Şimdi Ara

Clash of clans Çalışan son hile

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ClashBot, Android ve iOS cihazları üzerinde popüler strateji oyunu Clash of Clans'ı oynayan fakat yeterli zamanı olmadığı için istediği başarıya ulaşamayan oyuncuların imdadına koşan bir Clash of Clans bot programı. Oyuncuların daha iyi anlayacağı üzere botlar oyunlarda bize haksız kazanç sağlar. Yani oynamadığınız halde sizin yerinize oynayabilen bot, böylece bir çok maden ve kaynak getirisi sağlar ve siz de gelişim sağlarsınız.

Clash of Clans'da bot kullanmak isteyen oyuncuların DENEME SÜRÜMÜ olarak kullanabileceği bot programı sorunsuz olarak çalışıyor ve düzenli olarak güncellenerek varolan ufak problemleri gideriliyor. Elbette bu tür programları kullanmak oyundan banlanmanıza sebebiyet verebilir fakat gözlemlediğim kadarıyla Clash of Clans'ın geliştirici Supercell firması bu konu üzerinde pek hassasiyete sahip değil. Bu programı sizlere sunmadan önce, botun geliştirici sitesi üzerinde gezinerek forumda ban olaylarını araştırdım fakat ClashBot'u kullanarak kimsenin ban yemediğini öğrendim. Yine de böyle bir programı kullanarak banlanmayacağınız garantisini veremem. Eğer indirip kullanmayı planlıyorsanız, sorumluluğun tamamen size ait olacağını unutmayın.

Android bot:http://www.dummysprite.com
    Pc bot:http://boostbot.org
    Deneme sürümüdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forest1224 -- 9 Temmuz 2018; 21:29:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• guncel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Lord405

daha once online oyundan bahsetmedin kardesim.Ki zaten bana kufur etme hakkın yok.

clash of clans single oyun mu bahsetmem mi lazım. gerizekalıyı küfür kabul ediyorsan hayatında küfür duymadın sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the fall of max payne -- 16 Mart 2017; 20:37:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adminler şu elemana el atsın
    Daha Fazla Göster
  • the fall of max payne kullanıcısına yanıt
    burası nir forum sitesi.Büyük ihtimalle kuralları okumamışsın.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.