Şimdi Ara

Çizgi film ve Animasyon bölümü için PC önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Ben bu sene çizgi film ve animasyon bölümüne başlayacağım. Daha önce bilgisayarım olmadığı için bu konulara biraz yabancıyım. Ailem yurtta kaldığım için hem rahatlık hem de mobilitesinden dolayı laptop almamı öneriyor fakat performans düşüşü olsun istemiyorum. Ve fiyatları da çok pahalı... Sizin bu konuda önerileriniz nelerdir? Fiyat performans açısından iyi gördüğünüz laptopları paylaşabilir misiniz? Şu anlık araştırma yaparak kendimce bir sistem oluşturmaya çalıştım. Eksik-uyumsuz - yanlış gördüğünüz yerleri benimle paylaşabilirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ederim.
    Bütçem ortalama 10K diyebilirim.

İşlemci: AMD Ryzen 5 - 3600 X 3.8GHz 6 cores.
    Ekran kartı: Sapphire RX580 Pulse 8 GB 256 Bit.
    SSD: Samsung Evo 970 500 GB NVMe (bundan emin değilim önerilerinizi not edeceğim)
    RAM: Corsair 32 GB (2x16 GB) Vengeance LPX 3200MHz.
    Anakart: ASUS Prime A320 m-F AMD.
    HDD: Seagate 2 TB harddisk.
    Henüz kasa ve monitör bakamadım. Onlar için de öneriniz olursa çok sevinirim.
    Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• çok dengesiz ve karışık bir sistem olmus..

ayrıca yurtta (özelse sorun yok) sıkıntı yaşarsınız. masaüstü ile. laptop ögrenciye daha mantıklı.

www.vatanbilgisayar.com
    ASUS A15 TUF FA506IU AMD R7 4800H 2.9GHZ-16GB-512GB SSD-15.6''-GTX1660TI 6GB-W10 - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/asus-fa506iu-amd-ryzen-7-4800h-2-9ghz-16gb-512gb-ssd-15-6-gtx1660ti-6gb-w10.html

masaüstü olarak..
    www.sinerji.gen.tr
    Pc Toplama Sihirbazı
    https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/CJ1JXNLN

parçaları tek tek başka yerlerden alırsan daha uyguna bulursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 9 Temmuz 2020; 14:43:9 >

• Hocam bütçeni göz önünde bulundurunca işlemci-ekran kartı-anakart seçimlerin uyumsuz duruyor. Daha iyi anlayan bir arkadaş yazacaktır muhakkak.
  • 10 liraya güzel notebook alınır delikanlı, yurda hiç masaüstü mü kurulur. Notebook her zaman lazım olur 4 yıl boyunca ayrıca acele etme, ilk seneden daha ne çizimi. Doğmamış çocuğa don biçiyorsun.
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Hepsini not aldım ailem ile değerlendireceğim. 😊🌸

• Muten Baba kullanıcısına yanıt
    Sanırım haklısınız. 😅 Ben henüz acemi olduğum için pek net düşünmedim. Belirli özelliklerin altındakiler hemencecik donacakmış gibi hissediyorum, biraz da endişeleniyorum işte. Yardımınız için çok teşekkür ederim. 😊

• Çok teşekkürler 😊

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayrıca ilk 2 sene notebookta anca neftilikse bakarsın oda kapanmazsa , yada oyun oynarsın. Ödev ders çizim vs. geç bunları, olursa da hayatında çok az yer kaplar bunlar ilk 2 yıl. İyi bir notebook alırsan 4 sene sorunsuz kullanırsın. Okul açılsın duruma bir bak bakalım.
    Biraz hayata geç kalmış hissediyorum :( şu an biyomedikal mühendisliği öğrencisiyim ve bu mesleği yapmak istemiyorum o yüzden bırakacağım. Sınava girdim her şey yolunda giderse bu bölüme kayıt olacağım. Yaz ayından çizim programlarını öğrenmeye başlamak kendimi geliştirebilmem için iyi olur diye düşündüm o yüzden böyle aceleci davrandım. :< Okula bilgiyi öğrenmek için değil, pekiştirmek için gitmek istiyorum :( benim yaşımdaki insanlar 1-2 yıl önce mezun olup çalışmaya başladılar bile :(

• braveatalante B kullanıcısına yanıt
    Ben bitirmediğim bölümün hazırlığını bile okudum , sonra içmimarlık bitirdim. Geç kalma diye birşey sözkonusu değil rahat ol. Hayırlısı olsun hakkında.
    Çok teşekkür ederim. Sizin için de hayırlısı olsun. Kendinize çok dikkat edin. İyi günler dilerim 😊

• i7 10750 rtx2060 yada 4800h rtx2060 bu düzeneklere sahip laptobu alıp yoluna bakabilirsin öğrencilik hayatında taşınabilirlik önemlidir. Bahse konu işlemciler ve ekran kartları seni zora sokmaz
  • ThE LoSt kullanıcısına yanıt
    Bunlara uygun olarak Monster'ın bu bilgisayarını gördüm. Uygun mu sizce?

https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v20-2/

Stokların yenileneceğini okudum. Almam mantıklı olur mu?

• braveatalante B kullanıcısına yanıt
    Gayet mantıklı bir ürün bu düzeneğe sahip her ürün mutlu eder marka model fark etmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.