Şimdi Ara

Çiziksiz, vuruksuz, faturalı Iphone 4 16 Gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    1 Çiziksiz, vuruksuz, faturalı Iphone 4 16 Gb
    2011 Haziran ayında büyük bir teknoloji mağazasından aldığım telefonum başka bir telefon almam nedeniyle satılıktır.

Cihaz alındığı günden itibaren ekran koruyucu film ve Elago kılıf ile kullanıldığı için kılcal çizik dahi yoktur.

Iphoneların genel sıkıntısı olan home tuşunun ya da üst tuşun çalışmaması dahil olmak üzere hiç bir problemi yoktur.

Sim yuvası iğnesinden kutusuna kadar tüm orjinal aksesuarları mevcuttur. İstanbul içi kullanıcılar isterlerse elden teslim alabilirler.

Takas ya da pazarlık düşünmüyorum. İstanbul içi alıcılar İstinye/Maslak civarından elden teslim alabilir

Fiyat: 750 TL

Not: fotoğraf eklemede bir sıkıntı var, çözdüğüm an fotoğraf ekleyeceğim
    Not2: fotoğraf ekleme sıkıntısını aşamadım :( şu ilanımdan bakabilirsiniz. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-faturali-hasarsiz-ciziksiz-iphone-4-132627430/detay/
    Fiyat : 750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• fotoğraf eklemede sorun devam ettiği için başka bir ilanımdan link verdim

• PM lutfen...

•  Çiziksiz, vuruksuz, faturalı Iphone 4 16 Gb Çiziksiz, vuruksuz, faturalı Iphone 4 16 Gb Çiziksiz, vuruksuz, faturalı Iphone 4 16 Gb Çiziksiz, vuruksuz, faturalı Iphone 4 16 Gb Çiziksiz, vuruksuz, faturalı Iphone 4 16 Gb Çiziksiz, vuruksuz, faturalı Iphone 4 16 Gb

Bu şekilde ekleyebildim fotoğrafları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highjacker -- 29 Temmuz 2013; 12:26:33 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.