Şimdi Ara

Çizgi Film Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar... Bir çizgi filme başlamak istiyorum ama böyle south park gibi değil de, daha çok Japon tarzı, anime mi ne deniyor herhalde ona. Mesela demin bir arkadaşın imzasında bi resim gördüm, ordan aklıma geldi:

Çizgi Film Arıyorum

Şeker kız Candy vardı mesela, o tarz ama erkeklere hitap eden bir anime var mıdır bildiğiniz?

• Avatar izle küçükken severdim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahassür

Merhaba arkadaşlar... Bir çizgi filme başlamak istiyorum ama böyle south park gibi değil de, daha çok Japon tarzı, anime mi ne deniyor herhalde ona. Mesela demin bir arkadaşın imzasında bi resim gördüm, ordan aklıma geldi:

Çizgi Film Arıyorum

Şeker kız Candy vardı mesela, o tarz ama erkeklere hitap eden bir anime var mıdır bildiğiniz?

Zangetsunun resmi galiba o.
    Bu animede "Bleach".

Ne tipi sevdiğine göre değişir.
    Mesela macera seviyorum dersen

One piece
    Naruto
    Bleach öneririm.

Macera dışında mesela böyle heyecanlı şeyler istersen.
    Death note, Code Geass iyidir.

Böyle birsürü türlü anime var sen ne tip istediğine karar ver buraya yaz. O tipi izleyenler yardımcı olurlar.

• Death Note ile başla derim
  • Death note veya Rurouni Kenshin ile basla derim kısadır birden bleach sana uzun gelir bunları bitirince Hagane No Renkinjutsu(Full metal alchemist )izle oda kısadır sonra basla One piece ve naruto ya ben bleach önermiyorum çünkü saçmaladı artık -.- manga okurum derse bleach oku ama animede cok fazla dolgu bölümleri var saçma
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifeisdh

Avatar izle küçükken severdim ben

læ birde profilde yaşını gizlemiş. Avatar dediğin kaç senelik yapım, görende voltran yada laserion izle dedin sanır...

Hellsingden başla, death note ile damardan gir, elfen lied ile cilala

dipçik notu: Avatar anime değil tv şovudur. Bir yapımın anime olması için yapanların 7 ceddinin japon olması farzdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ares -- 16 Eylül 2010; 4:20:44 >
  • Death Note ile başlarsan diğer animeler çocuk programı gibi gelir söylemesi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KOMEDİ FİLM ÖNERİSİ
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Macera ve aşk karışımı bi anime fena olmaz
  • quote:

Macera ve aşk karışımı bi anime fena olmaz

kenshin ..
  • şimdiye kadar iki tane anime izledim ikiside çok güzeldi. bir tanesi akira. ötekinin ismini hatırlamıyorum ama böyle samuraylar filan vardı. hatta nick ordan geliyor benim. esas oğlanın ismiydi. japoncada isimsiz yada benzer birşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reaglew

Death Note ile başla derim

Kesinlikle death note Hayatımda izlediğim en iyi anime.
  • pokemon 4 sezon türkçe 13 sezon.mutlaka izle.9.sezonu indiriyorum 430.parttayım
  • Death Note ile başlayım o halde... Pokemon'un Türkçe versiyonunu da yeni gördüm şimdi. TV'den kaldırdılar ama değil mi ? Sadece internetten download için mi seslendiriyorlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

pokemon 4 sezon türkçe 13 sezon.mutlaka izle.9.sezonu indiriyorum 430.parttayım

bende pokemon dicektim.. 4 sezon Türkçe peki 5.ci sezondan itibaren hangi dil
  • quote:

Death Note ile başlayım o halde... Pokemon'un Türkçe versiyonunu da yeni gördüm şimdi. TV'den kaldırdılar ama değil mi ? Sadece internetten download için mi seslendiriyorlar ?

Death Note kısa bir seri DN ile başlaman iyi olur sonrasında pokemon izleyebileceğini sanmıyorum
  • anime tarzda 12 bölümlük devil mac cry dan başlayabilrsin.Tavsiyemdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares

quote:

Orijinalden alıntı: lifeisdh

Avatar izle küçükken severdim ben

læ birde profilde yaşını gizlemiş. Avatar dediğin kaç senelik yapım, görende voltran yada laserion izle dedin sanır...

Hellsingden başla, death note ile damardan gir, elfen lied ile cilala

dipçik notu: Avatar anime değil tv şovudur. Bir yapımın anime olması için yapanların 7 ceddinin japon olması farzdır...

Avatar 3 sezonu ilk çıktığında altyazılı izlemiştim. Çeviri nedeniyle tvde geç verildi. Daha yeni tamamlandı diye biliyorum çevirileri. Ama hala daha izlerim yani, filminden iyidir

• tsubasa
  • digimon
  • Dövüşlü animeler de önerin arkadaşlar. Misal geçen birisi boks yapılan bir video eklemişti, öyle bişeyler işte..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.