Şimdi Ara

Clash of Clans Android cihazda iki hesapla oynama.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
36.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle şu an ki hesabınızın köyünüze bağlı olduğuna emin olmamız lazım
    Bunun için köyünüzün sol alt tarafından ayarlara girerek Google+ Girişinin Bağlı olması gerekmektedir.
    Yada cihazınızın menüsünden Google ayarları>Bağlı uygulamalar da Clash of Clans bulunmalıdır.

Sonrasında cihazınızın ayarlar bölümünden hesap ekle diyerek yeni bir Google hesabı eklemelisiniz. Artık cihazınızda iki google hesabı var.
    Android cihazlarda oyuna girerek Google+ Girişi bölümündeki bağlantıyı kesip tekrar bağla diyerek yeni hesabı seçtiğinizde
    'Google hesabınız başka bir oyun hesabı ile çakışıyor' hatasını alırsınız. Bunun çözümü için aşağıdaki adımları takip ediniz.
    Parmağımızı sola kaydırarak gelen sekmeden
    Google play > Uygulamalarım > Clash of Clans Buradan 'KALDIR' Butonuna basarak oyunumuzu kaldırıyoruz.
    Google play > Uygulamalarım > TÜMÜ Sekmesinden Clash of Clans oyununu bulup yanındaki çarpı işaretiyle siliyoruz.
    Tekrar parmağımızı sola kaydırıyoruz gelen sekmede e-posta adresimizin yanındaki aşağı ok işaretinden yeni açtığımız hesabı seçiyoruz.
    Tekrar Clash of Clans Oyununu cihazımıza kuruyoruz.

Oyuna girdiğimizde 1.seviyedeki yeni köyümüz gelir. Sol alttaki ayarlarda Google+ Girişinden bağlantıyı kesip tekrar bağlaya tıklayarak
    Eski köyümüzün bağlı olduğu hesabı seçiyoruz.

Google Hesap Alarmı
    Köy Binası seviye ... ile şef ........... Köyünü yüklemek istiyor musun? Uyarı: mevcut oyundaki ilerleme kaybedilecek.

Gelen bu uyarıya tamam diyerek diğer hesabınızdaki oyununuza geçiş yapabilirsiniz.
    Tekrar yeni köyünüzde dönmek istediğinizde yine aynı işlemleri uygulayarak gelen uyarıya tamam deyin ve gelen pencereye
    'ONAYLA' yazarak yeni köyünüze geçiş yapabilirsiniz. Merak etmeyin Köyünüz zaten hesaba bağlı olduğundan silinmeyecektir.
    Keyifli Oyunlar

Not: Bu yöntem alıntı değildir kendim deneme yanılma yöntemiyle buldum ve %100 çalışmaktadır ancak yaptığınız bazı hatalar nedeniyle
    köyünüzün silinmesinden sorumlu değilim. SeMiH

• ben yanlıs yaptım yeni koyu ekledım tlf da pc de aynı eskı koyumu kurtara bılırmıyım ?
  • L1paranes kullanıcısına yanıt
    Eski köyünü Google+ hesabına bağlamadıysan daha önce kurtaramazsın
  • Oyunu kaldırmanıza gerek yok, veriyi silin demeniz yeterlidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arıyordum zaten nasıl yapıldığını anlatan bir yazı,video veya benzeri bir şeyler sonunda buldum :) Oldu,teşekkür ederim.Bu arada çift hesap kullanımı yasak mı,değildir heralde ?
  • Peki bu yasal mı ?

Yani hesaplarımız sonra askıya alınmasın ?
  • Ben oyunu silince tekrar eski hesabim aciliyor nedendir? Dediginiz gibi yaptim uygulamalarimdan ve tümü kismandan sildim yukledim gene eski hesap acildi. Sifirdan baslamiyo bir turlu. Yardimci olursaniz sevinirim tesekkurler.. @pinhann

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gravity Rush 2 [PS4 ANA KONU]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki bunarın tümünü p c den nasıl yapıyoruz bilen var mı ???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.