Şimdi Ara

Clear Men Hızlı Stil Şampuan Kullananlar :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
28.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • öneri tavsiye varmı günlük yıukıyorum emcburen bende arkadaşlar acaip yağlanıyor birde sadece fönle şekil veriyorum doğal kaliteli bir waxla bir şampuan önerirmisiniz bu arada yumurta gibi açıldı kafa
  • quote:

Orijinalden alıntı: LINKIN PARK

Icerigini bilmiyorum ama sekillendirici sampuanlarda genelde formaldehit vardir ve bu madde sac doken bi maddedir.

Sigaradada varmış bundan pakette yaziyor ne ise yariyor bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rosso Scuderia

quote:

Icerigini bilmiyorum ama sekillendirici sampuanlarda genelde formaldehit vardir ve bu madde sac doken bi maddedir.

Tam olarak ne işe yarıyor bilmiyorum ama laboratuvarda formaldehitle çalışırken eldiven kullanıyorduk. Zehirli bir madde olduğu kesin insan vücudu için.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rosso Scuderia

quote:

Tam olarak ne işe yarıyor bilmiyorum ama laboratuvarda formaldehitle çalışırken eldiven kullanıyorduk. Zehirli bir madde olduğu kesin insan vücudu için.

Zaten ölecez sıkıntı yok o zaman

• Ben bi ara kullandım bu clear dan tam geçen sene bu zamanlardı sıcak diye halıyı falan kaldırmıştık her gün parkeleri süpürüyordum her tarafa saçım dökülüyordu.
  • Clear=saç dökülmesidir benim için 1 yıldan fazla kullandım allahtan hemen değiştirdim gözle görülür biçimde bayağı saçım dökülüyordu h&s kullanıyorum günde en fazla 10-20 tel dökülüyordur belkide daha azdır Clear'da 3 katı falandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 22 Temmuz 2014; 18:53:49 >
  • Kepek probleminde işe yarar tek şampuan sanırım bu. Head & Shoulders'tan tutun saç dökülmesine karşı olduğu söylenen Bioblas gibi markaları, doğal zeytinyağı içerdiğini söyleyen markaları bile denedim hepsi saçımı rezil hale getirdi. Dökülmeye karşı şampuan dedikleri şampuanlar saçımı daha çok döktü. Clear bir iki kullanımda dahi fark yaratıyor. Çok büyük bir farklılık olmazsa sanırım şampuanımı bir daha değiştirmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnussen -- 22 Temmuz 2014; 18:51:21 >
  • Şuanda clear kullanıyorum.Saçım 1 ün sonra yağlanıyor evden çıkmadığım için yıkamıyorum.Ama kokusu 3-4 gün sürüyor.Çok güzel kokusu.
  • Kac senedir clear kullaniyorum daha kafama farkli sampuan surdumu hatirlamam.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.