Şimdi Ara

Clash of Clans Soru-Cevap (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.956
Cevap
55
Favori
176.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hesapları değişeceksiniz başka türlü zor
  • Arkadaşlar neredeyse 3 yıllık bir klanız 7-8 kişilik bir kemik kadromuz var bu arkadaşlarla hiç ayrılmıyoruz klanımızı büyütmeye çalışıyoruz fakat +100 kimse gelmiyor gelen de hemen çıkıyor. Klana nasıl düzgün sağlam oyuncu toplayabiliriz globalde genellikle yeni başlamış yada acemi oyuncular oluyor bu yüzden globale bakmıyoruz artık çok nadir düzgün oyuncu çıkıyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • Arkadaşlar iphone telefonumdan oynuyordum oyunu sonra android tablette de oynamaya başladım tabletteki hesaptan silmek istiyorum olabilir mi?
  • 6 Seviye klanıma bekliyorum arkadaşlar. KB lv fark etmez, seviyeli bir ortamımız vardır. 43 player olup 25+ sı aktif oyun oynamaktadır. Klan her daim savaş yapmakta ve bağışlar genelde doldurulmaktadır.

Savaş tecrübesi önemli değildir.

Gelmek isteyenler pm

Not: 10+ kişi 100 seviye üzerindedir.
  • 88 level hesabim 90 tlye satiliktir savunma fulldur isteyen pm atsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mavi Buz

Arkadaşlar neredeyse 3 yıllık bir klanız 7-8 kişilik bir kemik kadromuz var bu arkadaşlarla hiç ayrılmıyoruz klanımızı büyütmeye çalışıyoruz fakat +100 kimse gelmiyor gelen de hemen çıkıyor. Klana nasıl düzgün sağlam oyuncu toplayabiliriz globalde genellikle yeni başlamış yada acemi oyuncular oluyor bu yüzden globale bakmıyoruz artık çok nadir düzgün oyuncu çıkıyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

olabildigince kupa kasın zaten levelleriniz yüksek sanırım sampiyon ve usta lig civarında takılın sonra globalden cok daha kolay adam toplayabilirisinz
  • FTH88 kullanıcısına yanıt
    Hocam oralarda da ganimet bulamıyoruz ben 123 levelim mesela bronza kadar iniyorum. Klanda çoğu kişi de gümüşte geziyor.
  • Ganimet kasmak icin bot varmis kullanan varmi pc ye yukleyip arka planda otomatik kasiyomus kullanirsak sıkıntı olur mu

• Ya ben oyunu yıllardır oynuyordum. Sildim 7 8 ay oldu şimdi yeniden geri döneyim dedim. Oyunu yükledim google play hesabımla bağlandım ama sıfırdan açtı. Benim hesabım nerde nasıl girebilirim?

• VincentCorleone kullanıcısına yanıt
    Milletin gözüne soka soka kullanmazsan sıkıntı olmaz.
    Bazı tipler youtube kanalına video falan paylaşınca şikayet vs ediliyor ve ban yiyorlar.
    Sakin sakin kimseye çaktırmadan kullan şikayet olmazsa sıkıntı da olmaz.
    Ama riski sıfır demiyorum yanlış anlaşılmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fortescue

Ya ben oyunu yıllardır oynuyordum. Sildim 7 8 ay oldu şimdi yeniden geri döneyim dedim. Oyunu yükledim google play hesabımla bağlandım ama sıfırdan açtı. Benim hesabım nerde nasıl girebilirim?

Bağlandığınız aynı Google Play (gmail) hesabı değil demek ki. Ya da korkarım ilk yüklemenizde gmail hesabınızı oyuna bağlamadınız.
  • +70 Klana buyurun. TURK SANCAGİ
    KLAN 3 LEVEL
    KLAN ACIKLAMASI SAVAS BARIS KARDESLİK DOSTLUK ANA KURALDIR.500 BAGIS BÜYÜKLÜK 1500 BAGIS YL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lielife7

quote:

Orijinalden alıntı: Fortescue

Ya ben oyunu yıllardır oynuyordum. Sildim 7 8 ay oldu şimdi yeniden geri döneyim dedim. Oyunu yükledim google play hesabımla bağlandım ama sıfırdan açtı. Benim hesabım nerde nasıl girebilirim?

