Şimdi Ara

Çizik giderici set tavsiye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar garaj arabası idi arabam ancak 2 aydir tatil nedeniyle dışarida sokakta... Ondan midir bilmiyorum bazi çizikler göçükler çok gozume batmaya başladı. Bugun yine biri resmen anatarla çizmiş arka kapiyi. 10 cm kadar verniği zedeleyen şekilde derin çizik. Tırnak giriyor. Sanayiye gidiyorsun adamlar bunun icin mi geldin der gibi bi bakış atiyor. Sonra alıyor eline rötuş boyasını. Rezalet....

Bir sekikde kendim ufaktan bu işi öğrenmek istiyorum. İçinde zımparası, pedi, waxı vb. olan setlerden önerebileceğiniz, kullandığınız tavsiyeniz var mı? Göçükleri geçtim şu çizikleri biraz olsun kendim halletmek istiyorum artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bu turtle wax in profesyonel çizik gidericisini kullanan var mı? Sanırım verniğe inen çizikleri bile bu ürünün giderdiğini iddia ediyor üretici firma. Acaba beyaz aracında etkili olur mu?

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/turtle-wax-profesyonel-cizik-giderici-set-t-234kt-285584060?pkw=&pmt=&sc_gcsp=gg&ggmktg=PaidSearch*PLA*232252887*22324021167*58375872927*{type}*285584060*pla-79002696447&gclid=Cj0KCQjwtpDMBRC4ARIsADhz5O7wiwW22q40M4HtBYGRRTjcTEus2pQt_cIQOKf7pC73f7ODEh01NqIaAkZ_EALw_wcB&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanrevan -- 4 Ağustos 2017; 13:0:58 >

• Eger kendin yapacaksan elin bu işlere uygunsa google yaz detailing siteleri var. Orada çok daha detaylı bilgiler ve ürünler öğrenebilirsin. Bu arada çizik tırnak takılacak gibiyse rutuş yapmadan geçmez, kalınca dolduracaksın araca uygun rutuş boyasıyla kuruduktan sonra ıslatıp zımpara ile fazlalıgı alacaksın üzerine pasta civa geçeceksin
  • Yanliz alisveris yaparken cok dikkatli olun uzerinde cok buyuk harflerle derin cizik giderici yazan urunlerin kucuk harflerle yazilan aciklamada hafif cizikleri giderir diyor onu aliyorsun icinden sadece krem gibi birsey cikiyor uygulamada hicbir ise yaramiyor sadece biraz cila oluyor.eskiden piyasada gercekten derin cizik gidericilwr vardi hatta bir ucuzluk marketten 3 tl ye aldigin 150 gramlik kutuya hayran kalmistim.gecenlerde buyuk bir marketin otoparkinda ust uste 3 cizik giderici denedim hicbir ise yaramiyor hatta bilinen yabanci markalar bile . Sonra hepsini iade ettim simdi bende ariyorum derin cizikler icin ama yok.sanirim sanayi ustalarina danismak lazim bu market urunleri bir ise yaramiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir çizik gidericiye inanma. Hepsi kandırmaca.Derin çizikte kesinlikle işe yaramazlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.