Şimdi Ara

Clash of Clans Hesap Sıfırlama (Apple cihazlar için.) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
96.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ıste ben onu androıd den ıosa gecıste yaptım sımdı tekrar ıosdan androıde gecmek ıcın sıfre almak ıstedıgımde mevcut hesap zaten kullanılmakta dıyor ve sıfre yanı kod vermıyor ne sacma bır durum ya sınırden oyunu sılıcem ne yanı sımdı ıpad mı almak mecburıyetındemıyım ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferman16 -- 8 Haziran 2014; 17:22:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferman16

ıste ben onu androıd den ıosa gecıste yaptım sımdı tekrar ıosdan androıde gecmek ıcın sıfre almak ıstedıgımde mevcut hesap zaten kullanılmakta dıyor ve sıfre yanı kod vermıyor ne sacma bır durum ya sınırden oyunu sılıcem ne yanı sımdı ıpad mı almak mecburıyetındemıyım ben

o zaman dediğim gibi tek çare gmail hesabı ile giriş yapmak ama oda olmuyor diyorsunuz,maalesef aklıma başka birşey gelmiyor
  • sezgın hacı ben ıphone 4s den oynuyorum samsung s4 dekı köyü kod işlemı yaparak aktardıgım zaman köyün üstüne yazılamaz dıyor dedıgın ışlemı yaparsam sıfır bir köyden başlarsam ve tekrar kod ışlemını yaparsam ıphone 4s e köyü aktarabılırmıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk19121912 -- 18 Ağustos 2014; 23:18:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk19121912

sezgın hacı ben ıphone 4s den oynuyorum samsung s4 dekı köyü kod işlemı yaparak aktardıgım zaman köyün üstüne yazılamaz dıyor dedıgın ışlemı yaparsam sıfır bir köyden başlarsam ve tekrar kod ışlemını yaparsam ıphone 4s e köyü aktarabılırmıyım

Evet yapabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam hala geçermili bu durum?
  • denemedim ama sanirim hala gecerli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben oyunu birkaç gündür oynuyorum ve baştan başlasam taşlarımı daha iyi kullanırdım falan diye düşünüp yeni hesap açmaya çalıştım ama başaramadım tabii. İmkansız mıdır ?

• agir psikotik kullanıcısına yanıt
    ilk mesajımdaki yöntemi dene derim,büyük ihtimal işe yarayacaktır.
  • Deneyeceğim, teşekkür ederim.

• Dostum Merhaba benim şimdi bir köyüm var ama köyümün game canter ne şifresini biliyorum nede g mail adresimi biliyorum düşünüyorum hiç apple kimilgiimi degiştirmedim eski cihaz diyince hesap bu köyle eşleşmiyor diyor benim köyü başka hesaba nasıl akatarırım veya başka birşey buna cözümün var mı acaba ? @_Sezgin_
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seky

Dostum Merhaba benim şimdi bir köyüm var ama köyümün game canter ne şifresini biliyorum nede g mail adresimi biliyorum düşünüyorum hiç apple kimilgiimi degiştirmedim eski cihaz diyince hesap bu köyle eşleşmiyor diyor benim köyü başka hesaba nasıl akatarırım veya başka birşey buna cözümün var mı acaba ? @_Sezgin_

Maalesef aklıma birşey gelmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: _Sezgin_

İŞLEM İŞE YARIYOR!!

Arkadaşlar Özer(H.Upmann) ile birlikte uyguladık ve işe yaradı,fakat daha sonra güncellemeler yüzünden etkisiz kaldı.fakat yine bir yöntem mevcut.

Bu işlemi yapmadan önce fotoğraf vs varsa bilgisayarınıza yedekleyin.!!!!!

1.Clash of Clans oyununun üstüne basılı tutun çıkan çarpı işaretine tıklayın size oyun silinsin mi diye sorunca sil deyin,yeni bir pencere çıkacak oyununuz gamecenter'den silinsin mi diyecek tekrar sil deyin.

