Şimdi Ara

clarionu çok duymaya başladım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

http://www.krcelektronik.com

İyi dersen ben Harman Kordon ve Bose derim sana...
  • harman ses sistemlerinde iyidir.fakat oto sistemlerinde iddiası yoktur.zaten cok fazla ürün yelpazesi yoktur.fakat bose için haklısın oda orjinal arac parcaları üretir.lakin clarion hem orjinal hemde unıversal parcalarda dunyada hatrı sayılır
  • pahalı pahalı diyorsunuz.belkide adam gibi bir ithalatçısı olmadığı için pahalıdır.yüklü ve sürümlü mal alındığında eminimki fiyatı okadar yüksek olmaz.ki pioneerin 2820 modeli 150 usd ise onunda alt modelleri 250 usd den başlasın.en pahalı markaların bile orta gelirli insanlar için alınabilir modelleri vardır.pioneer alacağıma 100 usd fazla verir clarion alırım.ikincisi türkiyenin oto müzik sistemlerinde satış potansiyeli olarak birçok ülkeninde önünde olduğunu düşünüyorum.türkler zevk sahibi insanlardır.keşke murtaş bu açığı farketse ve clarionu getirse.ne iyi olurdu
  • clarion türkiyede var iyi araştırmamışsın.gerçekten kaliteye ve bozulma oranları yönünden dünyada en az yüzdeye sahip bir ürün istersen clarion almalısın xzaten...bende clarion kullanıyorum.Bir ayrıcalık gibi geliyor banasebebi hem herkesde olmaması hemde gerçekten cok kaliteli bir cihaz olması.Eskiden ürünlerinde pek tip ypoktu ama yeni modelleri gayet başarılı.Dxz768rmp kullanıyorum diğer markalarda 24 bit okuyabılen o fiyatta bir alet yokdu zaten...
    ithalatçısı bu
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.