Bağlandığınız aynı Google Play (gmail) hesabı değil demek ki. Ya da korkarım ilk yüklemenizde gmail hesabınızı oyuna bağlamadınız.

Hesabımı bağladım şu an. Demekki en başta bağlamamışım. Neyse sıkıntı değil dönmem geri olur biter sağolasın

• Arkadaşlar ben kendi telefonumu(android) kırdığımdan dolayı yeni apple telefonumdan coc yüklücem ama hesabıma nasıl devam edicem? cihaza bağla ile yapıcam dicem ama nasıl olucak? evde bluestacks var onun ile yapabilir miyim
  • encobaskan37 kullanıcısına yanıt
    bluestack ile telefonda oynadıgın köyün bağlı oldugu gmaili gir köyü aç sonrasını biliyosundur kodu ios cihazda girerek aktarma yaparsın artık hem gmail hemde gamacenter ile köye bağlanabilirsin aktarma işlemi 1 kere yapılabilir
  • Androidde 2köyüm var 2 köy arasında geçiş yapamıyorum internet vodafone 3g ile yapamıyorum wifi bağlanınca hiç bir sorun yok geçiş yapamadım yavaş bağlantı sebep olabilirmiş hemen ookla ile hızı ölçtüm 9mbps çıktı sonrasında defalarca denedim sonunda oldu gmaili seçiyorum yeşil halka dönüyor kapanıyor hiç bişey olmuyor 3g ile köy geçişi işkence oldu sanki arabanın kontağını çeviriyorum araba silkeleniyor çalışmıyor gibi bişiy telefon galaxy s4 hat vodafone sorun neyden kaynaklanıyor olabilir? 3g ile köyler arası geçişi 1 kerede yapmak istiyorum 30-40 denemede anca geçiyor!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: 45cagdas45

bluestack ile telefonda oynadıgın köyün bağlı oldugu gmaili gir köyü aç sonrasını biliyosundur kodu ios cihazda girerek aktarma yaparsın artık hem gmail hemde gamacenter ile köye bağlanabilirsin aktarma işlemi 1 kere yapılabilir

Aynen hocam dün aktardım telefonuma. ama şöyle bişey de var kafamda. bu işlem bir kere yapılıyorsa ben hesabımı satmak istediğim zaman nasıl satıcam.
  • köyün iosda androidede aktardın satmak istedin hem gmail hem ios hesabını vericeksin. gmail ile oynadın ios a aktardın 2 hesabınıda vericeksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: BANSHE

Arkadaşlar ben ismimi sinirlenip ASDDGBBSBBDXDDS diye değiştirdim acaba değiştirme şansım varmı bidaha veya googleplay hesabıma bağlı köyü nasıl silebilirim?

İsim değiştirme daha taze bir güncelleme ile sadece "1" defalığına verildi. İsminizde argo, küfür vb kelime olunca değiştiriyorlar ama keyfi isim değiştirme yapılmıyor.

Köy silme durumu da yok. Yani iki sorunuzun cevabı da hayır.

Hesaplar arasında ben de geçiş yapamıyorum bazen. Ama sorunlarımız aynı değil. Ben de genellikle bluestacks'te oluşuyor bu durum. Fakat yine de kendimce bulduğum çözümü söyleyeyim. Uygulama yöneticisinden tümü sekmesine gelip google xxx ismindeki uygulamaların verilerini temizleyince düzeliyor.

Örneğin
    Google Play Store -> Verileri temizle
    Google Hesap Yöneticisi -> Verileri temizle
    .
    .
    .
    Gibi. Sadece verileri temizle diyoruz ama güncellemeleri kaldır vs demiyoruz.

Herkese iyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lielife7 -- 7 Kasım 2015; 1:30:51 >

• + yakınlarda finansbank atmsi bulamadın ayda 3 kere diğer bankaların atmlerinden ücretsiz olarak para çekme imkanı var.
    +Geçen yaz babil.com da her ay 50 tl indirim yaptı kitaplığı doldurdum.
  • 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.