Şimdi Ara

CIZIKSIZ, TERTEMIZ, Arizali iPhone 3GS 16 GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kutudan cikardigim saniyeden baslayarak tum govdesini (hem onunu, hem arkasini, hem de yanlarini) koruyucu filmle birlikte kullandigim,
    ABD cikisli,
    Siyah renk,
    16 GB kapasiteli,
    iPhone 3 GS'imi,
    Buyuk ihtimalle araba sarjindan kaynaklanan bir sorundan oturu GSM, Wi-Fi ve Bluetooth baglantilarini yapamamasi nedeniyle
    Satiliga cikarmis bulunuyorum.

Aslinda alet aciliyor ve uzerindeki application'lari acabiliyor, ama telefon ve wireless ozellikleri calismiyor.
    1-2 yere gosterdim, "cok ugrasmak lazim, iyice kurcalariz, belki artik hic acilmaz" dedikleri icin riske girmek istemedim.
    Guvenilir bir tamirci tanidigi olan belki de tamir ettirir, bilemiyorum.
    Ama, tamir edilmese dahi, kasasi, her turlu tusu (home, ses tusu, acma kapama tusu), kamerasi, mikrofonu, cam ekrani vb. her turlu parcasi sapasaglam durumda olan bir alet.
    Ayrica, alet acildigina, application'lari calistirdigina, sesi ciktigina ve kamerasi da calistigina gore, buyuk ihtimalle ANAKARTI DA SAGLAM gibi gozukuyor.

Dedigim gibi, satmakta oldugum alet KAMERALI IPOD TOUCH olarak kullanilabilir. (Tabii, su anda iTunes'a bagladigimda iTunes'un aleti tanimadigini ve veri transferi yapamadigini soylemek zorundayim. Ancak, tamir icin verdigim telefoncu basit bir islemle aleti restore etmeyi ve yeni baseband yuklemeyi basarmis. Tanidiginiz varsa, iTunes'a baglanamama sorununu da halletirebileceginizi tahmin ediyorum.)

Yine de, iPod Touch olarak kullanmaktansa, sapasaglam ve tertemiz durumdaki parcalarini kullanmak isteyenler icin cazip bir firsat olabilir. Cunku, piyasada bu kadar temiz "arizali" iPhone bulabileceginizi hic sanmiyorum. Altini ciziyorum, en ufak bir cizik bile yok. Makineyi gorunce siz de bana hak verecek, odediginiz parayi helal edeceksiniz.

Calisir durumda olmasi,
    Anakartinin (sanirim) kullanilabilir durumda olmasi,
    Ekraninin "yeni ekran" olarak baska telefonlara takilabilir durumda olmasi,
    Ve diger her turlu parcasinin yedek parca olarak kullanilabilecek olmasi
    nedeniyle, iPhone'uma bictigim deger 500 TL'dir.

Vakit ayirip ilanimi okuyan herkese cok tesekkur ediyorum.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.