Şimdi Ara

Claude Code artık interaktif diyagram ve şemalar ile sohbet ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Claude Code artık interaktif diyagram ve şemalar ile sohbet ediyor
    Yapay zekâ modellerinin geleneksel yöntemlerin işlerini elinden alması süreci devam ediyor. Claude Code modeli kısa süre önce duyurduğu Cobol yenileme aracının ardından bu kez de hareketli diyagram ve şablonları duyurdu.

Claude Code artık hareketli

Beta olarak kullanıma açılan bu özellikle kullanıcılar; yazılım mimarileri, iş akış şemaları ve proje kontrol listeleri gibi içerikleri yalnızca bir istek cümlesiyle anında görsel ve etkileşimli biçimde elde edebiliyor.

Ayrıca Bkz.Claude Code Cobol kodlarına el attı, IBM 26 milyar dolar değer kaybetti

Sistemin dikkat çekici yanı, üretilen her görselin konuşma akışının içinde anlık olarak işlenmesi ve kullanıcının ekstra bir araç ya da uygulama açmasına gerek kalmaması. Bu durum, Claude'u yalnızca bir metin asistanı olmaktan çıkararak gerçek anlamda bir üretkenlik platformuna dönüştürüyor.

Diyagramlar statik bir görüntü olarak değil, tıklanabilir, sürüklenebilir ve veri girişine duyarlı HTML bileşenleri olarak sunuluyor. Kullanıcı bir kontrol listesinin şablonunun kutularını işaretleyebiliyor, bir termostat diyagramında kaydırıcıyla sıcaklık bölgesini ayarlayabiliyor ya da bir MVVM mimarisi şemasındaki katmanlara tıklayarak anlık açıklama talep edebiliyor.

Yeni özellik nedeniyle Flowchart ve diyagram aracı olarak milyonlarca kullanıcıya sahip Miro ve Lucidchart, kullanıcıların bu işi artık ayrı bir sekme açmadan halledebilmesiyle trafikten pay yitirebilir. Hızlı şablon üretimi konusunda güçlü olan Notion AI ve Canva da benzer bir baskıyla karşı karşıya. Piyasa aktörleri için işler giderek zorlaşıyor.

• isterse canlı sohbet etsin 20 dolar üyelik alıyorsun 2-3 sohbette kota bitiyor 1 hafta beklemeside cabası , günlük kota koy bari 1 hafta niye bekletiyorsun ! resmen para tuzağı ! Millete şunu yaptık bunu yaptık sonra bir bakıyorsun müşteri desteğinden msj bile gelmiyor ayda 5-6 kere anca kullanabildim!

• Ne büyük gelişme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• interwap kullanıcısına yanıt

Aynen öyle çok saçma bir olay birde bir dosya attım Something went wrong with this response, please try again. tekrar yolladım yine hata tekrar yolladım yine hata ve kota bitti geçmiş olsun kullanamadım bugünde :) müşteri desteğine defalarca yazdım cevap vermediler

M.Kemal Atatürk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.