Bildirim
clanımdan memnun değilim köyüme de bi el atarmısınız ss li
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
http://www.clashofclans-tools.com/Layout-3933 aynısını yaptım bakalım sonucları yazarım -
Kardesim saygi, bagiş, ve savaslara cok onem bir klaniz gel istersen bir sure takil duruma gore kalici olup olmadığın belli olur :D İsmi Batarya c.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gel bir dene KRALLAR VADİSİ
geliyorum arkadaşlar ikisini de bir deniyeyim bakalım -
Kardes aktif oldugun surece hic skinti olmaz ama profilinde pek savas yapmiyor gibisin
benim eski clan osmanlı idi kardeş oraya girmeden önce 1800 kupa vardı 1800 ü de aşmıştım girdim gireli 1300 e geriledim adamlar clan savaşlarının hepsini kaybetti yardımlaşma 0 dı o yüzden izle benim profili şimdi clan güzel görünüyor eski halime kısa sürede dönerim clan savaşlarına da girersem gör izle bol bol ülkeme de bi göz at istersen -
quote:
Orijinalden alıntı: Afacan Dennis
benim eski clan osmanlı idi kardeş oraya girmeden önce 1800 kupa vardı 1800 ü de aşmıştım girdim gireli 1300 e geriledim adamlar clan savaşlarının hepsini kaybetti yardımlaşma 0 dı o yüzden izle benim profili şimdi clan güzel görünüyor eski halime kısa sürede dönerim clan savaşlarına da girersem gör izle bol bol ülkeme de bi göz at istersen
Ulke guzel ya :D kb8 vakti yaklasiyor gibi :D duzen konusunda benim koye bakabilirsin :D birsonraki savasta varsin kesin savasini da izlerim :D beni de izle ha klanda adim savas kahramani diye geciyor surekli savas kahramani cikiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
geçen bulduğum düzeni uyguladım köye kimse saldırmıyor şuan :D hatta var yukarda birebir aynını yaptım :D 8 vakti yakındır birkaç ufak pürüz kaldı :D özellikle savaşlarına dikkat edicem bakalım bişeler kaparım bende strateji olarak :D -
quote:
geçen bulduğum düzeni uyguladım köye kimse saldırmıyor şuan :D hatta var yukarda birebir aynını yaptım :D 8 vakti yakındır birkaç ufak pürüz kaldı :D özellikle savaşlarına dikkat edicem bakalım bişeler kaparım bende strateji olarak :D
Ben klan savaslarinda balon kullaniyorum :D ben İnanilmaz bide lawleess balon saldirisi yapariz genelde balonda iyiysen izle derim :D
ben dev büyücü karışık kullanıyorum bazende sade ejderhayla dalıyorum 10 tane ejderha ile köyün durumuna göre :D balonda tecrübem yok izlicem artık -
beni klandan atmışlar kardeş neden attılar anlamadım sürekli aktiftim dahada gelmem ayıp ettiler gerekirse kendim clan kurcam -
quote:
beni klandan atmışlar kardeş neden attılar anlamadım sürekli aktiftim dahada gelmem ayıp ettiler gerekirse kendim clan kurcam
Kardes istek disi askee atmissin sana seslenmisler uyarmak icin cevap vermeyince atmis arkadas cevap verseydin atmazdi
ohoo nerde hani mesaj falan atmamış neyse sağlık olsun -
quote:
ohoo nerde hani mesaj falan atmamış neyse sağlık olsun
Sen istek disi asker attin mi peki abi ?
attımda adam mesela okçu demiş dikkat etmedim dev yolladım 4. seviye daha işine yarar diye bi baktım atmışlar uyarmak için mesaj da atmamış sor bak istersen yaptıkları ayıp
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X