Şimdi Ara

Clash of Clans 89 Level Full 2.8B Taşlı Hesap Satılıktır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.youtube.com/watch?v=hIX1YhLmzho Video çekerek tanıttım köyü Son güncelleme:Belediye binası 9 a basıldı 2.685 taş(5 inşaatçı var) ilgilenenler videomun altına yorum bırakabilirler.İYİ OYUNLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elturco11 -- 13 Mart 2016; 18:16:18 >

• Köy binası 9 a basıldı 89 level olduk ve 2738 taş oldu
  • öncelikle selamun aleyküm. kardeş bende youtube kanalı var yaklaşık 395 abone ve 20binde goruntulenmesi vardı ama bazı videoalarımı silmek zorunda kaldıgım için 10bine düştü ama fazla birşey olmaz. kanal yaklasık 1seneliktir emek var yani hakkımla yaptım abonelerimede sorabılırsın.adsenseden bilgilerini girerek youtubeden kazancagın para sana gelir paypal vb gibi kredi kartın varsa paranı ordan cekebilirsin. ayda yaklaşık 20 25tl kazanabılırsın gozune az gibi gelsede aylık diyorum ve hesabı sen alınca kanalı buyutursen parada buyuyecektir emin ol.istersen takas yapabılırz istersen kanl linkinide atarım.. buarada ben adamlıgımı yapıp gmaili veririm kanalı beni herkes danır kimsenin emegimde gozum yoktur.
  • ataumu A kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim gerek yok up up
  • Fiyat olarak ne kadar düşünüyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.