Şimdi Ara

clan level 4

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • clan level 4 de nasl gecilecek bilenler ltf yazabilirmi??



  • Ya neden herkes aklına geleni başlık açıp yazıyor, neden kimse arama yapmıyor forumda anlamıyorum biri bana anlatabilir mi? Hergün aynı başlıkları görmekten ben sıkıldım sizler sormaktan sıkılmadınız mı?

    Not: BlueAce seninle alakalı kişisel bir durum değil, ancak bu konunun ve açılan bilumum konuların cevapları var forumda. Arama yaparsan kolay ve hızlı bir şekilde bulabilirsin.
  • donanimhaberin arama kısmı kadar cacık bi olay yok mihrabi bnde bazen açıyorum açılmış konuları,konu olmasına rağmen nedense bulamıyo.
  • Fazla kullanmıyorum ve kullandığımda da işimi görüyor ancak eğer forumun arama motoru istenen performansta çalışmıyorsa sözlerimi geri alıyorum. Ancak yine de arkadaşlardan ricam soruları için forumu en azından 5-6 sayfa kadar elle de olsa kontrol etmeleridir. Bu bizleri aynı cümleleri tekrar tekrar kurmaktan ve forumu da gereksiz konulardan arındıracaktır.

    ---Ekleme---
    Bu konuyu bu kadar işgal ettik, en azından arkadaşın işini görelim. Aancak arkadaşlardan ısrarla arama özelliğini kullanmasını rica ediyoruz hepimizin iyiliği için.

    http://forum.donanimhaber.com/m_7045672/mpage_1/key_klan//tm.htm#7046528



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miharbi -- 2 Haziran 2006; 3:32:04 >
  • verdiğin linktede arama motorunu kullan demişsin ordada bi sonuc yok
  • Verdiğim linkte bir dahaki sefere arama motorunu kullan ama ben bu sefer senin için bulayım tarzı bir şey dedim ve aşağıya linkleri ekledim. Dikkatle okursak yanlış anlamayız
  • ya mihrabi kardes forum sitesi burası sohbet etmek icin degildir heralde biseyler ögrenmek icin.tabi haklısın ama ben foruma fazla giremiorum oyüsden sorimm bi dedim.ok
  • Tabii ki forum demek bilmediklerimizi sorarak öğrenmeye çalışmak, cevap almak, paylaşmak demektir. Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim ancak, görüldüğü üzere aynı konular tekrar tekrar açılıyor ve kimse aramaya tenezzül etmiyor. Bu da bir süre sonra bilenler için can sıkıcı oluyor ve bilmeyenleri de hazıra alıştırarak kendi başlarına kaldıklarında ihtiyaçları olan şeye ulaşamamalarını sağlıyor. Çabam yine bizler için, saygılar
  • Bak arkadaşım arkadaşların söyledikleri doğru arattırman gerekli ama bn yinede anlatayım. Öncelikle şunu söyleyeyim. Bu uzun ve sıkıcı bi quest hazırlıklı ol.İlk önce lider sen sen girandaki human fighterların skill aldıkları yerin girisinde bir adam var ismini tam hatırlamıyorum ama hemn giriste solda yanılmıyorsam. O adamdan görevi alıyorsun ve sen hariç senin clanındaki 3 player seninle beraber iwory towera gidiyorsunuz.Gate keeperin arkası dönük yola gideceksiniz ve yol bitince sola doğru gidip biraz ilerleyince karşınıza bir mezarlık çıkacak.Oraya gidin ve lider melekle ve yanındaki cadıyla konuşacak ardından dier 3 kişi melekle konuşup idam edecekler kendilerini ondansonra lider meleğin yanındaki kadınla konuşup zehir içecek ve taş olacak hareket edemeyecek.Bu işleri hallettikten sonra sıra geldi questin zor bölümüne lidere meleğin yanındaki kadınla konuşurken yaratık isimleri söyleyecek. Quest listesinde gereken ler yazıyor. Bunlar: Herb of vanor,Herb of oel mahum,Herb of lizardman ve blood of eva gerekli.Öncelikle blood of eva hardine gidip ilerde wich kalis var onla konusunca sana quest monster gonderecek bunlari kesecen ve onlardan dusurecen blood of eva yi.Dierlerini de Vanor silenos adenin altında biyerlerde . Oel mahum wich doctor iwory de biyerlerde var.Lizardmanlar da anghell waterfallda . itemlari topladıktan sonra liderin yanına götürüyoruz itemleri veriyorsunuz ve lider meleğin yanındaki kadınla konusuyor. ve kadın lidere andidote verio bazı serverlarda buglu oluyor zehiri silmiyor silmesse ölmen gerekio öldürsünler seni ondan sonra giranda görevi aldığın yere gidip questi tamamlıyorsun.Oda sana Proof of Alliance adlı bir item veriyor sonra grand mastere gidip lvli 4 yapıyorsun.




  • hmm tmm kardesm cok saol.hepinizin ilgisii icinde tsk ederm.mihrabi aslında haklısın millet tembellige alısıo yavas yavas.
  • başarırsınız umarım kolay gelsin




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.