Şimdi Ara

Classic 3 sıfır Fiyat hareketleri (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
1
Favori
9.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ankaraopis araç satmıyor.cunku aralıkta gelmeyecek dedi.. Ocak'ta gelecekmiş gelirse oda zamlı fiyat olacak..Umarım öyle olmaz.Ama bence de öyle.Reklamlarında bile ne diyor opel "Yetişen kazanır" sınırlı bri kampnaya olması lazım.aralıkta ndireceklerini sanmam.Cunku arac gelmeyecek...Son parti bu gelenler.Sonra ocak.. (ama umarım yanılırım.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorunmeyenadam

sayın denizsenturk

ankaraopis araç satmıyor.cunku aralıkta gelmeyecek dedi.. Ocak'ta gelecekmiş gelirse oda zamlı fiyat olacak..Umarım öyle olmaz.Ama bence de öyle.Reklamlarında bile ne diyor opel "Yetişen kazanır" sınırlı bri kampnaya olması lazım.aralıkta ndireceklerini sanmam.Cunku arac gelmeyecek...Son parti bu gelenler.Sonra ocak.. (ama umarım yanılırım.)

çok teşekkürler, ben sedan 111.yıl la hb arasında kaldım da, beklemem o yüzden, hala da bi karar verebilmiş değilim, bayi corsa 111.yıl astra 111.yıl sedan ve classic dizel arasından birini seçin size uygun olur dedi ama karar verebilmek çok zor

• quote:

Orijinalden alıntı: denizsenturk

quote:

Orijinalden alıntı: gorunmeyenadam

sayın denizsenturk

çok teşekkürler, ben sedan 111.yıl la hb arasında kaldım da, beklemem o yüzden, hala da bi karar verebilmiş değilim, bayi corsa 111.yıl astra 111.yıl sedan ve classic dizel arasından birini seçin size uygun olur dedi ama karar verebilmek çok zor

eğer araca genellikle ailecek binecekseniz sedan alın bagaj filan sorun olmasın ama genelde tek kişi kullanacaksanız gerek yok sedan a corsa yı ise hiç düşünmeyin astra ile aynı fiyatta olduğu için

• 2. elleri ne durumda diye bir bakayım dedim işte sonuç 2010-2011 model 1.3 normal vites dizel astra classicler

Classic 3 sıfır Fiyat hareketleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dealers of GM

tırtılcık, mail adresin var mı ?

yaz dostum whyimmortal@mynet.com sana özel mesaj ve e mail attım ama ulaşmadı galiba cep numaramı da vermiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tırtılcıkk -- 28 Kasım 2010; 13:41:52 >
  • 15500 km kullandigi arabaya sifirindan pahali fiyat bicen, Odunpazarli :P yurdum insanina ne demeli ?
    arkadaslar su ucuk fiyat isteyenlerle pazarlik yapan oldu mu hic ? kaca dusuolar acaba cok merak ettim...
  • fiyatlar 30 Aralık'a kadar düşmez , zaten araç bulunurluk sıkıntı...
  • arkadasşar konya opelde bı tane beyaz vardı 1.3dızel hb
    ben ayırtıstım kendıme ama 34700 e ankaradan alınca ıptal ettırdıgım araba kalmıssa bıde ona sorun ıstersenız
    35.800 dıyordu
    35.500 son olur dedmişti
  • classic III ' ün üretimi ne kadar devam edecek bilginiz var mı.marta kadar fiyatlarda ne kadar değişim olur bilginiz varsa paylaşabilir misiniz

teşekkürler
  • Classic 3 ün üretimi birkaç yıl daha devam edecek dedi bayi bende Opel corsa alırken son anda astra da karar kıldım. 1.3 tdi konfor paketi 35,500 e aldım. Gerçi şu anda gördüğüm 35 000 e anlaşanlar var.
  • nerden aldın Kayberk ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetkry

classic III ' ün üretimi ne kadar devam edecek bilginiz var mı.marta kadar fiyatlarda ne kadar değişim olur bilginiz varsa paylaşabilir misiniz

teşekkürler

BAYİNİN SÖYLEDİĞİNE GÖRE 2015 YILINA KADAR CLASSİC III LERİN ÜRETİMİ DEVAM EDECEK..
  • Denizli bayinden Nasıl fiyat iyi mi.
  • kayberk,

doğru 35.000 TL ye alanlar var ancak artık araba kalmadı o yüzden fiyata bir şey diyemicem...Ama biraz daha pazarlık etsen en azından 100 - 200 düşürebilirdin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: evil7

1.3 cdti easytronic icin fiyat alan var mi? paylasabilirseniz sevinirim.

Temmuzda, Astra Classic , 1.3 CDTI, Easytronic, 39.000TL karter dahil anahtar teslim
  • şanlıurfa gapel aralıktan sonra 2.500 lira artış olacağını söyledi
  • Astra Classic , 1.3 CDTI, Easytronic, 37.250TL istanbul
  • sayin optimizer 37.250 yeni bir rakam mi? Hangi ayda aldiniz?
  • Evet yeni bir rakam.

Bu arada kendi alığım bayide dahil hiçbir bayide araç bulamıyorum. Bir arkadaşımada almayı düşünüyoruz. Elinde araç olan bayii bilen var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Optimizer -- 20 Aralık 2010; 22:19:56 >
  • Bende aynı şekilde arıyorum ama bulamıyorum. 2500TL zam gelecek diyor bayiler. Ocak ayında da 40bin TL kesinlikle vermem bu arabaya. Herhalde eskisi gibi satabileceklerini düşünüyorlar bu fiyattan ama ben almaktan vazgeçerim bu durumda. Başka alternatifler devreye girer.
    quote:

Orijinalden alıntı: Optimizer

Evet yeni bir rakam.

Bu arada kendi alığım bayide dahil hiçbir bayide araç bulamıyorum. Bir arkadaşımada almayı düşünüyoruz. Elinde araç olan bayii bilen var mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.