erisim yapildiginda, toplanan parayi deposit eder. Click&Buy normal olarak tutari sizin verdiginiz kredi karti veya debit kartindan ayda bir kez debit yapar. Telefon faturasindan odeme gibi, odeme secenekleri sistemimize surekli olarak ilave olmakta ve sizin hizmetinize yakin gelecekte girmesi saglanacaktir. Tercih ettigihiniz odeme secenegini kayit esnasinda belirtirsiniz. Hesabinizi yonettiginiz "My Account" bolumunden, istediginiz zamanda, tercih ettiginiz odeme yolunu degistirebilir ve banka bilgileriniz gibi bilgileri guncelleyebilirsiniz.

    Eger buyuk hacimli pahali tekliflerden yararlanmak istiyorsaniz, on odemeyi debit yapacagiz. Click&Buy tarafindan daima email yoluyla onceden haberdar edileceginizden emin olabilirsiniz.

    Yasadiginiz ulkeye gore, Almanya disinda yasayan musterilerimize alternatif odeme secenekleri sunulabilmektedir. Eger Almanya disinda yasiyorsaniz ve daha fazla bilgi istiyorsaniz, lutfen Servis Departmanimiza butun sorularinizi gonderiniz."

    PayPay yerine neden Click&Buy'i secmeliyim?
    PayPal ile yapilan anlasmamiz geregi, yuksek risk tasiyan ulkelerde PayPal secenegi sunamiyoruz.







  • Yararlı ve akıllardaki bir çok soruya cevap veren bir topic. Çok teşekkür edrim.
    Dikatli ol.
    Bir süre sonra allta şöyle postlar okursan ciddiye alma.
    Bu alıntı. Sen yazmamışsın emeğe EMEĞE SAYGI
    Böyle bir post okursan ciddiya alma arkadaşım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarriorBladeTR -- 23 Temmuz 2006; 0:52:03 >
  • Evet bu bir alıntı ama oyunda okdar beygir varki daha knightonline ın stesine girip ne oluyo bitiyo haberdar değil. Bu arkadaş önceden görmüş ve yazmış saolsın...
  • click and buy kalkmıyacak heralde...böyle bir açıklama ytazdıklarına göre :S
  • quote:

    Orjinalden alıntı: WarriorBladeTR

    Yararlı ve akıllardaki bir çok soruya cevap veren bir topic. Çok teşekkür edrim.
    Dikatli ol.
    Bir süre sonra allta şöyle postlar okursan ciddiye alma.
    Bu alıntı. Sen yazmamışsın emeğe EMEĞE SAYGI
    Böyle bir post okursan ciddiya alma arkadaşım.



    ztn ilk baslıgı acıklıyo alıntı oldugunu konun resmi sitesinden acıklama diye soylemis nese benden once koymusun foruma tesekkrler
  • eyw. yardım amaçlı koydum..Knightın sitesini takip etmiyipte ben fanıyım diyen bir sürü velete yardımcı olayım die
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.