Bildirim
Clash Royale (Supercell) [ANA KONU] (28. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Turnuva isimi ve şifresi bulabileceğim bir yer var mı turnuvalara katılmak istiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siyah sancak klanına girersen orası baya hareketli bir klan.
Kupam 2200 başka bir yolu yok mu
Diğer yol rozetmen gibi youtube hesaplarını takip etmek. Şimdi klanlar iyice rekabete girdi. İlk 200'e girmek için en az 2400 kupa istiyorlar.
İki kere hakkımı yediniz bu klanda. Çocuk gibi iş yapıyorlar.
Merak edenler için yazayım
Sürekli bağış yapan birisi olmama rağmen bi kaç günlüğüne telefonum arızalandı ve oyuna giremedim. Hemen attılar klandan normal karşıladım. Tekrar katıldım klana neden attıklarını sordum bağış sebebiyle dediler ses etmedim. Daha bağış yapmaya fırsatım olmadan bi kaç saat içinde (kimse istek atmamış) tekrar atıldım.
Nickin neydi
Teşekkürler,Faydalı Bir Paylaşım Olmuş. -
Arkadaşlar oyunu daha önce Android üstünden oynuyordum, fakat telefonum bozuldu hiç bir şekilde açılamıyor. Şimdi ise ios işletim sistemine geçtim, oyunun bilgilerini nasıl aktarabilirim ? -
quote:
Orijinalden alıntı: oyuncu11790
Arkadaşlar oyunu daha önce Android üstünden oynuyordum, fakat telefonum bozuldu hiç bir şekilde açılamıyor. Şimdi ise ios işletim sistemine geçtim, oyunun bilgilerini nasıl aktarabilirim ?
Bluestacks programını indirin. Gmail hesabıyla oyuna giriş yapın. Daha sonra ayarlardan aygıtı ilişkilendir deyip, bu eski cihazı seçin. iOS telefondan da aynı şekilde ayarlar > aygıtı ilişkilendir > bu yeni aygıt deyin. Size kod verecek o kodu girince oyuna bağlanırsınız. Ancak bu işlem sadece bir defa bir cihaza oluyor. Yani telefonu değiştirirseniz sadece androidden oynarsınız. -
Arkadaşlar merhaba.
Oyuna başlayalı yaklaşık 1 hafta oldu.
http://clashroyale.wikia.com/wiki/Archers sitesinden öğrendiğim kadarıyla seviye 1 okçuların hasarını 41 olarak gösteriyor. Benim tam olarak öğrenmek istediğim şu:
Okçular kartını oynadığımızda alana 2 tane okçu çıkarıyor. Bu 41 hasar puanı 1 okçunun hasar puanı mı? Yoksa alana çıkan 2 okçunun toplam hasarı mı? -
Beyler Hepinizi The Türk klanıma bekliyorum
1
Oyunu ilk çıktığında bir süre oynamıştım. 2400e kadar çıkmıştım 6. Seviyedeyken. Sonra zaman yetersizliğinden bırakmak zorunda kalmıştım haliyle bayağı geri kaldım öyle olunca. Şuan 2000 civarı kupa ve 8. Seviyeyim. En kısa sürede açığı kapamak istiyorum tabi bunun için aktif bir klan arıyorum. Klan ismi vs bırakırsanız konuyu takipte olacağım.
quote:
Orijinalden alıntı: Zeadia
Oyunu ilk çıktığında bir süre oynamıştım. 2400e kadar çıkmıştım 6. Seviyedeyken. Sonra zaman yetersizliğinden bırakmak zorunda kalmıştım haliyle bayağı geri kaldım öyle olunca. Şuan 2000 civarı kupa ve 8. Seviyeyim. En kısa sürede açığı kapamak istiyorum tabi bunun için aktif bir klan arıyorum. Klan ismi vs bırakırsanız konuyu takipte olacağım.
Edep Yahu !!! klanına gelebilirsin, forumdan gelende var hocam. -
quote:
Orijinalden alıntı: neto_
quote:
Edep Yahu !!! klanına gelebilirsin, forumdan gelende var hocam.
Başvurdum ama reddedilmiş. Davet atar mısın Ocylla #29QLLP
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CDDF4778 -- 17 Ekim 2016; 10:24:54 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
Davet ettim, bağışınız 2000'in altında olduğu için reddetmişler. Klanda, kupadan çok bağışa önem veriyoruz. Gelişmek için bağış şart :) Hoş geldin hocam.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Davet ettim, bağışınız 2000'in altında olduğu için reddetmişler. Klanda, kupadan çok bağışa önem veriyoruz. Gelişmek için bağış şart :) Hoş geldin hocam.
Düşük olmasının sebebi şimdiye kadar sadece küçük bir polonya klanında bulundum pek aktif değildi başka klanda bulunmadım ondan kaynaklı açıklamasını klandan da yaptım. Teşekkür ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Oyuna yeni basladim.suan icin surekli mac yapip kupalarimi yukselteyim mi yoksa guclenip oyle mi arenada yukseleyim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Elite turks isimli klanda yöneticiyim arkadaşlar ..bu klanı inceleyin bugün bağış üzerine kurulmuş bir klan ve bağışı yüksek arkadaşları bekliyoruz ..yaş ortalaması yüksek ve seviyeli bir klanız..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X