Şimdi Ara

Clash of Clans Soru-Cevap (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.956
Cevap
55
Favori
176.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayır sadece klan kalesinde asker var ise savunmaya katılıyor.
  • Bir kere saldırıp kaybettiğimiz birine bir daha saldıramıyormuyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saldiramiyorsunuz.

• 45 levelim laboratuvar daki askerlerim 1 hafta içinde köy binasi 7 ye göre maksimum olacak günün büyük bir kısmı online nim Savunmalari her geçen gün artirmaya özen gösteriyorum 3 iscim var 3 hafta içinde 4 olcak belki 5. Ye para yatiririm bağış yapmayi seven gerçekten güçlü ve bol sohbetli bir klan ariyorum

• Kısa sürede bedeva gem almak istiyorum tavsiyeleriniz nedir ?

• 5-10 gündür oynuyorum oyunu.şuan 24levelim 925kupa puanım var.köy binası 2 gün sonra 6. seviye olacak.keşke oyuna başlamadan bu konuyu okusaydım.acemice hareketler yaptım ve gereksiz şeyler yüzünden gelişmem şuan çok yavaş.burada okuduklarım sayesinde düzeltmeye çalışıyorum.herkese teşekür ederim.
  • Bu game center ne oluyor? Hesabım facebook ve gmail ile bağlı acaba uygulama silinirse vs. durumlarda hesabıma nasıl erişirim?

• Merhaba 3 sorum var:

1: Lig atladıkça karşıma gelicek rakipler yine benim seviyemde mi olur?
    Ben suan 13 lvl im ve bronz 2 deyim. Daha da yükselebilirim ama eğer mesela bronz 1 de gelicek rakipler yüksek level olursa onlarla karşılaşmak istemiyorum.

2: Çogu resimde goruyorum inşaatçı 4 tane yazıyor ben de ise 2 tane var suanda ve sadece yeşil taş ile alınıyor. Bu 4 e getirenler yeşil taş mı kullandılar yani TL vererek taş mı aldılar yoksa baska yolu var mı?

3: Herkes diyor, duvarları yukseltmeden köyü geliştirme. Ben de 3. seviye köy vardı 4 yapıyorum onu suanda 12 saati kaldı. Duvarlar ise 2-3 karışık seviyede. Artık geliştirmiyim o zaman köyü ve savunma, kaynak mı geliştiriyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korhan4045 -- 26 Şubat 2014; 16:26:48 >
  • Yeşil gemlerden nasıl elde edebilirim? Para vermek istemiyorum oyuna var mı bir yolu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alcest kullanıcısına yanıt
    Oyundaki engelleri kaldırarak çalı, ağaç gibi ve görevleri yaparak.
  • pussaq kullanıcısına yanıt
    Gmail ile bağlı ise sorun olmaz. Androidde gmaile bağlıyorsunuz iosta game centera.
  • Öyle bir şey mümkün değil.
  • korhan4045 kullanıcısına yanıt
    Merhaba

1: Rakipler kupaya göre belirleniyor yüksek kupalarda güçlü rakipler olur bronz gibi liglerde sizin seviyeleriniz olur.

2: Oyuna para vermeden 3. inşaatçıyı almak mümkün. Oyunun başında verilen taşları azami şekilde harcar gerisine dokunmaz iseniz 1250 kupanız olduğunda oyun size 250 taş veriyor ve taş sayınız 3. inşaatçıya yetiyor. 4. inşaatçıda görev yapılarak alınabilir ama inanın aylar aylar sürer. Eğer oyunu ciddi şekilde oynamayı düşünüyor iseniz para verip inşaatçı almanız daha mantıklı olacaktır zaten başka bir şeye para harcamanız gerekmiyor oyunda.

3: Şimdi köy binasını geliştirmenin mantığını anlatayım ilk önce. Köy bina seviyenize göre rakipten ganimet alırsınız. Köy binanız 5 iken 3. seviye köy binası olan birisinden çok az ganimet alırsınız. Mantık bu savunma binalarını duvarları geliştirmeden köy binasının geliştirilmesini tavsiye etmiyoruz.

• mustafaceylan kullanıcısına yanıt
    Rica ederiz, varsa bir sorunuz çekinmeden sorabilirsiniz.
  • Haroeris kullanıcısına yanıt
    Çok tesekkurler cevaplar için :) Malesef başlardaki taşları harcadım, artık ağaçlardan gorevlerden falan kasıcam ancak.
    Dert etmeyin halledersiniz artık ağaçlardan 4-5-6 gibi yüksek sayıda taş çıkıyor 10 tane ağaçtan 6 taş çıksa 60 taş etti bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerfarukozt06

45 levelim laboratuvar daki askerlerim 1 hafta içinde köy binasi 7 ye göre maksimum olacak günün büyük bir kısmı online nim Savunmalari her geçen gün artirmaya özen gösteriyorum 3 iscim var 3 hafta içinde 4 olcak belki 5. Ye para yatiririm bağış yapmayi seven gerçekten güçlü ve bol sohbetli bir klan ariyorum

Kardesim ARMAGEDDON klanina gel bağış ve sohbeti iyidir. Yas sınırı vardır +18.

• Haroeris kullanıcısına yanıt
    15 civarı ağaç var suan haritamda bunları kaldırınca tekrar yenileri geliyor mu?
    Evet belirli bir sürede teker teker çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haroeris

Dert etmeyin halledersiniz artık ağaçlardan 4-5-6 gibi yüksek sayıda taş çıkıyor 10 tane ağaçtan 6 taş çıksa 60 taş etti bile.

ağaçlardan nasıl taş elde ediliyor.benim bu konuda bir bilgim yok.yoksa ağçları kaldırıncamı çıkıyor.görevlerde ağaçkarı,kayaları kaldırma görevi vardı.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.