quote:Orijinalden alıntı: trplayer quote:Orijinalden alıntı: wWwMmM quote:Orijinalden alıntı: trplayer Hoş geldiniz arkadaşlar ehe abi ne yabiyosun nassın arkadaşım iyiyim teşekkür ederim. Çok güldürdün beni . ehe yazmış sınya arkadaşım sende beni güldürdün sınya nedir
quote:Orijinalden alıntı: Hatsune Miku quote:Orijinalden alıntı: trplayer quote:Orijinalden alıntı: wWwMmM quote:Orijinalden alıntı: trplayer Hoş geldiniz arkadaşlar ehe abi ne yabiyosun nassın arkadaşım iyiyim teşekkür ederim. Çok güldürdün beni . ehe yazmış sınya arkadaşım sende beni güldürdün sınya nedir bu gece şow yapıyoruz komedi şow . Hoş Geldin arkadaşım sınya alt satıra kaymış yerler buz tutmuş
quote:Orijinalden alıntı: trplayer quote:Orijinalden alıntı: Hatsune Miku quote:Orijinalden alıntı: trplayer quote:Orijinalden alıntı: wWwMmM quote:Orijinalden alıntı: trplayer Hoş geldiniz arkadaşlar ehe abi ne yabiyosun nassın arkadaşım iyiyim teşekkür ederim. Çok güldürdün beni . ehe yazmış sınya arkadaşım sende beni güldürdün sınya nedir bu gece şow yapıyoruz komedi şow . Hoş Geldin arkadaşım sınya alt satıra kaymış yerler buz tutmuş