Şimdi Ara

Clan Cilgin Turkler (KZ2) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
0
Favori
10.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Anar

yaw adamim sne nasil oynuyorsun onun ile yaw headshot manyagi yaptin bizi
    bu arada kesin degil ama su anda bi clan maci ayarlamaya calisiyor My-Cry
    kimle yapcas
  • yaw elektriğin azizliğine uğradık eğlenceyi kaçırdık. Gerçi acemiyim daha ama alışacaz artık
  • bu cuma cf ile maça var mısınız ?

Bu arada selamlar sizin clana

( faibo )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 16 Mart 2009; 23:58:26 >
  • vay dun goldpunch ile mac yapmisiz desene
    variz
    bugun okula gidecem simdi geri geldigimde my-cry a sorarim ne yapacagimizi kaca kac silahlar maplar fln....
  • cuma benim içinde iyi
  • ok arkadaslar cumaya variz biraz sonra my-cry gelir onun ilede kac kisilik fln yapacagimizi konusuruz
  • rank sınırlaması olmssa ben de oynarım
  • sinirlama fln yok bjkartal85
    dun 5e karsi 3 oynadik sen yoktun diye
  • ya dün ben ordaydım valla sora my cry psn den msj attı rank sınırlaması var kusurabkma die tamam bende sorun yok çıkarım dedim o yüzden çıktım yoksa ordaydım yani hatta bütün akşam psn deydim
  • o arkadasda gelmedi sonra
    baska bi arkadasinda interneti gitmis
    5 vs 3 oynadik ama adamlar bi taktik yapmis
    sniperci orda bzim dogdugumuz yeri gozluyor ala bildiklerini aliyor
    birisi assault oluyor yanimiza hizlica geliyor sonra kendi arkadaslarinin yanina kosuyor e biz hepimiz de arkasindan gidiyoruz tabi adamlar yeri mayin ile doldurmuslar 1 kisi oluyoruz
    geryi kaldi 2 sniper tekimizi aluyor 4 vs 1 de de zaten sonuc belli
  • Anar pm atamıyorum kişisel mesaj almak istemiyor diyor.neyse buraya yazayım;

gel kz2 de teke tek kapışalım ????
  • Anar kardeş benide eklermisin Clan'a Valla sıkıldım yabancılarla oyna oyna küfür ve sayre sorun olursa atarsın beni clan'dan İnşallah yer vardır.

PSN : babakasap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasap46 -- 17 Mart 2009; 17:24:09 >
  • cumaya bende varım arkadaslar aksam ustu boşum bu arada bu aksam herhangı bir toplanma olayı varmı
  • @GoldPunch
    telefon numarasi yok onun yuzunden
  • Ama clan lideri ogztony ye sorun bi.Olabilir demişti belkide işi var onun
  • Arkadaşlar şimdiden söyliyim killzone'nin multiplayer'ında acemiyim genelde oynarken bodycount takılıyorum fazla kasmamak için ama bu oyunu kasmak lazım onun için diğer multiplayer seçenekleri konusunda yardım isteye bilirim onu söyliyim şimdiden bu konuda yardım edemezseniz clan'dan çıkartabilirsiniz. :-) Bende Single'lı Veteran olarak bitirdim. 200 küsür kez ölmüşüm çok gibi geldi sizce. 50 kez redec'de ölmüşüm ama taktiği varmış başta anlasaydım ben onu varya.
  • anar bu haftasonu bizim dh deki diğer klanlarla bir maç ayarlayın da kapışalım ya söle bizim lidere zevkli olur.
  • @Mert
    Dogan zaten cok istiyor diger clanlar ile mac yapmayi
    simdi diger klanlara gidip sorucam ne var ne yok diye ne zamn uygun onlara
  • anar pm 'ye kapalısın bari msn versene bi bişi sölicem
  • anarrza12@....................
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.