2.Ayarlar'a girin GameCenter sekmesine girin,hesabınızın üstüne tıklayın ve çıkış yapın.

3.Ayarlardan Genel'e girin,en alttan sıfırlaya tıklayın,Tüm ayarları ve uygulamaları sil e tıklayın.(herşey silinsin.)

4.Herşey Sıfırlandıktan sonra tabletiniz yeniden başlayacak daha sonra cihazınızı kurun fakat GameCenter hesabınızı kullanmayın.Yeni bir GameCenter hesabı oluşturun ve ona giriş yapın.

5.Oyunu yükleyin,eğer eski bir hesap bulundu derse iptal e basın ve yeni hesabınızda güle güle oynayın

Not:Eski köy eski gamecenter hesabınızda kalır,tam olarak silinmez.

arkadaşlar bu oyunu daha öncede oynuyordum....
    sonra iphone 4 ios 6 sürümlü telefonuma yükledim ve game center ile senkronize etmek istedim ama yapamadım nasıl olacak bu iş bilen var mı acaba?

• Deneyen ve olan var mi? Ben game center dan cikis yaptim baska game center la login oldum halen eski koy gozukuyordu. Fakat telefonu sifirlamadan yaptim. Sifirlayinca olacak demek cok sacma geldi? Deneyen yapan var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Def Leppard

Deneyen ve olan var mi? Ben game center dan cikis yaptim baska game center la login oldum halen eski koy gozukuyordu. Fakat telefonu sifirlamadan yaptim. Sifirlayinca olacak demek cok sacma geldi? Deneyen yapan var mi?

İlk mesajdaki işlem eski hocam, ganecenterdan çıkıp oyunu silin, diğer gc hesabınıza girin ve oyunu yükleyin.olması gerekiyor.

• quote:

quote:

Deneyen ve olan var mi? Ben game center dan cikis yaptim baska game center la login oldum halen eski koy gozukuyordu. Fakat telefonu sifirlamadan yaptim. Sifirlayinca olacak demek cok sacma geldi? Deneyen yapan var mi?

İlk mesajdaki işlem eski hocam, ganecenterdan çıkıp oyunu silin, diğer gc hesabınıza girin ve oyunu yükleyin.olması gerekiyor.

Oyle olmuyor. 2 ios cihaz+bluestacks ile yapabildim.

• quote:

quote:

quote:

Oyle olmuyor. 2 ios cihaz+bluestacks ile yapabildim.

Bende işe yaradı.
    Yapabildiyseniz sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cæddy -- 21 Ağustos 2015; 20:50:52 >

• Sıfırlamaka istedikten sonra başka gamecenter üyeliğine gerek yok ki,
    Denemedim ama şunu biliyorum.
    Yeni iPhone aldığım zamanlarda üyelik girişlerimi (App Store, Game Center) Clash ı indirdiğimde başta sıfır köy geliyor, sonra bu hesaba kayıtlı bir hesap bulundu yüklensin mi diye soruyor.
    Burada Hayır dersek eski köy yüklenmiyor ve siliniyor.
  • Commander kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam, uzun süredir oynamıyorum. YGS ve LYS olduğundan dolayı daha da oynamayı düşünmüyorum. Önceden dediğim şekilde yapıyordum ama dediğiniz şekilde de olabilir.

• Arkadaşlar lütfen yardım bi çocukla takas yapcaktık yalan söyledi ama çarı çalamadı cihazı bağla yapmış gmail şifresi falan bende
    benim çar onun telde kayıtlı ya onun o cihazı bağla yı nasıl devre dışı yapabilirim yada onu nasıl atabilirim çara girip duruyo lütfen yardım...

• umut7744 U kullanıcısına yanıt
    Sıkıntılı bir durum geçmiş olsun öncelikle, gmail hesabınızın şifresini değiştirmeyi deneyin derim ancak ios cihazında kullanıyorsa sanıyorum yapabileceğiniz tek şey supercell e şikayette bulunmak.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.