Şimdi Ara

Clan dagıldı.. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
0
Favori
2.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya konuyu 3. sayfaya dusurmusunuz ya ilgilenenler bi haber wersin acilinca bi serwerda toplanalim alla alla ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: NeShTeR

ya konuyu 3. sayfaya dusurmusunuz ya ilgilenenler bi haber wersin acilinca bi serwerda toplanalim alla alla ya

neshterr bi klanda duracakmısın? ImyourDestiny den cıktın bizim eski klan diye şimdi harder dan cıkıyorsun karar ver bence bi yerde surekli dur
  • quote:

Orjinalden alıntı: cedrid

quote:

Orjinalden alıntı: NeShTeR

ya konuyu 3. sayfaya dusurmusunuz ya ilgilenenler bi haber wersin acilinca bi serwerda toplanalim alla alla ya

neshterr bi klanda duracakmısın? ImyourDestiny den cıktın bizim eski klan diye şimdi harder dan cıkıyorsun karar ver bence bi yerde surekli dur

senin harder claniyla ilgili bir bilgin warmi ??
    yoq o yuzden onlarla konusabilirsin o kadar laf yiceme hicbir clanda durmam daha ii
  • ayrica im your destiny de fazla durmayacagim belliydi harder claninda ii arklarim war ama bi sorun yuzunden birisi cikti we o konuya bende sinirlendim cikmadim ama cikmam an meselesiydi anladinmi?
  • clanı kurduk serverlar gelince herşeyi hallederiz hangi servera girdigimi sölerim size ben de gelebilir miyim gibi soru olmasın herkes gelebilir sadece 55-leri alt clana aldırmayı düşünüorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: D@n93rMert

quote:

Orjinalden alıntı: cagrielmas23

danger baba sen herkesin sifresini aliyomussun falan öyle bi seyler varmis??

Evet ben hackerım dh deki hesaplarını butun knight acc'lerini hackledim.Su anda ankara hack temsilcisi benim ve 500 milyarlık bir dolandırma cetesinin elebasıyım.Su anda 150 tane 70 lvl charım var..

LoL

• beni alırmısın level 54 priestim 1200 buffer oyunda o2de olurum pm at
  • alırız da sen bana pm at ben kaç kişiyle ugrasıcam
  • bence üst clan 60+ olsun ve alt clan 60- olması daha ii olmazmı hem üst hem alt clan (lar) güçlü olmuş olur
  • o2 deyim o2 de olan ve gelmek isteyen varsa gelsin pm :::mUq:::
  • biz hala ne g4 ne g3 olduk nedenki dün dediniz sabah a g3 üz?
  • bende dh danım ama orc musun elmorad mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: mageda

bende dh danım ama orc musun elmorad mı

clandamısın ayrıca human ız
  • bende gelirim 57 lvl asas nick:balsrougemaster
  • güncelleme olmadıgından grade artmadık
  • yaktı bu grade işi millet beni ezik zannediyo apos a bi ks 9800 ex
  • kardes ben lvl 57 yim asas beni alırmısın clana pelerin görevinde yüzde atarım
  • beyler ben de gelcem ama hiçbirinize ulaşamıyom pm den.
    şu an o1 deim orc lar town u bastı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Güren -- 1 Eylül 2006; 19:37:50 >
  • Bu akşam beni clana alırsın..
  • ya clandan kimse online olmuyo g3 den g4 e de düştük az ilgilenin daha clan la???
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.